Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

14 jel, ami arra utal, hogy hĂĄborĂș vĂĄrhatĂł


Na nĂ©' mĂĄn, a sok agyatlan jĂłbikos is parajnĂĄs. Mi a fene, de nehogy bocsĂĄnatot kĂ©rjetek az anyĂĄtok keservĂ©t! RemĂ©lem az Ă©lĂ©re ĂĄllĂ­tanak benneteket Ă©s mentek a darĂĄlĂłba! MagyarorszĂĄg liberĂĄlis gondolkodĂłi, akik szĂ©p szĂĄmmal megtalĂĄlhatĂłak egyĂ©bkĂ©nt a jelenlegi kormĂĄnypĂĄrtban is, gyakran hangsĂșlyoztĂĄk abbĂ©li vĂ©lemĂ©nyĂŒket, hogy EurĂłpĂĄt semmilyen katonai veszĂ©ly nem fenyegeti, ezĂ©rt nem is kell arra felkĂ©szĂŒlni, s kĂŒlönben, ha bĂĄrki megtĂĄmad minket, akkor majd a NATO megvĂ©d. Mi van akkor azonban, ha maga az EgyesĂŒlt Államok ĂĄltal vezetett NATO törekszik arra, hogy kiprovokĂĄljon egy hĂĄborĂșt? Hiszen lĂĄthattuk az elmĂșlt Ă©vtizedekben egyetlen egy orszĂĄg sem tĂĄmadott meg egy NATO tagorszĂĄgot sem, ellenben az USA Ă©s a NATO aktĂ­v hĂĄborĂșs fĂ©lkĂ©nt lĂ©pett fel, hĂĄborĂșzott, bombĂĄzott porrĂĄ Ă©s nĂ©ha meg is szĂĄllt egy-egy fĂŒggetlen nemzetet. Viszont most egy hatalmas hĂĄborĂș rĂ©me fenyeget minket (s e sorok Ă­rĂĄsa közben is csak remĂ©ljĂŒk, hogy eme szavak csupĂĄn tĂșlzott fĂ©lelmĂŒnk ĂĄltal szĂŒlt aggodalmak), amelynek kitörĂ©sĂ©re sajnos naprĂłl napra egyre több aggasztĂł jelbĂ”l következtethetĂŒnk.

A mai Ukrajna helyzete sokban emlĂ©keztet a 2008-as GrĂșzia ĂĄllapotĂĄra. EmlĂ©kezhetĂŒnk mĂ©g rĂĄ, egy a Soros György Ă©s mĂĄs amerikai „civil körök” ĂĄltal pĂ©nzelt 2003-as rĂłzsĂĄs forradalom (nevezhetnĂ©nk Majdan tĂ©rinek is?) utĂĄn kerĂŒltek hatalomra az EgyesĂŒlt Államokban tanult, nevelkedett Ă©s ott is dolgozĂł Szaakasvili Ă©s kormĂĄnyai, akik kĂ©sĂ”bb hĂĄborĂșt provokĂĄltak OroszorszĂĄg ellen DĂ©l-OszĂ©tia hovatartozĂĄsa miatt (emlĂ©kezetes a terĂŒlet döntĂ” többsĂ©ge orosz, egyben orosz ĂĄllampolgĂĄr, s nĂ©pszavazĂĄson 99% szeretett volna elvĂĄlni GrĂșziĂĄtĂłl). A hĂĄborĂș törtĂ©nete ismert, amerikaiak felfegyvereztĂ©k a grĂșz hadsereg egy rĂ©szĂ©t, majd folyamatosan ellĂĄttĂĄk az orszĂĄgot, de ez sem volt elĂ©g, a grĂșzok öt nap alatt veresĂ©get szenvedtek. KĂ©sĂ”bb az EU vizsgĂĄlatot indĂ­tott, amelybĂ”l egyĂ©rtelmĂ»en kiderĂŒlt, hogy a grĂșzok kezdtĂ©k a hĂĄborĂșt, ahol OszĂ©tia OroszorszĂĄg segĂ­tsĂ©gĂ©vel vĂ©dekezett.

