Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hidegh√°bor√ļ: Orb√°n√©k a h√≠rszerz√©snek sem hittek


H√≠rszerz√©s, elh√°r√≠t√°s, katonai biztons√°gi miah√∂k√∂m...√©s m√©g az inform√°ci√≥s hivatal is! Be kell xarni! Az√©rt figyelj√©tek a felvezet√©st! Magyarorsz√°g m√Ľveleti ter√ľlet, √°m Orb√°n Viktor sejtet√©seivel szemben nem csak az amerikaiak mutatnak fokozott √©rdekl√Ķd√©st ir√°ntunk – nyilatkozta lapunknak Moln√°r Zsolt, a nemzetbiztons√°gi bizotts√°g szocialista eln√∂ke, akit arr√≥l is k√©rdezt√ľk: ha a sz√∂vets√©geseink esetleg k√©mkednek n√°lunk, tarthat√≥-e az a doktr√≠na, hogy mi nem k√©mked√ľnk ellen√ľk?


Moln√°r Zsolt (MSZP), az Orsz√°ggy√Ľl√©s nemzetbiztons√°gi bizotts√°g√°nak eln√∂ke er√Ķsen elt√ļlzottnak tartja K√∂v√©r L√°szl√≥ h√°zeln√∂k Magyar H√≠rlapnak adott interj√ļj√°nak azt a r√©sz√©t, amelyben a most zajl√≥ IV. vil√°gh√°bor√ļr√≥l besz√©lt. Szerinte K√∂v√©r ezzel csak nyugtalans√°got keltett az emberek egy r√©sz√©ben. Moln√°r ugyanakkor azzal egyet√©rt, hogy az elm√ļlt egy-m√°sf√©l √©vben a vil√°g alaposan megv√°ltozott k√∂r√ľl√∂tt√ľnk, amire szerinte a magyar k√ľlpolitika k√©sve √©s rosszul reag√°lt.

– Nem vett√©k √©szre, vagy ha √©szlelt√©k, nem vett√©k komolyan, √©s nem sz√°moltak a k√∂vetkezm√©nyeivel, hogy az orosz–ukr√°n konfliktus egy √ļj hidegh√°bor√ļba sodorta a NATO-t, az Eur√≥pai Uni√≥t √©s Oroszorsz√°got – mondta. – Nem vett√©k √©szre, hogy alapjaiban megv√°ltozott a 90-es √©vek √≥ta a gazdas√°gi expanzi√≥ra, k√ľlpolitikai, biztons√°gpolitikai √©s katonai t√©ren pedig a NATO-val, az Eur√≥pai Uni√≥val √©s az Egyes√ľlt √Āllamokkal val√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©sre t√∂rekv√Ķ orosz k√ľlpolitikai doktr√≠na, √©s fel√©ledtek az orosz nagyhatalmi t√∂rekv√©sek.

Moln√°r szerint a korm√°ny √ļgynevezett keleti nyit√°s politik√°ja, az orosz–magyar gazdas√°gi-kereskedelmi kapcsolatok er√Ķs√≠t√©se, b√Ķv√≠t√©se eg√©szen addig nem volt kifog√°solhat√≥, am√≠g az orosz nagyhatalmi t√∂rekv√©sek el√Ķt√©rbe nem ker√ľltek. Ebben a helyzetben viszont Magyarorsz√°g m√°r nem hagyhatja figyelmen k√≠v√ľl a NATO- √©s az EU-tags√°g√°b√≥l ad√≥d√≥ k√∂telezetts√©geit.

√ögy v√©lte, a Kr√≠m megsz√°ll√°s√°t √©s az orosz–ukr√°n konfliktust a korm√°ny rosszul √©rt√©kelte, √ļgy tekintett r√°, mint r√∂vid t√°von megold√≥d√≥ helyi konfliktusra, amelynek nem lesz komolyabb kihat√°sa a nemzetk√∂zi viszonyokra. Pedig a magyar titkosszolg√°latok ezzel ellent√©tes progn√≥zist adtak.

