Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Canterbury érsek szokatlanul borús hangvételû és kemény beszédet mondott.


Itthon is elkezdték a templomokba terelni a birkákat a "jó fej", jó dumás papok és annak álcázott rabbik! Semmi nem változott, csak a sz@r kezd csomókban a felszínen mutatkozni és aranyként tetszeleg megint.
Justin Welby karácsonyi üzenetében felidézte: az I. világháború nyugati frontján 100 évvel ezelõtt spontán tûzszünet jött létre a brit és német katonák között. A katonák a lövészárkok közötti senki földjén találkoztak, ajándékokat váltottak, fociztak. Ez azonban nem terjedt ki a teljes frontvonalra, és a brit hadvezetés szigorú tilalma miatt késõbb nem ismétlõdött meg.

Welby Ă©rsek szerint ez a rövid tĂ»zszĂĽnet megmutatott ugyan valamennyit karácsony lelkĂĽletĂ©bõl, Ă©s „termĂ©szetesen mindenki szereti az örömteli vĂ©get Ă©rõ karácsonyi sztorikat, amelyekben az emberek karácsonyi Ă©nekeket Ă©nekelnek, fotĂłkat cserĂ©lnek, megosztják egymással csokoládĂ©jukat, ám másnap a háborĂş ugyanolyan dĂĽhödten dĂşlt tovább, mint addig. Semmi sem változott, a csoda egy napig tartott, Ă©s nem ez az a világ, amelyben Ă©lĂĽnk, a tĂ»zszĂĽnetek manapság ritkák.”

A betegségek például sem ismernek semmiféle tûzszünetet, a Nyugat-Afrikát sújtó ebolajárvány ma ugyanolyan heveny, mint tegnap volt. Az ebolát le fogják gyõzni a vele szembeszálló bátrak, de kemény küzdelem árán - tette hozzá.

Nincs karácsonyi tûzszünet a Közel-Keleten, sem Északkelet-Nigériában, ahol a keresztényeket más kisebbségekkel együtt üldözik. Krisztus szülõföldjén is napról napra nõ a feszültség, a félelem nem ismer tûzszünetet, sem a gyûlölet, és ennek kézzelfogható következménye, hogy az izraeliek és a palesztinok egyre inkább elkülönülnek egymástól - hangsúlyozta Canterbury érseke.

Karácsony törtĂ©netĂ©t el lehet mondani egyszerĂ»en, Ăşgy is, hogy a törtĂ©net örömteli vĂ©get Ă©r, ám ebben az esetben a karácsony valami egĂ©szen „távoli, kĂ©pzeletbeli, naiv” dologgá válik, Ă©s Krisztus sem azĂ©rt Ă©rkezett e világ valĂłságába, hogy „a mindenki boldogan Ă©l, amĂ­g meg nem hal” fantáziavilágába vezesse az embereket - figyelmeztette a hĂ­võket az anglikán egyházi vezetõ.
Link

Hozzászólások


#1 | Detonator - 2014. december 26. 00:29:46
A "misén mondunk igazat" angol nyelvû magyar fordítása a " mi sem mondunk igazat". Egyéb szótári alakjai nem ismertek.
#2 | vihar - 2014. december 26. 08:25:34
az emberek egymás közti hadviselésébe, hogy-hogy nem, belekeveredett az ebola...
#3 | postaimre - 2014. december 26. 08:28:49
Istenkáromlás miatt ítéltek halálra egy férfit Mauritániában

A 30 Ă©ves fĂ©rfit azĂ©rt Ă­tĂ©ltĂ©k halára, mert egy „sĂ©rtõ” cikket Ă­rt Ă©s tett közzĂ© az interneten Mohammed prĂłfĂ©tárĂłl. A szerzõ az Ă­rásában többször is megkĂ©rdõjelezte Mohammed prĂłfĂ©ta cselekedetei Ă©s kritizálta Ă©letĂştját, illetve mĂ»veit.
http://www.globop...itaniaban/


Ferenc pápa: a világnak gyengédségre, szelídségre és jóságra van szüksége

MTI | 2014. december 25., csütörtök
A világnak gyengédségre, szelídségre és jóságra van szüksége - mondta Ferenc pápa a szenteste a Szent Péter-bazilikában bemutatott misén.

