Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tanyi nem viszi a balhét egyedül: kitálal a rendõri vezetõkre


Tele hibákkal, de a tartalom beszédes. Tanyi elmond mindent és komoly, nehéz pillanatokat fog okozni ma is komoly beosztásban lévõ fontos rendõröknek. Az ismert fogathajtó elleni merénylet miatt elõzetes letartóztatsába helyezett férfire és tetsvéreire azután csaptak le a nyomozók, hogy R.László a bûnbánó maffiózó, aki mellesleg szintén visszakerült a dutyiba terhelõ vallomást tett ellene. Az ügy azért lesz izgalmas, mert Tanyiékat az 1996-os merénylet helyszínétõl nem messze megfogták a rendõrök. Sõt találtak náluk egy kispuskát, és egy hozzávaló távcsövet is. De csak ez utóbbi van feltüntetve a jegyzõkönyvekben. Ráadásul anno 1996-ban Pintér Sándor is megjelent a helyszínen. Természetesen megkerestünk több akkor vezetõbeosztású rendõrt, de egyik sem kívánt megszólalni az ügyben.

Tanyi

Úgy tudjuk Tanyi György nem fog hízelegni, nem fog kérlelni senkit, nem fog tetszelegni, simán elfogja mondani mi is történt valójában 1996-ban azon a bizonyos napon a Lóvinál. Mindezen értesülésünket a börötnbe vetett férfi szabadon lévõ családtagjai sem megerõsíteni, sem cáfolni nem kívánták. Természetesen egy vádalku reményében, mert ha nem teszi ezt Tanyi, akkor bizony a bilincs fog rajta maradni egy életre. S ilyen formán jó pár vezetõbeosztású rendõrnek okozhat kellemetlen napokat, akik nyakig benne voltak a Lakatos Csaba elleni merénylet eltusolásában. Nos ugye anno 1996-ban kiderült, hogy a tett helyszínétõl nem messze két Tanyi tetsvért elfogtak a rendõrök. Az is tény, hogy találtak náluk egy s mást. Azonban lefoglalva egy kispuskára való távcsõ lett csak. Az is tény, hogy a két Tanyit kiengedték 48 órán belül és még csak meg sem gyanúsították õket. Az is tény, hogy a tett helyszínénl járt az akkor ORFK vezetõje Ointér Sándor is. Sõt volt olyan helyszínelõ, aki azt álította beleszólt a fõkapitány a munkájukba. A megszólaló rendõr ellen természetesen lejárás indult csalás miatt és ki is rúgták, azaz meghurcolták, kicsinálták ha így tetszik. Hogy miért ?? Hát ennyi év távlatából kezd kivilágosodni. Megkerestünk éppen ezért több akkori vezetõbeosztású rendõrt is de egyik sem kívánt igazából nyilatkozni. Egyedül az akkori egyik vezetõ beosztású fõigazgató mondta el sajátos véleményét. A nevét azonban hosszas kérlelsére sem volt hajland beleegyezni, hogy közöljük. Azonban szerkesztõségükben egy lezárt borítékba tettük. Hátha kell majd.

Azt gondolom, hogy beosztásábĂłl fakadĂłan ott lehetett Ă©s kimehetett a helysznĂ­re PintĂ©r Sándor, miĂ©rt ne tehette volna. Azt, hogy ott volt Ă©n nem állĂ­tom csak hangsĂşlyozom az Ă–n kĂ©rdĂ©sĂ©re, hogy akár oda is mehetett volna, hisz õ volt az Országos Fõkapitány – mondta egy neve elhallgatását kĂ©rtõ dandártábornok.
Tanyinak pedig sok a veszteni valója, hisz egy közveszélyokozással azaz gyújtogatással már vádolják, ami 10 év is lehet, ráadásul egy biztonsági õr is meghalt, ami újabb 15 év lehet, attól függ, hogy a sztárügyvédei halált okozó súlyos testi sértéssé tudják-e kimagyarázni az ügyet vagy marad emberölés. Így már 25 évnél járunk. Nos emellett egy rokkant férfit is jól elvert Tanyi, aki súlyos sérüléseket szenvedett. S ugye van még egy Suzuiks boltlátogatása is, amelyet az egyik budai bevásárlóközpont szenvedett el. Ráadásul Tanyi visszaesõ. Így érthetõ, hogy dalolna õ is. S ezt már megtette, hisz Portik Tamásra akárcsak R. László õ is terhelõ vallomást tett. A helyzetét Tanyiéknak nehezíti, hogy tetsvére T.József is nemrég szabadult egy emberölési ügybõl, amikor is a XIII.kerületben párszor megkéselte riválisát, majd 67 alkalommal.
Mirõl is beszélhet Tanyi és a tetsvérei? Hát, hogy miért engedték el õket 24 órán belül. elmondhatja ki vitte el a helyszínrõl azt a fegyvert amivel rálõttek a fogathajtó Lakatos Csabára, s ez lesz kínos pillanat, mert ebben rendõrök érintettek. Nem uolsó sorban pedig elmondhatja milyen szoros kapcsolatot ápolt õ és családja a jelenlegi miniszterrel. S nem utolsó sorban elmondhatja valójában ki is rendelte meg a Lakatos elleni merényletet. MInd emelett az is fejfájést fog okozni az NVSZ és a BM vezetõinek, hogy a nagy pentitó bûnbánó maffiózójukrõl R. Lászlóról hamar ki fog derûlni, hogy az sem volt igaz, amit kérdezett. Mert egy normális vádalku úgy néz ki, hogy a tanú elmond mindent. Majd a többi tanút is meghallgatják s csak ezután engedik szabadon a vádalkus pentitókat. Nos Portik esetében nem így történt. A koronatanú mondta el az együttmködõ tanúknak, hogy mit mondjanak, mert õ ezt és ezt álította. Mindezt pedig rendõri védelem mellett tette R. László.
Link

Hozzászólások


#1 | deres - 2014. december 26. 19:13:17
Tudnak ezek mindent de valakivel kikel mondatni,erre pont jĂł lesz Tanyi .
#2 | kontroll88 - 2014. december 27. 08:58:36
És egy többszörösen büntetett gyilkosnak természetesen minden szava igaz...

Idáig tartott betanítani õket, most majd jön a sintérsanyai, orbán-cion viktori karaktergyilkosság. Jiczhák lézer meg átveszi a fõ-gyarmati helytartói kinevezését az amcsionéktól.
Így a kecske is jóllakik, és a kétharmad is megmarad. Csótányék meg szervezhetik tovább a tüntetéseiket. Micsoda örömbódottág...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.