Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Habony nemzetbiztonsági átvilágítását követelik


Mossad vil√°g√≠tsa √°t a mossadost? Azta-baxta? Nagy √ļjdons√°g lenne. Az Egy√ľtt szerint nemzetbiztons√°gi √°tvil√°g√≠t√°s n√©lk√ľl nem tudhat√≥, jelent-e biztons√°gi kock√°zatot a minisztereln√∂k bizalmasa, ez√©rt k√∂vetelik Habony √Ārp√°d teljes √°tvil√°g√≠t√°s√°t. A p√°rt politikusa szerint Kov√°cs Zolt√°n korm√°nysz√≥viv√Ķ hazudott, amikor azt mondta, Habony √°tesett a sz√ľks√©ges vizsg√°latokon, √©s vele kapcsolatban semmilyen probl√©ma nem mer√ľlt f√∂l.

Szab√≥ Szabolcs, az Egy√ľtt parlamenti k√©pvisel√Ķje tudni szeretn√©, ki √©s milyen jogc√≠men kezdem√©nyezte √°lland√≥ parlamenti bel√©p√Ķ ki√°ll√≠t√°s√°t Habony √Ārp√°d r√©sz√©re. Mint arr√≥l besz√°moltunk, a minisztereln√∂k tan√°csad√≥ja nem esett √°t nemzetbiztons√°gi √°tvil√°g√≠t√°son.

Az Egy√ľtt keddi k√∂zlem√©nye szerint azt k√∂veteli, hogy a legszigor√ļbb nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©st folytass√°k le Habony √Ārp√°ddal szemben, mivel ennek hi√°ny√°ban nem tudhat√≥, jelent-e biztons√°gi kock√°zatot a minisztereln√∂k bizalmasa. Szab√≥ szerint a korm√°nysz√≥viv√Ķnek le kell mondania, miut√°n hazudott a tan√°csad√≥ √°tvil√°g√≠t√°s√°t illet√Ķen.

Fot√≥: T√ļry Gergely


"Orb√°n Viktor magyar hangjak√©nt Semj√©n Zsolt h√©tf√Ķn v√°laszolt arra a k√©rd√©semre, √°tesett-e nemzetbiztons√°gi √°tvil√°g√≠t√°son Habony √Ārp√°d. A korm√°nyf√Ķ egyik legf√Ķbb bizalmasak√©nt ismert Habony – a minisztereln√∂k-helyettes v√°lasza szerint – ilyen ellen√Ķrz√©sen nem esett √°t, de rendelkezik √°lland√≥ f√©nyk√©pes bel√©p√Ķvel az Orsz√°gh√°z √©p√ľlet√©be" – id√©zte fel Szab√≥ Szabolcs.

Ha Semj√©n v√°lasz√°ban igazat mondott, az azt jelenti, hogy Kov√°cs Zolt√°n korm√°nysz√≥viv√Ķ hazudott, amikor egy ATV-interj√ļban arr√≥l besz√©lt: a minisztereln√∂k k√∂rnyezet√©ben dolgoz√≥kat √°tvil√°g√≠tott√°k, Habony √°tesett a sz√ľks√©ges vizsg√°latokon, √©s vele kapcsolatban semmilyen probl√©ma nem mer√ľlt f√∂l – √≠rta az Egy√ľtt politikusa.

Az Egy√ľtt v√°laszt k√∂vetel a k√∂vetkez√Ķ k√©rd√©sekre: ha val√≥ban nem esett √°t Habony √Ārp√°d nemzetbiztons√°gi ellen√Ķrz√©sen, ennek hi√°ny√°ban honnan tudhat√≥, hogy szem√©lye nem jelent kock√°zatot? Ki kezdem√©nyezte a parlamenti √°lland√≥ bel√©p√Ķ ki√°ll√≠t√°s√°t r√©sz√©re? A nyilv√°noss√°gban megjelent inform√°ci√≥k szerint Habonynak sem a korm√°nyzatt√≥l, sem a Sz√°zadv√©g Alap√≠tv√°nyt√≥l nem sz√°rmazik j√∂vedelme. A korm√°nyban val√≥ban azt akarj√°k, hogy elhiggy√ľk, Habony bev√©tel n√©lk√ľl gazdag, √©s nem kap fizets√©get a tan√°csai√©rt?

