Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az izraeli f√Ķrabbi szerint egyre √©l√©nkebb a zsid√≥ k√∂z√©let Magyarorsz√°gon


Ideje lenne m√°r az olvasni hogy egyre √©l√©nkebb a zsid√≥ k√∂zhal√°l Magyarorsz√°gon, de majdan csak be√©rik a holokosztos gy√ľm√∂lcs √©s az exodus is. Az izraeli f√Ķrabbi szerint egyre √©l√©nkebb a zsid√≥ k√∂z√©let Magyarorsz√°gon – k√∂z√∂lte Havasi Bertalan, a Minisztereln√∂ki Sajt√≥iroda vezet√Ķje kedden az MTI-vel, miut√°n Semj√©n Zsolt minisztereln√∂k-helyettes hazat√©rt izraeli l√°togat√°s√°r√≥l.
A sajt√≥iroda vezet√Ķj√©nek k√∂zlem√©nye szerint eredm√©nyes √©s mindk√©t n√©p szempontj√°b√≥l hasznos t√°rgyal√°sokat folytatott Izraelben Semj√©n Zsolt, aki tal√°lkozott Jeruzs√°lem kereszt√©ny p√°tri√°rk√°ival, majd fogadta √Ķt David Lau, az orsz√°g asken√°zi f√Ķrabbija.
A f√Ķrabbi k√∂z√∂lte, hogy “Eur√≥p√°ban k√©t orsz√°gban √©l√©nk√ľlt meg a helyi zsid√≥ k√∂z√©let, √©s v√°lt akt√≠vabb√° a h√≠vek tev√©kenys√©ge, ez pedig N√©metorsz√°g √©s Magyarorsz√°g”.
Semj√©n Zsolt magyarorsz√°gi l√°togat√°sra h√≠vta meg a f√Ķrabbit, aki ezt nagy √∂r√∂mmel fogadta, mert – mint mondta – szeretn√© szorosabbra f√Ľzni az izraeli vall√°sos zsid√≥s√°g kapcsolatait magyar hittestv√©reikkel, √≠gy nemcsak Budapestre, hanem a vid√©ki zsid√≥ k√∂z√∂ss√©gekhez is sz√≠vesen ell√°togatna tervezett magyarorsz√°gi √ļtj√°n – k√∂z√∂lte Havasi Bertalan.

magyartudat.com
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. december 28. 18:00:40
Semjén szerint titkosszolgálatok nehezítik a honosítást

A nemzetpolitik√°√©rt felel√Ķs minisztereln√∂k-helyettes szerint teljes√≠thet√Ķ az a c√©l, hogy a ciklus v√©g√©re meglegyen az egymilli√≥ √ļj magyar √°llampolg√°r. Err√Ķl Semj√©n Zsolt besz√©lt az MTI-nek adott interj√ļban, jelezve: √©v v√©g√©re meglesz a 700 ezredik √°llampolg√°rs√°gi k√©relem √©s a 650 ezredik esk√ľt tett polg√°r.
http://www.origo....itast.html
#2 | postaimre - 2014. december 28. 18:46:12
√Ārv√°k izraeli utaz√°s√°t akad√°lyozta meg a Ham√°sz

A G√°zai √∂vezetet ural√≥ Ham√°sz palesztin iszlamista szervezet megakad√°lyozta, hogy az √∂vezetb√Ķl 37 gyerek Izraelbe l√°togasson az ottani kibucmozgalom √©s izraeli arab vezet√Ķk szervez√©s√©ben.
http://valasz.hu/...asz-107987
#3 | deres - 2014. december 28. 18:47:30
http://www.szochn...sek/doksik
Oda ezek kellenek de ide milyen okmány kell hogyan igazolja bárki is hogy honosíthatják egyáltalán mikell ahoz hogy valaki magyar állampolgár lehessen ?
#4 | Perje - 2014. december 28. 21:30:00
√Ārva gyerekek izraeli utaz√°sa
http://mignews.ru...01464.html

Vajon ki garantálta volna azt, hogy mind a 37 árva gyerek épen és egészségesen hazaérkezett volna?
El nem tudom k√©pzelni, hogy az utaztat√°s felebar√°ti szeretetb√Ķl t√∂rt√©nt volna akkor, amikor ezeknek a gyerekeknek a sz√ľlei az 50 napos izraeli t√°mad√°s √°ldozataiv√° v√°ltak. √Ārva gyerekek nem nagyon hi√°nyozn√°nak senkinek, ha √Ķk is √°ldozatt√°, esetleg pedofilok martal√©kaiv√° v√°ln√°nak vend√©gesked√©s k√∂zben.n. Nap mint nap l√Ķnek le palesztin gyerekeket sz√≠vf√°jdalom n√©lk√ľl, most meg √°llatkertbe vitt√©k volna √Ķket, a" tenorist√°k "k√∂lykeit? Ez kiz√°rt, mert nagy az Isten emberi √°llatkertje. M√©g √∂t√©ves kisgyereket is vittek volna kibucos tapasztalatszerz√©sre.:o
J√≥l tette a szervezet, hogy megakad√°lyozta ezt t√ļr√°t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.