Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Záporoznak majd a leleplezések Magyarországon'


Egy h√≥nappal ezel√Ķtti cikk, de j√≥l beharangozt√°k a "valamit". Egy n√©met √©s egy lengyel konzervat√≠v lap is arr√≥l √≠r, hogy hangulatv√°ltoz√°s √©rezhet√Ķ az orsz√°gban, √©s sokat vesz√≠tett n√©pszer√Ľs√©g√©b√Ķl a Fidesz.

A Die Welt c√≠m√Ľ konzervat√≠v n√©met lap a civil korrupci√≥ellenes sz√∂vets√©g megalakul√°s√°r√≥l k√∂z√∂lt besz√°mol√≥t szerdai sz√°m√°ban. A szint√©n konzervat√≠v, lengyel Rzeczpospolita a m√ļlt vas√°rnapi id√Ķk√∂zi v√°laszt√°sokat komment√°lta.
Orb√°n szorult helyzetben

A Die Welt kiemelte, hogy Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a 2010-es hatalomra ker√ľl√©se √≥ta "el√Ķsz√∂r ker√ľl √©rezhet√Ķen szorult helyzetbe", √©s "hangulatv√°ltoz√°s √©rezhet√Ķ az orsz√°gban".

A szerz√Ķ, Boris Kalnoky hozz√°tette: a konzervat√≠v v√°laszt√≥k elbizonytalanodtak √©s csal√≥dottak, m√©g azok is, akik tov√°bbra is kitartanak a Fidesz mellett, amit a konzervat√≠vok "fels√Ķ k√∂reiben" is √©rz√©kelnek. A v√°ltoz√°s okai k√∂z√∂tt vannak nem kik√©nyszer√≠tett hib√°k, mint p√©ld√°ul az internethaszn√°lat megad√≥ztat√°s√°nak terve, mindenekel√Ķtt azonban az Egyes√ľlt √Āllamok "brut√°lis nyom√°s√°nak" hat√°s√°r√≥l van sz√≥ - tette hozz√°.
Jöhet a leleplezések kora

Megjegyezte: sok konzervat√≠v sz√°m√°ra felmer√ľl a k√©rd√©s, el√Ķfordulhat-e, hogy a korm√°ny t√©nyleg szembesz√°ll a "nyugati szuperhatalommal", √©s hogy az orsz√°g a Fidesz uralma alatt t√©nyleg ugyanolyan korrupt, vagy tal√°n m√©g korruptabb, mint a szocialist√°k idej√©n.

Kifejtette, hogy az √ļj civil korrupci√≥ellenes szervezet vesz√©lyes lehet a korm√°nyra, √©s ett√Ķl f√ľggetlen√ľl "tiszt√≠t√≥" hat√°st fejthet ki a t√°rsadalomban. √ögy v√©lte, "vil√°gos, hogy a k√∂vetkez√Ķ hetekben √©s h√≥napokban z√°poroznak majd a leleplez√©sek Magyarorsz√°gon".
N√©pszer√Ľs√©gveszt√©st t√ľkr√∂z az √ļjpesti bukta

A Rzeczpospolita szerint a m√ļlt vas√°rnapi id√Ķk√∂zi v√°laszt√°sok eredm√©nyei √ļgy √©rtelmezhet√Ķk, hogy Orb√°n Viktor p√°rtja elvesz√≠theti k√©tharmados parlamenti t√∂bbs√©g√©t. Jaroslaw Gizinski, a napilap Magyarorsz√°ggal rendszeresen foglalkoz√≥ szerkeszt√Ķje √ļgy v√©lte, hogy a szocialista Horv√°th Imre √ļjpesti gy√Ķzelme nemcsak v√°laszt√≥ker√ľlet√©nek hagyom√°nyos baloldalis√°g√°t t√ľkr√∂zi vissza, hanem a Fidesz n√©pszer√Ľs√©gveszt√©s√©t is a k√∂zelm√ļltbeli korm√°nyellenes t√ľntet√©sek ut√°n.

A cikk√≠r√≥ r√°mutatott, hogy a j√∂v√Ķ √©v febru√°rj√°ban esed√©kes veszpr√©mi v√°laszt√°snak magas a t√©tje. Amennyiben a korm√°nykoal√≠ci√≥ ezut√°n elvesz√≠ten√© k√©tharmados t√∂bbs√©g√©t, ez "nem j√°rna hatalomveszt√©ssel, de az ellenz√©ki sikernek l√©lektani hat√°sa lenne", a parlamenti er√Ķviszonyok ugyanis "a jog szabad alkot√°s√°ban korl√°tozn√°k a korm√°nyt√∂bbs√©get".
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. december 28. 22:51:30
Azok a hírforrások támadják Magyarországot, amelyek Oroszországot is. A németek és lengyelek járnak élen ebben is.
Itt arr√≥l √≠rnak , hogy az USA h√°bor√ļt ind√≠tott Oroszorsz√°g ellen, de m√°r Magyarorsz√°g ellen is.
http://www.global...oo/5421643
#2 | mindannyiunknak - 2014. december 29. 07:21:08
A III/III-ból is annyit csepegtetnek, amennyi a birka irányításához és a hangulatkeltéséhez kell:

A rendszerváltáskor a Fidesz is kapott Norvégiából pénzt

http://mandiner.h...abol_penzt

mandiner.hu/attachment/0106/105496_fidesznoveg.jpg

3000 dollár még mai árfolyamon sem egy akkora összeg, amivel nagyon messzire lehet menni...
#3 | mindannyiunknak - 2014. december 29. 08:00:46
Goodfriend szerint lesznek még magyar kitiltottak az USA-ból

http://propeller....meg-akiket

"az Egyes√ľlt √Āllamok t√∂rekszik arra, hogy meghallgassa a sz√∂vets√©geseinek, az √°llampolg√°rainak √©s a civil szervezeteknek a v√©lem√©ny√©t."
#4 | postaimre - 2014. december 29. 08:06:36
Perje, nem az orsz√°g a c√©lpont, hanem a k√∂z√∂s √©rdek! Maci √©s nem maci is orm√°nyt akarna v√°ltani. Persze a j√≥biknak k√©ne √°tvenni staf√©t√°t. Vona volt usa-ban, maci√©kn√°l, le van zs√≠rozva, de ez sem el√©g stabil, mert h√°t tudjuk mik ezek is. Mindennek vagy majd mindennek ki kell der√ľlnie √©s bizony neh√©z a helyzet megold√°sa, mert ugye a leleplez√©shez leleplez√Ķk kellenek, azok meg ugye mi vagyunk, csak telesz@rjuk m√°r a pof√°jukat. Ilyen egyszer√Ľ ez. Majd el√Ķvesznek j√∂v√Ķre √©s felvezetik a "leleplez√©seinket" is valahogy, de ez m√°r annyira √°tl√°tsz√≥, hogy t√©nyleg csak a h√°nyinger ker√ľlget.
#5 | kakas - 2014. december 29. 08:25:25
40.media.tumblr.com/02f88f0e21f4eb3f58da47bcc434fae4/tumblr_ngexs8hhAd1ts6grxo1_500.png

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.