– A Katonai Nemzetbiztons√°gi Szolg√°lat, de el kell ismernem, ebben a k√©rd√©sben az Inform√°ci√≥s Hivatal is, az ukr√°n v√°ls√°g kezdete √≥ta sz√°mos alkalommal bizony√≠totta a parlament nemzetbiztons√°gi bizotts√°ga el√Ķtt, hogy „k√©pben van”. R√©szleteket a dolog term√©szet√©n√©l fogva nem √°rulhatok el, de azt kijelenthetem, hogy az √Ķ el√Ķrejelz√©seik minden esetben pontosak voltak – fogalmazott a bizotts√°gi eln√∂k.

K√©s√Ķbb arra a felvet√©sre, hogy a katonai titkosszolg√°latokhoz hasonl√≥an pontos inform√°ci√≥kat kapnak-e a Magyarorsz√°got, egyes magyar politikusokat, k√∂z√©leti szerepl√Ķket √©rint√Ķ √ľgyekben a polg√°ri titkosszolg√°latokt√≥l, Moln√°r sokkal visszafogottabban reag√°lt. Arr√≥l p√©ld√°ul, hogy Pint√©r S√°ndor bel√ľgyminisztert egy k√ľlf√∂ldi szervezet megpr√≥b√°lta lej√°ratni, √Ķ is csak a sajt√≥b√≥l √©rtes√ľlt. Ma sem tud t√∂bbet az ott le√≠rtakn√°l, azaz l√©nyeg√©ben semmi konkr√©tumot nem ismer. Tov√°bbra is v√°rja a miniszter hivatalos t√°j√©koztat√°s√°t.
Molnár Zsolt csak a sajtóból hallott a Pintér Sándor elleni akcióról
Molnár Zsolt csak a sajtóból hallott a Pintér Sándor elleni akcióról
Reviczky Zsolt / Népszabadság

Az ut√≥bbi id√Ķben kider√ľlt, hogy az amerikaiak lehallgattak szinte mindenkit, k√∂zt√ľk a n√©met kancell√°rt is. Nemr√©g sajt√≥h√≠rek szerint lehallgat√≥k√∂zpontok nyomaira bukkantak a norv√©gok √©s a sv√©dek. A minisztereln√∂k szerint m√Ľveleti ter√ľlet vagyunk. Mit tesznek a magyar polg√°ri titkosszolg√°latok? – k√©rdezt√ľk.

Moln√°r Zsolt szerint √©rz√©kelhet√Ķen megn√Ķtt az √©rdekl√Ķd√©s Magyarorsz√°g ir√°nt, bizonyos √©rtelemben val√≥ban m√Ľveleti ter√ľlet vagyunk, de nem √ļgy, ahogy azt a minisztereln√∂k sejtetni engedte. Ukrajna √©s Oroszorsz√°g k√∂zels√©ge, a m√ļltban gy√∂kerez√Ķ gazdas√°gi, kereskedelmi √©s priv√°t kapcsolatok a kialakult helyzetben fel√©rt√©kelt√©k Magyarorsz√°got. N√°lunk p√©ld√°ul viszonylag gyorsan ny√©lbe √ľthet√Ķk titkos tal√°lkoz√≥k, megbesz√©l√©sek.

A bizotts√°gi eln√∂k t√∂bbsz√∂ri k√©rd√©s√ľnkre is kit√©rt a v√°lasz el√Ķl azzal kapcsolatban, hogy a „fokozott √©rdekl√Ķd√©s” a h√≠rszerz√©s aktiviz√°l√≥d√°s√°t jelenti-e, s ha igen, akkor a k√ľlf√∂ldi k√©mek ellen√ľnk dolgoznak-e, vagy csak n√°lunk. Arr√≥l sem k√≠v√°nt besz√©lni, hogy mit tesznek a kialakult helyzetben a magyar szolg√°latok. Eml√©keztetett r√°, hogy Magyarorsz√°g nem k√©mkedik a sz√∂vets√©gesei ellen.

