Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Homoszexuális pedofilbotrány az izraeli hírszerzésnél


A tel-avivi bĂ­rĂłság vasárnap három nappal meghosszabbĂ­totta Ofer Tzabarinak, a hĂ­rszerzĂ©s ezredesĂ©nek elõzetes letartĂłztatását, akit azzal vádol a rendõrsĂ©g, hogy tizenöt Ă©ves fiĂşkkal lĂ©tesĂ­tett pĂ©nzĂ©rt nemi kapcsolatot – Ă­rta hĂ©tfõn az Iszráel Hajom (Izrael Ma) cĂ­mĂ» Ăşjság.
izraeli-pedofil-ezredes2Az izraeli hadsereg több tisztje ellen indult vizsgálat szexuális vétségek miatt az utóbbi napokban az izraeli média értesülései szerint.
A tizenévesek az interneten elárulták neki életkorukat, noha a katonatiszt azzal védekezik, hogy tizenhét évesnek gondolta õket. (A büntethetõségi korhatár 16 év.) A bizonyítékok között beszélgetéseknek az ezredes személyes számítógépén és okostelefonján megõrzött felvételei is megtalálhatóak.
A hatóságok elkezdték kivizsgálni, hogy a férfi pedofil honlapokat is látogatott-e, és ehhez nemzetközi rendõri segítséget kértek a Háárec címû lap értesülése szerint. Az ezredes feladatát a hadseregben a nyomozás lezártáig más vette át.
Múlt héten egy másik katonai szexbotrány is kipattant, amelyben a Giváti dandár Cabar elit zászlóaljának parancsnokát, Liran Hadzsbit leplezték le.
Ellene két katonalány tett panaszt szexuális zaklatás miatt. Egyikük a szárnysegédje volt, aki a molesztálás miatt elhagyta az egységet. Egy másik vád szerint a nyári Erõs szikla hadmûvelet idején az egyik tûzszünet alatt egy hozzá beosztott titkárnõvel egy Gázai övezet melletti szálláson töltött egy éjszakát.
MĂłse Jaalon vĂ©delmi miniszter is megszĂłlalt vasárnap ebben az ĂĽgyben. „Aggodalommal tölt el engem Ă©s a vezĂ©rkari fõnököt is, ami a Giváti dandárnál törtĂ©nik„ – idĂ©zte szavait a Háárec.

Forrás: The Jerusalem Post/Háárec
Link

Hozzászólások


#1 | nyaki - 2014. december 27. 18:33:50
Mit is csodálkozunk, hisz deviánsok országa ez:
https://www.youtu...nRxFFUt538
#2 | Vizilo - 2014. december 28. 08:57:36
Ez a " beltenyeszet " termeke !!!!!! Nyaki nekem is bent van a kedvencek közt ez a video mielött ra katt volna ez a Kristof gyerek jutott eszembe ö mindent elmondott a fajtarsairol..))
#3 | postaimre - 2014. december 28. 09:25:04
Azért ne higgyétek el, hogy ez a valódi ok egy ilyen "magas rangú elhárítósnál". Ettõl sokkal ocsmányabb dolgok és persze a szél változása miatt állítják félre vádalkuval.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.