Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Terrorizmus


Nagy J√°tszma leg√ļjabb fejlem√©nyei a k√∂z√©p-√°zsiai √©s kauk√°zusi r√©gi√≥ban

Az elm√ļlt √©v v√©g√©n a volgograd-i mer√©nyletek r√°vil√°g√≠tottak arra, hogy Oroszorsz√°g az √©szak-kauk√°zusi r√©gi√≥ban m√©g mindig k√ľzd a k√ľlf√∂ldr√Ķl t√°mogatott felkel√Ķkkel szemben, most pedig 2014.0√©v v√©g√©n Groznijban, a csecsen f√Ķv√°rosban hajtottak v√©gre terrorista mer√©nyleteket. B√°r az elm√ļlt √©vekben az √°ltal√°nos biztons√°gi helyzet az √©szak-kauk√°zusi r√©gi√≥ban jelent√Ķsen javult, de a t√°mad√°sok tavaly Volgograd-ban √©s id√©n okt√≥berben-decemberben Groznijban hat√°rozott figyelmeztet√©sk√©nt szolg√°lnak arra vonatkoz√≥an, hogy a terrorist√°k b√°rmikor, b√°rhol ind√≠thatnak mer√©nyleteket a r√©gi√≥ban.0


Oroszorsz√°g

Putyin: fel kell k√©sz√ľlni az Iszl√°m √Āllam jelentette fenyeget√©sre

2014.12.26.0
Az orosz √°llamf√Ķ felsz√≥l√≠totta kedden az Oroszorsz√°g sz√∂vets√©geseib√Ķl √°ll√≥ Kollekt√≠v Biztons√°gi Szerz√Ķd√©s Szervezet√©nek (ODKB) tag√°llamait, hogy k√©sz√ľljenek fel az Iszl√°m √Āllam jelentette fenyeget√©sekre.0
Sza√ļd-Ar√°bia

Sza√ļd-Ar√°bia bejelentette, hogy hatalmas k√∂lts√©gvet√©si hi√°nya lesz a j√∂v√Ķ √©vben


2014.12.26.0
Sza√ļd-Ar√°bia bejelentette, hogy 2015.0p√©nz√ľgyi √©vben hatalmas k√∂lts√©gvet√©si hi√°nnyal sz√°molnak. Az olajban gazdag kir√°lys√°g kezdi √©rezni a cs√∂kken√Ķ olaj√°r hat√°s√°t, amely az elm√ļlt √©vekhez k√©pest az idei √©vben mozog a legalacsonyabb szinten.0
Ir√°n

Ir√°ni hat√°r√Ķr√∂k terrorista csoportok vezet√Ķit tart√≥ztatt√°k le

2014.12.25.0
Ir√°ni hat√°r√Ķr√∂k √Ķrizetbe vettek h√°rom terrorista vezet√Ķt, akik megpr√≥b√°lj√°k illeg√°lisan bejutni az orsz√°gba. Seyyed Mahmoud Alavi ir√°ni h√≠rszerz√©si miniszter szerd√°n k√©s√Ķ este k√∂zlem√©nyt adott ki arr√≥l, hogy a terrorist√°kat egy hat√°r√Ķr ezred seg√≠ts√©g√©vel nyomozt√°k le, amikor azok megpr√≥b√°ltak ir√°ni ter√ľletre √°tl√©pni.0


Részletek:
http://persianews.vcp.ir/

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2014. december 26. 22:21:24
keepfargo f√ľggetlen√ľl att√≥l hogy √©rtem a pogr√©m√°dat, de nem √ļnod m√©g?! Tudod, nyelv √©sz.
√Čs azval foglalkozni, hogy merre j√°rt √©s mit csin√°lt a val√≥j√°ban meg se sz√ľletett, vagy m√©gis? H√°t, no. √Črdekes pogr√©m√°id vannak. L√°tod viszont most irigy vagyok √°m, de nagyon!
#12 | Bulcsu - 2014. december 27. 00:23:07
Oroszország átírta katonai doktrínáját

A Nyugattal ki√©lez√Ķd√∂tt fesz√ľlts√©g miatt Oroszorsz√°g √°t√≠rta katonai doktr√≠n√°j√°t, az √ļj v√°ltozat az ukrajnai konfliktust √©s a NATO keleti b√Ķv√≠t√©s√©t a saj√°t biztons√°g√°t fenyeget√Ķ vesz√©lyk√©nt hat√°rozza meg. A p√©nteken Vlagyimir Putyin eln√∂k j√≥v√°hagy√°s√°val k√∂zz√©tett √ļj sz√∂veg a doktr√≠na alapvet√Ķ v√©delmi jelleg√©t azonban nem v√°ltoztatja meg.

