Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kövér elárulta, mire készülnek az amerikaiak


Megkaptátok mára behívótokat? Mindjárt itt van 2015 és nagyon nagy változások lesznek, vagy nem, de ez biztos. Még a végén hadvezírt kell "választani", ha már háború van a nagy semmibõl? Az Országgyûlés elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjújában kifejtette, mi a célja Washingtonnak velünk, és hogy most a negyedik világháború zajlik.

Kövér László szerint az amerikaiak célja Magyarországon egy új, az SZDSZ helyébe lépõ "kreatúrapárt" megalapítása lehet. Logikus lehet, hogy 2018-ra kell felépíteni a poszt-SZDSZ-t, hogy ne lehessen kormányt alakítani nélküle a Jobbikkal szemben - mondta a Magyar Hírlapnak..

A házelnök az újság szombati számában publikált interjúban arról beszélt, hogy világpolitikai hatalmi harc zajlik, amelynek tétje nemcsak Magyarország, hanem egész Európa sorsa, az európai nemzetállamok szuverenitása és a valódi demokrácia esélye.

Kövér László szerint nem azon kell dolgozni, hogy "az amerikaiak megszeressenek", máshol kell szövetségeseket találni. "Olyanokat, akikkel ugyanabban a hajóban evezünk, méghozzá az alsó fedélközben. Õk a kelet-közép-európai országok" - mondta.
Nem ért véget a 2. világháború

A házelnök szólt arról is, vannak olyan elméletek, hogy az elsõ világháború nem ért véget, hanem a másodikkal folytatódott. Ezt továbbgondolva a második sem ért véget, a folytatása a hidegháború volt, és visszatekintve az elmúlt huszonöt évre megállapítható, hogy a negyedik világháború zajlik.

"Volt néhány békés évünk, amikor azt lehetett gondolni, beáll az egypólusú világrend. De látjuk, errõl szó sincs, a feltörekvõ, valaha harmadik világbéli hatalmakkal, az új riválisokkal és Oroszországgal is meg kell küzdenie az Egyesült Államoknak" - tette hozzá. A házelnök szerint a mostani ütközések ebbõl adódnak.
Kreatúrapárt

Arra a kérdésre, hogy mi a céljuk az amerikaiaknak, Kövér László kijelentette: úgy tûnik, most már nem elégednek meg azzal, hogy egy másik kormány jöjjön a mostani helyett, hanem teljes kormánypárti és ellenzéki elitcserében gondolkodnak.

"Nem hiszem, hogy a komolyan vehetõ szakértõik azt gondolnák, hogy az erõviszonyokat olyan mértékben meg lehet változtatni 2018-ra, hogy abból egy új kormányzó erõ kerüljön ki. Nem biztos, hogy ez a céljuk. Viszont azt gondolhatják, hogy azt az ûrt, amely az SZDSZ széthullásával keletkezett, be lehet tölteni egy új párttal. A mérleg nyelve, a 'túlsúlyos kisebbség' pozíciójára, amely nélkül nem lehet kormányozni, ott lesz majd egy új kreatúrapárt" - fejtette ki.

Kövér László szerint az, hogy számottevõ támogatottsággal bírnak a radikálisok, kapóra is jöhet egy ilyen forgatókönyv kiagyalóinak. A Jobbik húzott ugyanis hasznot az elmúlt hónapok tüntetéseibõl és a Fidesz gyengülésébõl.
Link

Hozzszlsok


#1 | Ro-zsola - 2014. december 27. 10:31:56
Milyen okos ez a lacigyerek. Biztosan súgtak neki moszadék.
#2 | Kedvesi - 2014. december 27. 11:38:53
KGB-ék.
#3 | Vizilo - 2014. december 27. 12:59:32
Na mi van össze vesztek a zsidok a ( Magyarorszag ) konconn...??
#4 | Perje - 2014. december 27. 14:36:18
Itt azt írják, hogy az Afganisztánból idén nyár óta kivont 3100 páncélozott jármûvet azért viszik Kuvaitba, hogy az ISIS ellen harcoljanak Irakban a nagy tavaszi offenzívában. Hiszem is, meg nem is.
http://www.usnews...-offensive
Nem csak a jármûveket, lõszereket, hadianyagot is bejspájzoltak Kuvaitba:
http://www.foxnew...e-vs-isis/
#5 | Perje - 2014. december 27. 16:57:10
Az észak-atlanti körök viszont arra készülnek, hogy az orosz oligarchák megbuktatják az orosz elnököt 2015-ben. Nem zárják ki egy puccs lehetõségét a Kremlben.
http://www.bild.d....bild.html
A német sajtó már" tudja". Ha nem is, terjeszti konkrét forrás nélkül. Hátha meghallják az oroszok is, és kiszeressenek a népszerû elnökükbõl.
#6 | kukackac - 2014. december 27. 17:29:10
hitlert is megpróbálták likvidálni, mégis az öregségbe halt béle.
Putyin meg mint köztudott cheka fönök még mindig.
#7 | Kedvesi - 2014. december 28. 02:04:22
Hitlerben meg Putyinban két közös dolog van, mind a kettõt a zsidók juttatták hatalomra, mind a kettõ elkezdett önálló életet élni és saját birodalmat építeni, az egyik elbukott, mert elbäszta, a másik hatalmon van, és egész erõs birodalmat kezd kiépíteni és nem kapkod el semmit, és a látottak ellenére is neki áll jól a szénája.
#8 | keepfargo - 2014. december 28. 11:51:15
Az oroszoknak majdnemhogy kötelezö olyan államformában élni, ahol a hadsereg központi szerepet tölt be. Ha nem így lenne, szétlopták volna már a hatalmas országot, mint ahogy erre történt is kísérlet. Putyin vagy más, valahogy össze kell tartsa a birodalmat. Hódítani meg minek, van hely elég...( pl. Birobidzsán-ban...)
Nem hiszem, hogy egy Kreml-ben kirobbantott puccsra P. ne gondolt volna jóelöre. Majd megoldja, ha lesz, mint Napóleon: kimutat a Kreml ablakain, hogy a sok tetühintás lássa a hadi egységeket csöretöltött csúzlikkal.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.