Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Terrorizmus


Nagy J√°tszma leg√ļjabb fejlem√©nyei a k√∂z√©p-√°zsiai √©s kauk√°zusi r√©gi√≥ban

Az elm√ļlt √©v v√©g√©n a volgograd-i mer√©nyletek r√°vil√°g√≠tottak arra, hogy Oroszorsz√°g az √©szak-kauk√°zusi r√©gi√≥ban m√©g mindig k√ľzd a k√ľlf√∂ldr√Ķl t√°mogatott felkel√Ķkkel szemben, most pedig 2014.0√©v v√©g√©n Groznijban, a csecsen f√Ķv√°rosban hajtottak v√©gre terrorista mer√©nyleteket. B√°r az elm√ļlt √©vekben az √°ltal√°nos biztons√°gi helyzet az √©szak-kauk√°zusi r√©gi√≥ban jelent√Ķsen javult, de a t√°mad√°sok tavaly Volgograd-ban √©s id√©n okt√≥berben-decemberben Groznijban hat√°rozott figyelmeztet√©sk√©nt szolg√°lnak arra vonatkoz√≥an, hogy a terrorist√°k b√°rmikor, b√°rhol ind√≠thatnak mer√©nyleteket a r√©gi√≥ban.0


Oroszorsz√°g

Putyin: fel kell k√©sz√ľlni az Iszl√°m √Āllam jelentette fenyeget√©sre

2014.12.26.0
Az orosz √°llamf√Ķ felsz√≥l√≠totta kedden az Oroszorsz√°g sz√∂vets√©geseib√Ķl √°ll√≥ Kollekt√≠v Biztons√°gi Szerz√Ķd√©s Szervezet√©nek (ODKB) tag√°llamait, hogy k√©sz√ľljenek fel az Iszl√°m √Āllam jelentette fenyeget√©sekre.0




Sza√ļd-Ar√°bia

Sza√ļd-Ar√°bia bejelentette, hogy hatalmas k√∂lts√©gvet√©si hi√°nya lesz a j√∂v√Ķ √©vben


2014.12.26.0
Sza√ļd-Ar√°bia bejelentette, hogy 2015.0p√©nz√ľgyi √©vben hatalmas k√∂lts√©gvet√©si hi√°nnyal sz√°molnak. Az olajban gazdag kir√°lys√°g kezdi √©rezni a cs√∂kken√Ķ olaj√°r hat√°s√°t, amely az elm√ļlt √©vekhez k√©pest az idei √©vben mozog a legalacsonyabb szinten.0




Ir√°n

Ir√°ni hat√°r√Ķr√∂k terrorista csoportok vezet√Ķit tart√≥ztatt√°k le

2014.12.25.0
Ir√°ni hat√°r√Ķr√∂k √Ķrizetbe vettek h√°rom terrorista vezet√Ķt, akik megpr√≥b√°lj√°k illeg√°lisan bejutni az orsz√°gba. Seyyed Mahmoud Alavi ir√°ni h√≠rszerz√©si miniszter szerd√°n k√©s√Ķ este k√∂zlem√©nyt adott ki arr√≥l, hogy a terrorist√°kat egy hat√°r√Ķr ezred seg√≠ts√©g√©vel nyomozt√°k le, amikor azok megpr√≥b√°ltak ir√°ni ter√ľletre √°tl√©pni.0


Részletek:
http://persianews.vcp.ir/

HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2014. december 26. 10:26:57
"Sza√ļd-Ar√°bia bejelentette, hogy hatalmas k√∂lts√©gvet√©si hi√°nya lesz a j√∂v√Ķ √©vben"
Ja, az alacsony olja√°rak ... nomeg bukik a petrodolcsi is, nem? √Čs igenigen √©rt√©ktelen lesz. Azt√°n azt nem mondj√°k m√°r v√©letlen√ľl, hogy ezt nem l√°tt√°k el√Ķre.
#2 | monguzking - 2014. december 26. 11:29:03
s miért nem támad oroszország ISIS ellen--én nem szarakodnék-mindent bevetnék még vegyifegyvereket s taktikai atomfegyvereket is-lényeg hogy mindenkit totál megkell semmisiteni hogy látsák arabok hogy nem minden a pénz mert holtam semmiresem jo a dollár-szerintem jorészt pénzért állnak be...
#3 | Bulcsu - 2014. december 26. 12:33:46
A rossz pénz kiszorítja a jót. Kína beszáll a játékba...

