Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A titkosszolgálatosoknál és katonáknál betelt a pohár


Hozzszlsok


#1 | Detonator - 2014. december 26. 00:21:23
Na mi van Geza fiam ?

Szóltak a gazdáid, hogy aktivizáld magad ? Aranyos kis békegalambom ! Szûk a nadrág, vagy szûk az agy ? Vagy nagyon hülyének nézel itt mindenkit, na nem mondom, van aki nagyon hülye, de ennyire talán még sem ! Üzenj "haza", hogy uff, Te szóltál ! Egyébként meg akkor mi a franc van, ha Te szóltál ?
#2 | Geza - 2014. december 26. 02:16:58
Igen, megkaptam a parancsot fentrõl azért gondoltam hogy szólok elõre hogy mindegyikünk idõben ki tudjon szállni a Northrop Grumman meg a BAE Systems részvényekbõl...

Más negatív dolgot nem látok ebben.... Detonator, elmondhatnád hogy szerinted miért nézek hülyének mindenkit azzal hogy feltettem ezt a cikket....
#3 | postaimre - 2014. december 26. 08:34:02
Géza ez a RED forgatókönyve is. A Nyikita sorozatban is mindenki mindenkivel és ellen egyszerre, de a vezetõk a fõganék és a szakadárok harcolnak leginkább a saját ganéik ellen. A tegnapi részben az orosz területen cia-skodtak meg MI-szexeltek. Az MI-6-ot ritkán emlegetik, pedig ritka egy mocskos banda. Az orosz szuperspec társaság a Gogol nevet viseli, de szerintem a Google-ra akartak asszociáltatni.

Detonátor azért mer Karácsony van, nem kötelezõ szeretetkirohanni! Én is osztom a fosbukon a sok rohadt parazitát és agyatlant és kapok rendesen a pofámra, hogy tehetem ezt és pont ilyenkor. Én meg csak mosolygok! Milyenkor? Mé, mi van? Kitartást, ami kés itt, bicska ott.
#4 | GERRY - 2014. december 26. 10:22:54
Na-De-Tonator... Geiza kicsit filantrópusi, jó-indulatos, még mindig hisz abban, hogy a jó és rossz harcából a jó kerül ki gyöztesen (ezek mi lennénk!) meg SOKK-okkal fiatalabb mint te.
Lehet, hogy bölcsülésböl még kívánnivalót hagy maga után, de egy lelkiekben gazdag földi tünemény nem úgy mint Te, mindent sötét szemüvegen átlátó morcos-harcos.
A magam részéröl gratulálok a hév-gyüjteményéhez melynek segítségével hévvel védi igazát. - Legyen neki. Nekem már nincs Hév-em, csak tolós rokkáskocsim, de azt sincs aki tolja. Tudom, hogy neked is csak az van majd versenyzünk a hévtelenségben.

A versenyre kész vagyok, most vettem magamnak egy új modellt:
files.mozgasvilag.hu/news/82554--cid_D7013126-68F5-4977-9006-AC2B541D7CF6.jpg

a tiéd - gondolom - még mindig ez:
img27.olx.hu/images_aprodhu/22734243_1_644x461_haromkereku-rokkantkocsi-hajduboszormeny.jpg

s_*_kukk

(már, most mondom; semmi esélyed!)
#5 | Geza - 2014. december 26. 15:41:12
Detonator, én erre a problémára keresem a megoldást: "Ha katona / rendõr / titkosszolgálatos vagy, fel kell esküdnöd az országod védelmére külsõ és belsõ ellenség ellen egyaránt. Azt pedig hogy ki lesz az ellenséged a vezérkar fogja eldönteni helyetted, parancsot nem szeghetsz. Most úgy néz ki hogy ha NATO tagországba születsz akkor a szírek, oroszok, kínaiak, irániak stb. a "hivatalos ellenségek". Ha meg az elõbb sorolt országokban teljesítesz szolgálatot akkor meg a NATO-t kell gyengítened.... Egymás között a barátkozás meg elvileg tiltott, ebben az esetben kémnek számítasz és kicsinálnak. Ennek így soha nem lesz vége. Miért nem lehet megcsinálni azt hogy mindegyikük felesküszik minden ember védelmére?"