Homíliájában az egyházfõ úgy fogalmazott: Jézus születésének fényét az egyszerû emberek látták meg, õk voltak képesek befogadni az isteni üzenetet. A fényt nem látták meg az önteltek, gõgösek, azok, akik a törvényeket saját személyükre szabják és önmagukba zárkóznak.
http://kitekinto....VJ0Kn_-q0A

A jeruzsálemi latin pátriárka a békéért fohászkodott
2014. december 26.

A jeruzsálemi latin pátriárka a békéért fohászkodott

Fuád Tual sürgette a gázai övezet újjáépítését.

Fuád Tual jeruzsálemi latin pátriárka a betlehemi éjféli misén békét kért Jeruzsálemnek, felszólította a Szentföldön élõ zsidókat, muzulmánokat és keresztényeket, hogy egyenlõségben és kölcsönös tiszteletben éljenek együtt, és a Gázai övezet újjáépítését sürgette.

Fuád Tual a SzĂĽletĂ©s Templomában megtartott misĂ©n felhĂ­vta a figyelmet arra, hogy a Szentföld a viszály földje lett, felidĂ©zte a nyári harcokat Ă©s az õszi jeruzsálemi összecsapásokat, köztĂĽk a jeruzsálemi zsinagĂłga elleni merĂ©nyletet. „A halál forgĂłszele továbbra is lesĂşjt” - mondta.
http://valasz.hu/...tte-107932
#4 | Detonator - 2014. december 27. 11:58:55
Karácsonykor volt alkalmam belenézni az éjféli misékbe. Amit a királyi 1-es adott, az volt a csúcs. Egy ordítóan buzi zsidó gyerek olvasta az igét. A misézõ fõpapot nem ismerem, nevét és rangját nem jegyeztem meg, csak aktuálpolitikai kijelentéseit, mint ökumené, meg multi-kulti. Az egész olyan undorító volt, hogy kis híján megnéztem emésztve a bejglit. Modjuk a római cécó is embert próbáló volt, mert annyi buzi zsidót egy rakáson, hát kellett hozzá bátorság nézni ! Pápa atya meg egyre inkább hasonlít Paul Lendvaira, azonosan finom az arcélük ! Dióhéjban, megerõsített az egyház utálatában, a degenerált birka hívõk megvetésében.
#5 | postaimre - 2014. december 27. 12:10:11
Feri felszedett vagy 20 kilót, mióta szegényt megválasztották fõbuzinak. Ezek direkt csinálják, hogy akinek szeme van, lássa, aki meg lelketlen idióta barom, azokat meg viszik magukkal. Kibaxott egy banda, de az is, aki még templomba járva agyhúgykövet hord az agya helyén.
#6 | BUZOGANY - 2014. december 27. 15:12:08
A hivoknek a birkaknak kabulatra fure vagy
szenara van szukseguk, hogy fustologjenek vagy
eregessenek luftokat vagy slukkokat,
Egesz mechanizmus a hazugsagra a lehuzasra
epult, valaki meg jol el belolle, es boseges
javak bejovetele igen cask az aldasok kiadasa
leadasa vagy eppen tobbszor azok
pazarlasaba folyhat,
tobb orszagban igen cask meg gondolando
mit mondunk a vallassal kapcsolatban,
hogy mert hoztak ezt a torvenyt tudott
es nem szorakoznak hanem visznek,
mindenki abban hisz miben akar,
vagy inkabb kabbittja magat,
es ala dol a sok aldasnak mi eppen nem terdre
kenyszeritti hanem a padlora nyomja,
temlopok ugy tele voltak
mint a tele tomott diszno sajt,
hol a parfum szag kelloen keveredett
a fokhagyma es az egyebb gazokkal,
nagyon tele voltak en nem fertem bele,
#7 | Perje - 2014. december 27. 16:38:43
Ki gondolta volna, hogy a amerikai-kubai közeledésben tevékeny szerepe volt a korábbi pápuának, akit rábírtak a jujdejó szervezetek arra, hogy közben járjon a Kubában fogvatartott Grósz kiszabadítása érdekében.
http://www.telegr...-Cuba.html
Ennek az egy kiválasztott személynek a szabadon bocsájtásán múlik a félévszázados kubai blokád esetleges feloldása.. Nem semmi, amikor mindenki egyért!
s_*_huha

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.