Nos, ezek a volt grĂșz-amerikai ĂĄllampolgĂĄrsĂĄgĂș vezetĂ”k mostanra mĂĄr grĂșz-amerikai-ukrĂĄn ĂĄllampolgĂĄrok Ă©s az ukrĂĄn kormĂĄnyban ĂŒlnek, s adnak minisztereket, ĂĄllamtitkĂĄrokat vagy rendĂ”ri vezetĂ”ket az ukrĂĄn nĂ©p szĂĄmĂĄra. A volt grĂșz belĂŒgyminiszter, most ukrĂĄn belĂŒgyi ĂĄllamtitkĂĄr pedig ki is fejtette: azĂ©rt ment UkrajnĂĄba, hogy tehessen OroszorszĂĄg ellen. És ne legyenek kĂ©tsĂ©geink, hogy az amerikai utasĂ­tĂĄsokat Ă”k kĂ©rdĂ©s nĂ©lkĂŒl teljesĂ­teni fogjĂĄk, hiszen sajĂĄt hazĂĄjukat, GrĂșziĂĄt is kĂ©pesek voltak OroszorszĂĄg ellen hadba lĂ©ptetni, mit fognak tenni egy szĂĄmukra idegen gyarmattal?

Eközben az EgyesĂŒlt Államok SzenĂĄtusa elfogadta azt a törvĂ©nyjavaslatot, amely felhatalmazza az USA-t, hogy felfegyverezze UkrajnĂĄt, sĂ”t NATO-n kĂ­vĂŒli katonai szövetsĂ©gesĂ©nek nevezi, ami azt jelenti, hogy innentĂ”l minden UkrajnĂĄt Ă©rt tĂĄmadĂĄs (legyen az akĂĄr megelĂ”zĂ”, vagy vĂ©dekezĂ” jellegĂ» is) az EgyesĂŒlt Államok sajĂĄt maga elleni tĂĄmadĂĄskĂ©nt Ă©rtĂ©kelhet. Ez pedig az USA kezĂ©be adja a NATO 5. cikkelyĂ©nek Ă©letbelĂ©ptetĂ©sĂ©nek kĂĄrtyĂĄjĂĄt, aminek hatĂĄsĂĄra de facto Ă©s de jure a NATO hadba lĂ©p OroszorszĂĄg ellen.

Ez pedig nekĂŒnk, magyaroknak, kĂŒlönöskĂ©ppen fĂĄjni fog, fĂ”leg, ha mondjuk ez Ă©ppen egybeesik azzal az idĂ”szakkal, amikor mi fogjuk vĂ©deni a Baltikum lĂ©gterĂ©t, amirĂ”l mĂĄr volt szĂł egy korĂĄbbi Ă­rĂĄsban. SĂ”t, a Magyar LĂ©gierĂ”nkön kĂ­vĂŒl mĂĄr az amerikaiakkal közösen szĂĄrazföldi hadgyakorlatokon vesz rĂ©szt a Magyar HonvĂ©dsĂ©g, mint a mĂĄr emlĂ­tett Iron Sword gyakorlat. Ezek a hadijĂĄtĂ©kok pedig kivĂĄlĂł alkalmat teremtenek arra, hogy az EgyesĂŒlt Államok Ășjabb katonĂĄkat Ă©s harci eszközöket tartson OroszorszĂĄg szomszĂ©dsĂĄgĂĄban.

Az sem nyugtathat meg minket, hogy eközben Hende Csaba honvĂ©delmi miniszter Ășgy mĂłdosĂ­tanĂĄ a HonvĂ©delmi törvĂ©nyt, hogy bĂ©keidei Ă©s minĂ”sĂ­tett idei mĂ»ködĂ©s mellĂ© beemelnĂ© a vĂĄlsĂĄghelyzeti mĂ»ködĂ©s fogalmĂĄt, hogy a HonvĂ©dsĂ©g felkĂ©szĂŒlhessen egy esetleges hĂĄborĂșra (az USA Ă©rdekei szerint).

S, ha mĂĄr emlĂ­tettĂŒk az EgyesĂŒlt Államokat, akkor jegyezzĂŒk meg azt a tĂ©nyt, hogy az EgyesĂŒlt Államok jelenleg is több katonai bĂĄzist is fenntart EurĂłpĂĄban, a szĂĄmok egĂ©szen döbbenetesek, összesen közel 200-220 amerikai katonai lĂ©tesĂ­tmĂ©ny, közel 66.500 fĂ” katonĂĄval, amely szĂĄmokban mĂ©g nincs benne a nyĂĄrtĂłl megindĂ­tott folyamatos csapatnövekedĂ©s, s azĂłta NĂ©metorszĂĄg, GörögorszĂĄg, OlaszorszĂĄg, Hollandia, EgyesĂŒlt-KirĂĄlysĂĄg, SpanyolorszĂĄg, BulgĂĄria Ă©s PortugĂĄlia mellett amerikai csapatok (szĂĄrazföldi Ă©s lĂ©gierĂ”vel egyarĂĄnt) jelentek meg RomĂĄniĂĄban, LengyelorszĂĄgban Ă©s a Baltikumban. Eközben OroszorszĂĄg egyetlen egy fegyverest sem ĂĄllomĂĄsoztat az EgyesĂŒlt Államok közelĂ©ben.