Az Egy√ľtt k√∂veteli, hogy Kov√°cs Zolt√°n mondjon le, mert "hazudott", √©s ez√©rt "m√©ltatlann√° v√°lt poz√≠ci√≥ja bet√∂lt√©s√©re".
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2014. december 30. 10:21:40
Az √ļj hidegh√°bor√ļ m√Ľveleti ter√ľlete lett Magyarorsz√°g

Moln√°r Zsolt szerint elt√ļlzott K√∂v√©r L√°szl√≥ negyedik vil√°gh√°bor√ļr√≥l sz√≥l√≥ kijelent√©se, de val√≥ban komoly titkosszolg√°lati akci√≥k zajlanak Magyarorsz√°gon – mondta az Orsz√°ggy√Ľl√©s nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°nak szocialista eln√∂ke a N√©pszabads√°gnak.
http://www.hir24....bd766b5f4c

Benk√Ķ Tibor: a kisz√°m√≠that√≥bb √©letp√°lya r√©v√©n min√Ķs√©gibb lesz a hader√Ķ


A j√∂v√Ķben kisz√°m√≠that√≥bb √©letp√°ly√°t, s azzal egy√ľtt nagyobb anyagi megbecs√ľl√©st k√≠n√°l a Magyar Honv√©ds√©g - mondta az MTI-nek adott √©v v√©gi interj√ļj√°ban Benk√Ķ Tibor honv√©d vez√©rkari f√Ķn√∂k, aki szerint √≠gy m√©g min√Ķs√©gibb lehet a hader√Ķ. A Magyar Honv√©ds√©g Gripen vad√°szg√©pei szeptemberben kezdik meg a balti l√©gt√©r v√©delm√©t, s az ukr√°n v√°ls√°g miatt sz√ľks√©ges meger√Ķs√≠t√Ķ int√©zked√©sek jegy√©ben j√∂v√Ķre is sz√°mos nemzetk√∂zi hadgyakorlaton vesznek r√©szt magyar katon√°k - f√Ľzte hozz√°.
http://www.hirado...-a-hadero/
#2 | Kedvesi - 2014. december 30. 10:47:24
Min√Ķs√©gibb. s_*_kac az a 30-ezer ember aki ott van. Nagyon √ľt√Ķk√©pes haccsereg√ľnk van, az oroszokn√°l szerintem egy kisebb hely√Ķrs√©g √°ll 30-ezer emberb√Ķl, itt meg eg√©sz orsz√°gra jut ennyi f√Ķ. s_*_kukk

Nameg persze ott a hon tudatot k√©pzi a hader√Ķ √©s a hadsereg, amire a lakoss√°g is feln√©z. Itt meg √©letp√°lya model. √ďri√°si k√ľl√∂nbs√©gek, itt formalit√°snak hagyt√°k meg a zesk√ľt, ott pedig v√©resen komoly.
Igaz, a honv√©ccs√©g is egy szutyok cig√°ny meg zsid√≥ banda. Itt √©letp√°lya modelt csin√°ltak bel√Ķle, m√°shol meg egy nemzet v√©delm√©t jelenti.
Persze gondolom a honv√©dessek - ha nem is mind, b√°r gondolom az id√Ķ el√Ķtt megpattan onnan - sz√≠vesen nyaldoss√°k a NATO meg az USA seggeket, mert m√©g a menetoszlopok is amerikai mint√°ra sz√≥nokolnak amikor vonulnak a b√°zison bel√ľl. H√°nyinger.
#3 | Ro-zsola - 2014. december 30. 11:22:49
Hely√Ķrs√©g ? http://online-fil...z-ebredese
√Črdemes megn√©zni.
#4 | Ro-zsola - 2014. december 30. 11:27:32
http://www.moovie...nline-2014 vajon mennyi lehet bel√Ķle igaz ?
Az el√Ķzetes is √°rulkod√≥ : https://www.youtu...X0Pc0#t=88

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.