Az orosz nemzetbiztons√°gi tan√°cs k√∂zlem√©nye szerint a doktr√≠na √°tdolgoz√°sa v√°lasz volt a jelenlegi √©szak-afrikai, sz√≠riai, iraki √©s afganiszt√°ni helyzetre. A k√∂zlem√©ny felr√≥ja a vil√°g „vezet√Ķ √°llamainak", hogy k√ľl√∂nf√©le m√≥dszerekkel fenyegetik a f√ľggetlen √°llamokat saj√°t √©rdekeik √©rv√©nyes√≠t√©se c√©lj√°b√≥l.
A nemzetbiztonsági tanács közleménye konkrét veszélyként említi, hogy a NATO támadófegyvereket helyezett át az orosz határ közelébe, valamint ide sorolja a tervezett amerikai rakétaelhárító rendszert is.
Az √ļj v√°ltozat bevezeti a „nem nukle√°ris elrettent√©s" koncepci√≥j√°t, amely fokozott k√©sz√ľlts√©gen tartott hagyom√°nyos fegyveres er√Ķk√∂n, valamint a t√©rs√©gbeli biztons√°gi szervezetekben (F√ľggetlen √Āllamok K√∂z√∂ss√©ge – F√ĀK, Sanghaji Egy√ľttm√Ľk√∂d√©s Szervezete – SESZ) val√≥ elk√∂telezetts√©gen alapul.
Oroszorsz√°g fenntartja mag√°nak a nukle√°ris fegyverek bevet√©s√©nek a jog√°t egy ellene vagy sz√∂vets√©gesei ellen ir√°nyul√≥ agresszi√≥, vagy pedig mag√°nak az √°llamnak a fennmarad√°s√°t vesz√©lyeztet√Ķ fenyeget√©s eset√©re. A megel√Ķz√Ķ csap√°s kifejez√©s nem szerepel a sz√∂vegben, noha egyes orosz lapok kor√°bban √ļgy tudt√°k, ez is beker√ľlhet.
A mostani doktr√≠n√°ban √ļj elemk√©nt szerepel az a kit√©tel, amely szerint a fegyveres er√Ķk egyik f√Ķ feladata, hogy biztos√≠ts√°k az orosz nemzeti √©rdekeket az √Čszaki-sarkvid√©ken, mivel az ottani kontinent√°lis talapzatban rejl√Ķ √°sv√°nykincsek √©s energiahordoz√≥k strat√©giai jelent√Ķs√©g√Ľek az orsz√°gnak. Szak√©rt√Ķk szerint a sarkvid√©ki ter√ľletek fejleszt√©se szavatolja Oroszorsz√°g energetikai √©s gazdas√°gi biztons√°g√°t, f√ľggetlens√©g√©t. Index
#13 | Ro-zsola - 2014. december 27. 11:15:20
Mi köze van a nyelv-ész-kedésnek a terrorizmushoz ? Ja , értem már. A terrorizmus " genetikai " jelenség. Vagy nem ?
#14 | galipoli - 2014. december 27. 11:22:42
Ro-zsola!
Rátapintottál a lényegre, a terrorizmus valóban genetikai jelenség!
#15 | postaimre - 2014. december 27. 11:24:32
Error = terror = elrom-lott