...

Ezért örültem mint maki a farkának amikor olvastam a hírt hogy már másodszor volt Szíriában a Veteranstoday.com-os amcsi ex- vagy aktív katonákból álló csapat. Meg amit írtak arról hogy együtt tudnak mûködni nemzetközi szinten a szolgálatosok... Szerintem is jobb egymás családját védeni mint a nyomi politikusokét....

Gerry, Imre, köszi, néha jól jön egy kis támogatás mert tényleg sokan túl sötéten látják a dolgok állását....
#6 | GERRY - 2014. december 26. 16:55:39
Geza (csak így magunk között és nehogy valaki kettönkön kívül megtudja!), azért látják sötéten mer' az...s_*_aha
#7 | Geza - 2014. december 26. 17:56:35
Onkel Gerry, persze, lehet mindent sötéten is látni de én olyanban nem vagyok hajlandó részt venni! :)

Meg ha rossz is a helyzet akkor is itt vagyunk meg a gyerekeink is ebben a világban fognak élni/felnõni.... Szóval pont hogy azzal kéne foglalkoznunk hogy javítsunk a dolgokon nem?

https://www.youtu...ECUtkv2qV8
#8 | Detonator - 2014. december 27. 11:49:51
Geza fiam !

Pillants bele SZM az államról írt szösszenetébe, oda-vissza, csak kicsit ! Az "ÁLLAM"-nak része az általad lázadónak nevezett emberek mindegyike. Olyan nincs, hogy fizetésért gazember vagyok, mert felesküdtem, este meggyónom, mert bánt a lelkiismeret ! Mint néhányszor itt is említettem, a bérgyilkosok általában jó családapák, hû férjek, és vasárnaponként járnak templomba is. Akinek meg sok a barátja mint Neked is, annak igazán nincs egy sem. Gerry írja, hogy Te igen fiatal vagy hozzám képest. Nem vagyok ám öreg, csak felnõttem, ezt hívják férfi kornak, az öregség még legalább harminc év. Hogy miért írtam ? Mert amit képviselsz, és akiknek képviseled, azt ki kell radírozni az életbõl. Persze, van alternatíva, mint látni és nem csak nézni, valamint megváltozni, már ha a szándék, meg a pedigré megengedi. Nem egyszerû, és van akiknek soha nem sikerül. Én szerencsés vagyok ilyen tekintetben, soha nem kellett "megváltoznom". Vannak mai napig gyenge pontjaim, mint az, hogy igéretem ellenére néha beírok egy-két értelmesnek vélt mondatot. Amit képviselsz, nem létezik, csak parasztvakítás. Ilyen regényekben meg filmen elmegy, az életben nincsenek ehhez hasonló változások. Nem a személyed miatt írtam, a mögötted lévõ miatt. Azt ki nem állhatom, és ki nem állhattam soha. Úgy hirdettek békét, hogy még egymást is ölték ! Vidámra vettem a hangnemet, a téma meg véresen komoly, és a jóra vágyó szerencsétleneknek odavetett hamis, álságos bíztatás, néhány bíztató szó, mint bolha a fülbe, miközben akik "üzennek", tudják hogy legfeljebb az ellenkezõje igaz. Ez a legpiszkosabb munkák egyike, a tudatosan hazug bíztatás. Sokkal részletesebben kellene írnom, nincs kedvem hozzá. Nem érdekel a "jóindulatod".
#9 | Geza - 2014. december 27. 20:20:24
Detonator, köszi a választ. Lehet hogy igazad van hogy ezt nem lehet megcsinálni, én sem látok rá pár százaléknál több esélyt de erre érdemesnek tartom rátenni az életem.... Ha meg közben jön a vasárnapi mise után a bérgyilkos ám legyen legalább nem kell 30 évet ezzel cseszekednem. Nincs túl sok barátom, épp most szúrt hátba a két hozzám legközelebb álló ember akiket még annak tartottam. Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.
#10 | postaimre - 2014. december 27. 20:43:16
Géza ne törõdj semmivel, tedd, amit helyesnek tartasz, ahogy eddig is.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.