A Pentagon Ă©s az amerikai SzenĂĄtus viszont nem elĂ©gedett a több mint 70.000 amerikai katona jelenlĂ©tĂ©vel, Ă©s a mĂșlt hĂ©t folyamĂĄn mĂĄr arrĂłl beszĂ©ltek, hogy a 24 Ă©ve kivont közĂ©p-hatĂłtĂĄvolsĂĄgĂș nukleĂĄris robbanĂłfejjel ellĂĄtott rakĂ©tĂĄkat ismĂ©t vissza kell helyezni EurĂłpĂĄba, ezek a nukleĂĄris fegyverek mĂ©ltĂłkĂ©ppen nevezhetĂ”ek a hideghĂĄborĂș utolsĂł szakaszĂĄnak jelkĂ©pekĂ©nt is. Eközben termĂ©szetesen ne feledjĂŒk, hogy az amerikaiak tovĂĄbbra is EurĂłpa öt orszĂĄgĂĄban tĂĄrolnak bevetĂ©sre kĂ©sz B61-es nukleĂĄris gravitĂĄciĂłs bombĂĄkat, amelyeket be lehet vetni F-16/18-asokrĂłl, Ă©s a nĂ©met/angol/olasz Tornado tĂ­pusĂș harci repĂŒlĂ”gĂ©pekrĂ”l, Ă­gy kijelenthetjĂŒk, hogy az EgyesĂŒlt Államok jelenleg is atomfegyverek bevetĂ©sĂ©re kĂ©pes eszközökkel rendelkezik (s akkor mĂ©g nem beszĂ©ltĂŒnk az Északi Sark alatt meghĂșzĂłdĂł Ohio osztĂĄlyĂș ballisztikus rakĂ©tahordozĂł atommeghajtĂĄsĂș tengeralattjĂĄrĂłkrĂłl) OroszorszĂĄg közvetlen közelĂ©ben, amely azĂ©rt komoly fenyegetĂ©s.

Itt kell megemlĂ­tenĂŒnk mĂ©g a mĂ©diĂĄban folyĂł csendes, vagy kevĂ©sbĂ© csendes „hĂĄborĂșt”, ami az emberek, a nĂ©p meggyĂ”zĂ©sĂ©Ă©rt folyik, egyfajta kondicionĂĄlĂĄskĂ©ppen. A mĂĄr emlĂ­tett ferdĂ­tĂ©sek tucatjai (OroszorszĂĄg atomfegyverek szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄra alkalmas repĂŒlĂ”gĂ©ppel repĂŒltek nemzetközi vizek felett, miközben nem beszĂ©lĂŒnk a mĂĄr itt lĂ©vĂ” 200 amerikai atomfegyverrĂ”l stb.), sĂ”t egyes esetekben a döntĂ©shozĂłk befolyĂĄsolĂĄsĂĄra is erĂ”s jeleket lĂĄthatunk, hiszen Ă©ppen a hĂ©ten tudhattuk meg Gyöngyösi MĂĄrton jobbikos kĂ©pviselĂ”tĂ”l, hogy a Katonai NemzetbiztonsĂĄgi SzolgĂĄlatok is manipulĂĄlva tĂĄlalja a hĂ­reket az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s KĂŒlĂŒgyi bizottsĂĄgĂĄnak tagjai szĂĄmĂĄra: konkrĂ©tan a finn ĂĄllamelnök szavait mĂĄsĂ­tottĂĄk meg, mintha Ă©lesen kirohant volna OroszorszĂĄg ellen, szinte hĂĄborĂșs retorikĂĄval vinnĂ© FinnorszĂĄgot a NATO karjaiba, miközben Ă©ppen az ellenkezĂ”jĂ©t mondta: FinnorszĂĄg nem akar a NATO tagja lenni, OroszorszĂĄg be-berepĂŒlĂ©sei, katonai jelenlĂ©te pedig termĂ©szetesek a tĂ©rsĂ©gben, sĂ”t azt is megemlĂ­tette, hogy az erĂ”ltetett szankciĂłs politika ĂĄrt a finn gazdasĂĄg szĂĄmĂĄra. Tudjuk, hogy a magyar szolgĂĄlatok sok esetben partnerszolgĂĄlatoktĂłl (nevezzĂŒk nevĂ©n, a CIA-tĂłl) kapnak hĂ­reket Ă©s informĂĄciĂłkat, Ă­gy az EgyesĂŒlt Államoknak itt is megvan a lehetĂ”sĂ©ge arra, hogy manipulĂĄlja a magyar törvĂ©nyhozĂĄsban helyet foglalĂłkat (Ă©s persze akkor nem is beszĂ©ltĂŒnk mĂ©g a lehallgatĂĄsokrĂłl Ă©s nyomĂĄsgyakorlĂĄsokrĂłl).