Rozsola, írhatnál valami szösszeszenetet a hogyan -továbbról, vagy írjak én?
#16 | Perje - 2014. december 27. 14:53:53
Azerbajdzs√°nban bez√°ratt√°k az amerikai t√°mogat√°ssal m√Ľk√∂d√∂tt Szabad Eur√≥pa r√°di√≥t.
http://www.stripe...s-1.321167
Lehet √Ķket t√°madni, hogy emiatt vesz√©lyben a demokr√°cia. Azt√°n j√∂het a korrupci√≥s v√°d ott is..
#17 | Ro-zsola - 2014. december 27. 15:07:04
Igencsak nagy feladat ez. Alapjában 4 formája létezik :
1. Arab terrorizmus
2. ( Eurázsiai ) fehér terrorizmus
3. (afrikai ) fekete terrorizmus
4. Latin-Amrikai terrorizmus
Megl√°t√°som szerint minden olyan orsz√°g amely kor√°bban valamelyik " kult√ļrn√©p " gyarmata volt a f√ľggetlens√©g√©nek kiv√≠v√°sa ut√°n " terrorista √°llamm√° " v√°ltozik.
Latin-Amerika. A hagyom√°nyos spanyol gyarmatok f√ľggetlens√©g√ľk ir√°nti √∂r√∂m√ľkben terrorist√°kk√° v√°ltak. Nem tudtak √©lni a " szabads√°ggal ". Az USA nagy er√Ķfesz√≠t√©seket tett ezen orsz√°gok " demokratiz√°l√°s√°nak " √©rdek√©ben , m√©gis ezen √°llamok az " elnyom√≥ szovjetrendszerrel " szimpatiz√°ltak. Pedig √°ll√≠t√≥lag " m√°r nem zs√°km√°nyolt√°k ki √Ķket a nyugat-eur√≥pai kult√ļrnemzetek ". A latin-amerikai terrorizmus legf√Ķbb k√©pvisel√Ķi : Bolivia , Venezuela √©s Kuba
Ugyanez a helyzet Afrik√°ban. Amint felszabadultak a gyarmati ig√°b√≥l , egyb√Ķl " terrorist√°k " lettek. P√©lda r√° : Sierra Leone , Cs√°d , Szud√°n , Szom√°lia , Nig√©ria , Ruanda , Angola , Alg√©ria stb
A volt Szovjetuni√≥ felboml√°sa ut√°n f√ľggetlenn√© v√°lt √°llamok szint√©n terrorist√°k lettek. Hasonl√≥an mint az arab vil√°g.
√Črdekes , hogy am√≠g gyarmati sorban voltak , a terrorizmus nem l√©tezett. Voltak ugyan l√°zad√°sok , szabads√°gharcok , de nem volt terrorizmus. Vajon mi ennek az oka ? A nyugati vil√°g √©s az USA hi√°ba " demokratiz√°lta " ezeket az orsz√°gokat , valami√©rt nem siker√ľlt.
Irak. Szaddam Husszein egy v√©reskez√Ľ dikt√°tor volt. Cimbor√°lt a Szovjetuni√≥val. R√°ad√°sul Irak , L√≠bia , Ir√°n , Rom√°nia , Jugoszl√°via , Szovjetuni√≥ √©s m√°s orsz√°gok m√°r 1989 el√Ķtt megegyeztek az √ļgynevezett " petrodoll√°r " kiker√ľl√©s√©ben. Nos.
Ceausescu megbukott , Jugoszl√°via v√©resen sz√©tesett , Szovjetuni√≥ feldarabol√≥dott , Irak √©s L√≠bai romokban , Ir√°n m√©g kitart. Sz√≠ria polg√°rh√°bor√ļban , Egyiptom bizonytalan , Szud√°n kett√©v√°gva stb.
Innen n√©zve √©rhet√Ķ hogy mi√©rt lettek " terrorista√°llamok " ezen orsz√°gok.
Irakban Szaddam v√©resen uralkodott. Az orsz√°g m√©gis b√©k√©s volt , gazdas√°gilag gyarapodott √©s hi√°ba kergett√©k h√°bor√ļba Ir√°n ellen , meg√°llt a saj√°t talp√°n. Miut√°n megd√∂nt√∂tt√©k Szaddam rezsimj√©t , Irakra r√°zuhant a " demokr√°cia ".