K√≠na beveti mag√°t a valutah√°bor√ļba

A korm√°nyzat r√©sz√©r√Ķl el√Ķsz√∂r hangzott el a napokban ny√≠lt figyelmeztet√©s a j√ľan t√ļl√©rt√©kelts√©g√©vel kapcsolatban. A fejl√Ķd√Ķ piacokon tapasztalhat√≥ elbizonytalanod√°s miatt az elm√ļlt hetekben – t√∂bb esetben meredek - valuta le√©rt√©kel√Ķd√©s t√∂rt√©nt Oroszorsz√°gban, Indon√©zi√°ban, Indi√°ban, Thaif√∂ld√∂n √©s Malajzi√°ban. Ha a k√≠nai hat√≥s√°gok a j√ľan le√©rt√©kel√©se mellett d√∂ntenek, az k√ľl√∂n√∂sen Eur√≥p√°ban okozhat igaz√°n fejf√°j√°st.
http://privatbank...eni-276098
#4 | keepfargo - 2014. december 26. 15:06:44
"határör ezred segítségével nyomozták le"

Ezt akarja valaki a torkomon lenyom(oz)ni: a kinyomoz√°s mint olyan nem el√©gs√©ges, idej√©t m√ļlta, most m√°r "lenyomoz√°s" a divat...meg a k√©tes√©rt√©k√ľ "nyelv√ļj√≠t√°s: b√°rki √°t√≠rhatja jobb sorsra √©rdemes nyelv√ľnket. (zsizsik √ļjs√°g√≠r√≥t√≥l az utca ember√©ig, idegenekt√∂l √°lmagyarokig)

Mi jöhet még? Felnyomozás is lesz? Vagy a nyomot , mivel lent van, le kell nyomozni?
A nyomolvasó kiolvassa, valamiböl, a nyomot, vagy inkább leolvassa, valahonnan?

K√©rd√©seim: mi a baj a hagyom√°nyos magyar nyelvvel; el√∂regedett? Elszeg√©nyedett; - mai, "gazdag" √©let√ľnkh√∂z k√©pest? Vagy kezd√ľnk felejteni valaha gazdag, mindenre kiterjed√∂ nyelv√ľnkb√∂l?
#5 | SZM - 2014. december 26. 15:36:16
keepfargo!
"A lét hajléka a nyelv!"
De a nyelv folyamatosan változik. (megélheted romlásnak is)
Hagyjad sz√©pen szabadon agglutin√°lni, inkorpor√°lni a n√©peket nyelv√ľk haszn√°lata k√∂zben.
Az ir√°ni hat√°r√Ķr√∂k t√Ķlem ak√°r felnyomozhatj√°k, vagy benyomozhatj√°k, vagy megnyomozhatj√°k magukat.
s_*_kukk
Már azt sem értem, hogy mit értesz hagyományos magyar nyelv alatt. Ilyen szerintem nincs! Mutatok neked olyan kétszáz éves magyar könyveket, hogy a hajad kettéáll a megfogalmazásoktól.
s_*_aha
#6 | Bulcsu - 2014. december 26. 17:00:25
A cionvilág nem postán kapta a perzsák fenyegetését
2014. december 25. 15:04
Hunhír.info

iran.jpgJelent√Ķs, mindh√°rom fegyvernem √©s a Forradalmi G√°rda r√©szv√©tel√©vel zajl√≥ hadgyakorlatba kezdett Ir√°n, amely az Arab-tengerre, a Hormuzi-szorosra √©s az √Ādeni-√∂b√∂lre is kiterjed. Ir√°n kor√°bban azt √°ll√≠totta, hogy k√©pes katonai blok√°d al√° vonni az Arab-tengert a Perzsa-√∂b√∂llel √∂sszek√∂t√Ķ Hormuzi-szorost, amelyen a vil√°g olajkereskedelm√©nek nagyj√°b√≥l √∂t√∂de kereszt√ľlhalad. A man√Ķver hivatalos c√©lja, hogy "√°tadj√°k tapasztalataikat" a fiatalabb katon√°knak - k√∂z√∂lte a hadsereg vez√©rkari f√Ķn√∂ke.
http://nemzeti.ne...?u=2703477
#7 | keepfargo - 2014. december 26. 18:16:04
Igen SZM, a fején találtad a szeget: nyelvromlás, ill. a lét hajlékának és magának a létnek romlása zajlik.