TermĂ©szetesen OroszorszĂĄg is nagyobb fegyverarzenĂĄlt vonultatott fel a sajĂĄt hatĂĄrain belĂŒl, hiszen, ha a szomszĂ©dban megjelenik egy 70.000 ezres idegen haderĂ”, akkor azĂ©rt illik gyanakodni.

Ebben a feszĂŒlt lĂ©gkörben viszont az EgyesĂŒlt Államoknak Ă©s eurĂłpai kiszolgĂĄlĂłinak rĂĄ kellett jönniĂŒk, hogy a szankciĂłs politika nem tudja megroppantani OroszorszĂĄgot, sĂ”t olyan kellemes meglepetĂ©ssekkel is jĂĄrt, mint a török-orosz energetikai közeledĂ©s (s sajnos viszont hazĂĄnkra nĂ©zve kellemetlen DĂ©li Áramlat elvesztĂ©se, de az amerikai szövetsĂ©geseink minket Ășgyis csak felĂĄldozhatĂł bĂĄbĂșkĂ©nt tartanak szĂĄmon, akit Ășgysem ĂĄrt megrendszabĂĄlyozni). Az olajĂĄr mestersĂ©ges manipulĂĄciĂłjĂĄval viszont Ă©rzĂ©keny csapĂĄst tudtak mĂ©rni OroszorszĂĄgra, arra szĂĄmĂ­tva, hogy a hatalmas orszĂĄgban majd tĂŒntetĂ©sek, demonstrĂĄciĂłk kezdĂ”dnek, esetleg „civilszervezetek” rĂĄsegĂ­tĂ©sĂ©vel pedig megindulhat egyfajta lĂĄzadĂĄsi hullĂĄm, amelynek cĂ©lja a jelenlegi orosz kormĂĄnyzat megbuktatĂĄsa.

A felĂŒletesen felsorolt jelekbĂ”l egyetlen egy is fĂ©lelemre inthet minket, de Ă­gy elolvasva, egyre jobban elĂ©nk tĂĄrul a hĂĄborĂș rĂ©mkĂ©pe, amit csak megerĂ”sĂ­t az is, hogy minap LĂĄzĂĄr JĂĄnos, a magyar miniszterelnöksĂ©get vezetĂ” miniszter is legvalĂłszĂ­nĂ»bb forgatĂłkönyvkĂ©nt emlĂ­tette a hĂĄborĂșt.

NZs

alfahir.hu
Link

Hozzászólások


#1 | deres - 2014. december 27. 19:16:04
Ugyan mĂĄr milyen hĂĄborĂș ?
Európa közepén ?
Majd mikor LÔrinc bele pisil a ...
Addig csak ĂĄbrĂĄnd ez itt ahol a legnagyobb zsidĂł,cigĂĄjna populĂĄciĂł Ă©l .
#2 | Perje - 2014. december 27. 19:36:58
AzĂłta, amiĂłta Perec kijelentette, hogy fölvĂĄsĂĄrolt nĂ©hĂĄny kelet-eurĂłpai orszĂĄgot, sejtettem, hogy azokat elĂ”bb-utĂłbb birtokba is veszik. Most Ășgy tĂ»nik, elĂ©rkezett az az idĂ”. Az ukrĂĄnoknĂĄl ez vĂ©rĂĄldozatok , hĂĄborĂș ĂĄrĂĄn mĂĄr megtörtĂ©nt. Ha jĂłl körĂŒlnĂ©zĂŒnk , mĂĄshol is. :|
#3 | kakas - 2014. december 28. 10:43:34
A mennyezet 'repedezik'!41.media.tumblr.com/36d69b10a7b52eb990788b84df7e22bc/tumblr_nh9wjcvejI1rw5cyqo1_1280.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.