– Az elh√°r√≠t√°s term√©szetesen teszi a dolg√°t. Azt a sz√∂vets√©geseinknek sem engedj√ľk meg, hogy t√∂rv√©nytelen eszk√∂z√∂kkel megszerezz√©k a titkainkat – sz√∂gezte le. De vajon l√©tezik-e hat√©kony elh√°r√≠t√°s j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ h√≠rszerz√©s n√©lk√ľl? Erre a k√©rd√©sre Moln√°r csak annyit mondott, hogy ez j√≥ k√©rd√©s, mint ahogy az is, hogy meddig tarthat√≥ fenn a „sz√∂vets√©geseink ellen nem k√©mked√ľnk” doktr√≠na.

Moln√°r Zsolt szerint azonban eddig egyik sz√∂vets√©ges√ľnk sem s√©rtette meg az orsz√°g szuverenit√°s√°t. Az amerikaiak sem – tette hozz√° – azzal, hogy eml√©keztett√©k az ukr√°n v√°ls√°g kezdet√©n egyfajta hintapolitik√°ba kezd√Ķ magyar korm√°nyt a NATO-k√∂telezetts√©geire. √Čs szerinte akkor sem, amikor a korrupci√≥ elleni hat√©konyabb fell√©p√©sre buzd√≠tott√°k.
hirdetés

Semj√©n Zsolt nemzetpolitik√°√©rt felel√Ķs minisztereln√∂k-helyettes minapi bejelent√©s√©r√Ķl, hogy „a ciklus v√©g√©re meglehet az egymilli√≥ √ļj magyar √°llampolg√°r”, m√©g √ļgy is, hogy egyes helyeken titkosszolg√°lati eszk√∂z√∂kkel pr√≥b√°lj√°k akad√°lyozni az embereket a magyar √°llampolg√°rs√°g k√©relmez√©s√©ben, Moln√°r lesz√∂gezte: szerinte Semj√©n t√©ved√©sben van. Ez nem egy r√©gi kommunista munkaverseny, amelyben meghat√°rozott id√Ķre adott sz√°m√ļ √ļj √°llampolg√°rt kell el√Ķ√°ll√≠tani.

– Akit a t√∂rv√©ny alapj√°n megillet a magyar √°llampolg√°rs√°g, annak azt meg kell kapnia – sz√∂gezte le, majd hozz√°tette: – N√©h√°ny h√≥napja m√°r felvet√Ķd√∂tt, hogy egyes orsz√°gokban b√Ľnszervezetek √©s/vagy titkosszolg√°latok manipul√°lni pr√≥b√°lj√°k a kinti magyarokat. Akkor a Bel√ľgyminiszt√©rium √©s a szolg√°latok megnyugtat√≥ v√°laszt adtak a bizotts√°g el√Ķtt minden k√©rd√©sre. √ēszint√©n rem√©lem, hogy ha ez √ļjra probl√©ma, akkor a bizotts√°g k√∂vetkez√Ķ √ľl√©s√©n a szolg√°latok jelzik majd ezt nek√ľnk.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2014. december 30. 19:30:01
"Nem vett√©k √©szre, vagy ha √©szlelt√©k, nem vett√©k komolyan, √©s nem sz√°moltak a k√∂vetkezm√©nyeivel, hogy az orosz–ukr√°n konfliktus egy √ļj hidegh√°bor√ļba sodorta a NATO-t, az Eur√≥pai Uni√≥t √©s Oroszorsz√°got – mondta. –"