Mindkettöt megélem, de most éppen a nyelv romlása jutott eszembe, a kifejezés miatt (és nem "okán";)

Hagyom√°nyos magyar nyelv alatt azt √©rtem, amit a k√∂zvetlen √∂seink (sz√ľleink) tan√≠tottak nek√ľnk, hagyom√°nyoztak r√°nk. (m√°r akire..) Nem akarok √©n m√©g Kossuth√©kig, vagy Kazinczyig sem visszamenni. viszont berzenkedem k√©t dologt√≥l: az egyik: sz√©p szavaink, kifejez√©seink fokozatos elhagy√°sa; a m√°sik: helyettes√≠t√©s√ľk, √©s √ļjabb jelens√©gek szabad, egy√©ni megnevez√©se, tolm√°csol√°sa - szinte teljesen az egy√©n szintj√©n, b√°rmif√©le nyelvv√©delmi fel√ľgyelet, helyreigaz√≠t√°s, egyeztet√©s √©s nyelv√©szi elfogad√°s, indokol√°s n√©lk√ľl. Ebb√∂l m√©g nagy bajok lehetnek! (Szerintem m√°r vannak is.)
#8 | SZM - 2014. december 26. 20:24:12
keepfargo!

Brrrrrrrrr! A nyelv√©szekt√Ķl kir√°z a hideg!
A nyelv k√∂sz√∂ni j√≥l van n√©lk√ľl√ľk is. Nem kell megt√°madni, nem kell tiszt√≠tani, nem kell kil√ļgozni, nem kell √ļjra matematikai alapokra fektetni, hisz m√°r eleve az a fundamentuma. Na √©s v√©gk√©pp nem kell t√∂rv√©nysz√©k el√Ķtt megesketni √©s k√Ķbe v√©sni a sz√≥kincset, nem nem nem kell.
"Tud√°sunk egyeteme benne van a nyelv teken√Ķj√©ben; csak azt dagaszthatjuk, amit benne tal√°lunk. Ami azon t√ļl van, az a sz√°jnak mondhatatlan, az elm√©nek felfoghatatlan."

Nem kell a hihetetlen kifejez√Ķerej√©t korl√°tok k√∂z√© szor√≠tani. Nem arra val√≥, hogy tilalmakat fogalmazzanak rajta a haszn√°lata ellen.
Hagy peregjen, hagy forogjon, hagy t√°ncoljon vid√°man a maga ellentmond√°soss√°g√°ban, aki besz√©li √©s m√Ľveli, az a hurok b√°rmely pontj√°n elhelyezkedhet, egy√©ni v√©lem√©nye, √∂szt√∂ne, hajlama, √©s neveltet√©se szerint, √©s mindenki ismerje el, √©s tartsa fent, a t√∂bbi pont l√©tjogosults√°g√°t.
Nem szabad b√°ntani, ezt a var√°zslatot, mert ha az intellektus eluralkodik rajta, akkor elsivatagosodik.
s_*_cicro
#9 | lapaj55 - 2014. december 26. 21:41:59
A hat√°r√īr√∂k lenyomoztak, kinyomoztak, felnyomoztak...

A terrorist√°k pedig erre magukat √∂sszenyomik√°zt√°k, sz√©tnyomik√°zt√°k, kereszt√ľlkasul nyomik√°zt√°k, agyonnyomk√°zt√°k, telenyomik√°zt√°k; nyomik√°val √°t√°ztatt√°k magukat stb stb
#10 | mindannyiunknak - 2014. december 26. 21:46:20
Na és ezeket kik követték el?

YouTube Videů


YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.