Mi ennek a magyar√°zata ? Egyszer√Ľ. Az arabok , t√ľrk√∂k , szl√°vok , afrikaiak , latin-ameriakiak " alacsonyabbrend√Ľek " mivel " k√©ptelenek elfogadni a demokr√°ci√°t ". Nekik " diktat√ļra " kell. K√©ptelenek felfogni , hogy az USA √©s nyugati bar√°tai √°ltal
" aj√°nd√©kba kapott demokr√°cia " mennyire j√≥ nekik. Most amikor az √°tlagiraki megszabadult Szaddam " elnyom√≥ diktar√ļr√°j√°t√≥l " √∂r√∂m√©ben be√°ll " terrorist√°nak ". √Črthet√Ķ a " helyzet " ?
Terrorizmus. Csak egy sz√≥. Ami m√∂g√∂tte van csup√°n hazugs√°g. Nagy √ļjdons√°got nem mondhatok , hiszen mindenki ismeri a " h√°tteret ". Lehet boncolgatni a t√©m√°t , felesleges. Terrorista az aki az aktu√°lis hatalomnak ellen√°ll. Ki min√Ķs√ľl terrorist√°nak ? Pontosan senki sem tudja.
Komolyabban. Miut√°n a Szovjetuni√≥ felbomlott , napvil√°gra ker√ľltek Lennin √©s t√°rsai √°ltal elk√∂vetett b√Ľn√∂k. Sok n√©p jogosan haragudott meg Moszkv√°ra. A hirtelen v√°ltoz√°s idej√©n szinte senki sem √©p√≠tette ki a saj√°t vezet√Ķ r√©teg√©t , helyette azt tett√©k meg vezet√Ķnek aki a leghangosabban szidta az oroszokat. Nem neh√©z kital√°lni , t√∂bbs√©g√ľkben amerikai p√©nzen h√≠zott zsid√≥k voltak. A propaganda nem volt bonyolult : " f√©ltek az oroszokt√≥l ". Sorra k√©pz√Ķdtek a fegyveres csoportok amerikai-izraeli ir√°ny√≠t√°ssal. Miut√°n l√©trej√∂tt egy-egy " hadsereg " megm√©rk√Ķztek az orosz hadsereggel. Egyenl√Ķtlen harc l√©v√©n biztos veres√©gre voltak √≠t√©lve. A veres√©g ut√°ni csal√≥d√°s remek t√°ptalaj volt az amerikai fegyverzet √©s katonai jelenl√©t bevezet√©s√©re. A volt " harcosokat " tov√°bbk√©pezt√©k. Most amikor Ukrajn√°ban helyzet van az √∂sszes ilyen " sejtet " bevetik . Ez√©rt tal√°lnak mindenf√©le orsz√°gb√≥l sz√°rmazottakat. Ez√°ltal senki sem tud egyetlen orsz√°got sem megv√°dolni az ukrajnai h√°bor√ļ miatt. K√∂zben ezek a sejtek igyekszenek besziv√°rogni az Orosz F√∂der√°ci√≥ ter√ľlet√©re. Nincs itt semmilyen " magasabb√©rtelm√Ľ " dolog. Egyszer√Ľ h√°tt√©rmunka. Putyin elmondja mi a helyzet , de mivel diplomata , nem lehet " nev√©n nevezni a gyermeket ".
#18 | postaimre - 2014. december 27. 15:19:46
Rozsola, remek! Annyit hozz√°, hogy t√°n "Anglia" volt a vil√°g f√Ķterrorist√°ja. Igen, a rohadt angolsz√°sz parazita, amely mindent √©s mindent megt√°madt. K√©rd√©s?
#19 | kukackac - 2014. december 27. 16:09:06
"Anglia" volt

nem! most is az.
#20 | postaimre - 2014. december 27. 16:17:53
Kukac, csak az√©rt nem mondom, hogy most is az, mert "Anglia" m√°r nem az, ami volt √©s a vatik√°ni rohadt gy√≠kband√°val egy√ľtt sem teljes a r√≥mai reich. K√©nytelenek √°tgondolnia terveiket. Tolj√°k √Ķket is a f√©nybe.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.