Ekkor√°t ferd√≠teni egy nemzetbiztons√°gi f√Ķmuftinak igen nagy sz√©gyen. Tal√°n √Ķ nem vette √©szre a Nato b√Ķv√≠t√°st az orosz hat√°rig.:o
#2 | Perje - 2014. december 30. 19:36:46
Semj√©n egyszer levezethetn√© el√Ķtt√ľnk, ha m√°son nem, egy kock√°s pap√≠ron, hogy mekkora terhet jelent a cca 4 milli√≥ magyar munkav√°llal√≥ √©s t√∂bbi itthoni √©hb√©rb√Ķl √©l√Ķ polg√°r sz√°m√°ra az egymilli√≥ √ļj "√°lompolg√°r" felturb√≥zott nyugd√≠jast√≥l az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°ssal egy√ľtt!
#3 | postaimre - 2014. december 30. 19:48:38
Perje, van hozz√° keret, mert ugye a Magyar Kir√°lys√°g ugye mag√°ba foglalta a..., de ha m√°r k√©rded, Kanad√°ba menek√ľlt 56-os ismer√Ķs√∂m minap besz√©lte el, hogy neki nem akartak igazolv√°nyt adni, csak √ļtlevelet √©s m√°sf√©l √©ve j√°rk√°lja a hivatalokat, mert √ļtlevele van, de egy√©bk√©nt j√≥ magyark√©nt itthon szem√©li n√©lk√ľl ugye egy "senki". Lesz is nagy h√Ľ-ha, ha minden kider√ľl.
#4 | postaimre - 2014. december 30. 20:02:12
Lett példa az orosz válságra reagálásra

Az 1940-es √©vek szovjet agresszi√≥j√°t megel√Ķz√Ķ hat√°rincidensekhez hasonl√≥ eseteket l√°t Imants Liegis, az uni√≥s eln√∂ks√©get janu√°rban √°tvev√Ķ Lettorsz√°g budapesti nagyk√∂vete, aki szerint az EU-nak egys√©ges, szigor√ļ √°ll√°spontot kell k√©pviselnie Oroszorsz√°ggal szemben.
http://hvg.hu/vil...alasra#rss


Navalnij-√≠t√©let: ezrek t√ľntettek a Kreml-n√©l

T√∂bb ezren tiltakoztak kedden Moszkv√°ban az Alekszej Navalnij ellenz√©ki politikus √©s testv√©re ellen aznap hozott b√≠r√≥s√°gi √≠t√©let miatt, amellyel szerint√ľk a hatalom az orsz√°g vezet√©s√©t b√≠r√°l√≥ tev√©kenys√©g√ľket torolta meg. Navalnij h√°zi √Ķrizet√©t megszegve csatlakozott a t√ľntet√Ķkh√∂z.
http://www.hir24....kreml-nel/

V√°ls√°gban Belarusz - megingott Lukasenko rendszere

Komoly v√°ls√°got okozott Belaruszban szomsz√©dja, Oroszorsz√°g egyre s√ļlyosbod√≥ gazdas√°gi v√°ls√°ga. Az orosz rubel le√©rt√©kel√Ķd√©s√©vel p√°rhuzamosan a belarusz rubel is inogni kezdett. Lukasenko reakci√≥ja a gazdas√°g probl√©m√°ira a t√Ķle megszokott m√≥don t√∂rt√©nt: tov√°bb korl√°tozta az online oldalak m√Ľk√∂d√©s√©t, lev√°ltotta posztj√°r√≥l a korm√°nyf√Ķt, a Belarusz Nemzeti Bank eln√∂k√©t √©s t√∂bb m√°sik minisztert, illetve 30 sz√°zal√©kos ad√≥t vezetett be minden valutatranzakci√≥ra.
http://kitekinto....VKL1sP8I4A

Economist: Orb√°n harcba indul

A magyar korm√°ny n√©pszer√Ľs√©gveszt√©s√©t √©s a magyar-amerikai viszonyt elemezte a tekint√©lyes brit gazdas√°gi lap.

Nem indul j√≥l az √ļj√©v Orb√°n Viktornak, Magyarorsz√°g harcias minisztereln√∂k√©nek – √≠rja az Economist. A brit lap felid√©zi, hogy Orb√°n p√°rtja, a Fidesz n√©pszer√Ľs√©ge zuhan. A Medi√°n adatai szerint 38-r√≥l 26 sz√°zal√©kra esett vissza a t√°mogatotts√°g, ez 900 ezer elvesztett szavaz√≥t jelent, m√≠g Orb√°n szem√©lyes n√©pszer√Ľs√©ge 16 sz√°zal√©kponttal esett vissza. M√°s int√©zetek is hasonl√≥ eredm√©nyt mutattak.
http://www.hir24....cba-indul/
#5 | 1 hazafele - 2014. december 31. 03:56:45
Anglisul töprengöknek:
http://www.eutime...uncovered/
#6 | postaimre - 2014. december 31. 10:41:29
Hazafel√©, de √∂r√ľl√∂k Neked!

