Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

MN: Lecserélik Szijjártóék a nagykövetek 70 százalékát


Felkészítették a királyságra az új tetves zsidó "kommunikátor" bandát, hogy magyarként tetszelegjen és kommunikálja a zegetrengetõ, zégbekiáltó változásokat! Ajvé! A magyar nagykövetek majdnem háromnegyedét lecserélték, a külügyi tárca szerint az új feladatokhoz új emberek kellenek – írja a hétfõi a Magyar Nemzet, amely arról is beszámol, hogy a kormány nem számít amerikai akadályoztatásra Szemerkényi Réka washingtoni megbízatása ügyében.

Az újság emlékeztet: hatvan külképviselet élén történt meg, illetve van folyamatban a vezetõváltás, amióta Szijjártó Péter átvette a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítását.

A lap úgy tudja: jövõ szeptemberig további 14 váltást tervez a külügyi tárca, ami azt jelenti, hogy egy rendkívül rövid idõszakon belül a misszióvezetõk körülbelül 70 százalékát lecserélik.

A minisztériumban azzal magyarázták ezt, hogy az új világviszonyok miatt új magyar külpolitikára van szükség, amely pragmatikus és képes a gazdasági érdekek érvényesítésére. Az új feladatok ellátásához pedig olyan emberek kellenek, akik ezt a munkát el tudják végezni – érveltek a tárcánál.

A feszült magyar-amerikai viszony miatt kiemelt figyelem övezi a washingtoni magyar nagykövet leváltását. A kijelölt külképviseleti vezetõt az Országgyûlés külügyi bizottsága már meghallgatta. Szemerkényi Rékát jövõ év elején küldik ki állomáshelyére. Arra a kérdésre, hogy a tárca számít-e amerikai részrõl akadályoztatásra, a minisztériumtól azt válaszolták: õk nem akadályozzák meg Colleen Bell kijelölt budapesti nagykövet érkezését, és õ ezt várják el az Egyesült Államok külügyminisztériumától Szemerkényi Réka kijelölt washingtoni nagykövet esetében.
Link

Hozzszlsok


#1 | Vizilo - 2014. december 29. 09:30:14
Nesze neked Zsidesz most gyüjti a zsidesz a VIP ellensegeit ezzel a nagykövet cserevel ,tetves rohadt banda! Ezeket mind falhoz kellene alitani es kilövesi engedelyt kerni rajuk !!
#2 | nyaki - 2014. december 29. 13:11:27
Viziló!
Már nem mindegy , hogy mit csinálnak?
Felesleges rugózni rajta, hiszen amúgy sem érettünk teszik, meg aztán éppen ideje, hogy valami történjen, mert ez az agonizáló tétlenségi állapot sokkal rosszabb, mint a cselekedet.
Jobb már nem lehet, a nézõk(vakok) meg csak úgyis a totális rosszból értenek.
#3 | csillagosvenyen - 2014. december 29. 14:50:21
és tessék mondani, drága gitárnyakú ,szivó-ártó selejtes embernek látszó tárgy, ugye nem koszos zsidó férgekre cserélitek le a követeket?
elõre is köszi a megnyugtató válaszát....s_*_nyugi
#4 | 600rr - 2014. december 29. 17:12:20
Üdv csillagosvenyen már a neve is árulkodik szemerkényi az i betû a vezetéknevek végén mindíg a zsidó származásra utal ez kb 80 százalék ig bejön ahogy eddig tapasztaltam.Érdemes megfigyelni a tv riporterek zenészek szinészek politika neveit de gondolom nem mondok újat üdv 600rr

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.