Ezt azt jelenti, hogy valakinek nagyon meg kell v√©deni "benn√ľnket" a cs√ļnya gonosz birodalm√°t√≥l. Na kinek? Brumm-brumm!
#7 | kakas - 2014. december 31. 18:49:09
40.media.tumblr.com/ba9990312073225c0387449a27bc6f18/tumblr_nhg9bmRgHz1qcvdpbo1_500.jpg s_*_bye
#8 | Detonator - 2015. januŠr 01. 04:06:36
Mindenkinek !

Aki volt olyan mazohista, √©s v√©gig n√©zte iiletve hallgatta, hogy √Āder tet√Ľ mit r√∂f√∂g, az levonhatta a k√∂vetkeztet√©st, hogy rohadt nagy baj van. √Āder ugyan is egy r√∂vid makog√°st, a "szeress√ľk egym√°st, gyerekek" adta el√Ķ. Elk√©peszt√Ķen r√∂viden, a politikai korrekts√©g jegy√©ben a "mutogat√≥s" Kittivel. A csajt l√°that√≥ m√≥don rendesen elhaszn√°lt√°k, egye a fene, de √Āderunk visszafogotts√°ga az igazi baj. Szemmel l√°that√≥an nagyon zavarban vannak, √©s fogalmuk sincs, hogy mi k√∂vetkezik. A lovak k√∂z√© van dobva a gyepl√Ķ ! Kivett√©k a "fi√ļk" al√≥l a s√ļg√≥ g√©pet, improviz√°lni kell, √©s most der√ľl ki, hogy nem j√°tszanak semmilyen hangszeren, csak hazudt√°k, hogy tudnak zen√©lni ! Nincs √∂nbizalom, teljes elgyeng√ľl√©s van, tot√°lis bizonytalans√°g, szemmel l√°that√≥an t√∂rt√©nt valami, ami m√©g nem nyilv√°nos, legal√°bb is nagyon. Orb√°n √©s t√°rsulata megkezdte verg√Ķd√©s√©t, a k√ľl√∂nbs√©g az eddigiekt√Ķl az, hogy ez itt nem sz√≠nj√°t√©k, hanem val√≥di hal√°ltusa. Legyen minden k√©pzeletet fel√ľlm√ļl√≥an k√≠nos, √©s f√°jdalmas nekik, hadd tudj√°k meg, hol lakik a J√≥isten ! Szerettek r√° hivatkozni ! Ezek a piros-feh√©r-z√∂ld patk√°nyok minden eddigi uralkod√≥ elitt√Ķl ocsm√°nyabbak voltak, eddig csak undorodtam, de √Ķket m√°r gy√Ľl√∂l√∂m. Kezdem √©rteni a sz√≥ √©rzelmi tartalm√°t. Tesznek r√≥la naponta, hogy √©rezzem. Ami m√©g nagyon furcsa √©s el√©gg√© megd√∂bbent√Ķ volt, hogy a szilveszteri durrog√°s a kor√°bbiakhoz k√©pest csak kis pukkan√°soknak nevezhet√Ķ. Nagys√°grendekkel kisebb volt a zaj, mint ak√°r csak tavaly is ! Valami t√∂rt√©nt !
#9 | Kedvesi - 2015. januŠr 01. 10:30:34
Detonator. M√°r 2010 √≥ta visszavettek a puhant√°sokb√≥l. Pet√°rda szinte nem is durran, t√Ľzij√°t√©k is alig van, nincs p√©nz akkor nincs cirkusz sem. Ez t√∂rt√©nik...
#10 | kakas - 2015. januŠr 01. 11:42:35
Itt magyarokról beszél,cigány-zsidóról szó sincs!?http://www.delmag...k/2412070/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.