Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H√≠r h√ļrka


BRFK: nagy a jövés-menés
Szem√©lyi v√°ltoz√°sok t√∂rt√©ntek a Budapesti Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°gon.


Papp K√°roly orsz√°gos rend√Ķrf√Ķkapit√°ny 2014. december 31-i hat√°llyal Segyevi Zolt√°n alezredes helyett Moln√°r G√°bor √Ķrnagyot b√≠zta meg a VIII. ker√ľleti Rend√Ķrkapit√°nys√°g vezet√©s√©vel. Ugyanakkor Bucsek G√°bor budapesti rend√Ķrf√Ķkapit√°ny m√°r el√Ķz√Ķ nap, december 30-√°n megsz√ľntette Hoffmann Korn√©l √Ķrnagy vezet√Ķi megb√≠z√°s√°t. A XII. ker√ľleti Rend√Ķrkapit√°nys√°g volt vezet√Ķj√©t 2015. janu√°r 1-jei hat√°llyal Segyevi Zolt√°n alezredes v√°ltotta – √≠rta a police.hu. Link

Mozgósít Franciaország

Mozg√≥s√≠t√°sra sz√≥l√≠totta fel a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g√©t szerda este Jean-Yves Le Drian francia v√©delmi miniszter annak megakad√°lyoz√°sa √©rdek√©ben, hogy a l√≠biai dzsihadista "mened√©kb√Ķl" az eg√©sz t√©rs√©get destabiliz√°l√≥ √©s Eur√≥p√°t fenyeget√Ķ t√©nyez√Ķ v√°lj√©k.
Link

Még olcsóbb lehet az arany

A nemesfém ára tavaly 1,66 százalékkal esett, és ez a trend folytatódhat 2015-ben is, így jöhet az unciánkénti 1000 dollár is.
Link

Londoni elemz√Ķk: G√∂r√∂gorsz√°g id√©n t√°vozhat az eur√≥√∂vezetb√Ķl

A g√∂r√∂g belpolitikai v√°ls√°g √©s az el√Ķre hozott v√°laszt√°sok v√°rhat√≥ eredm√©nye miatt n√Ķtt a kock√°zata annak, hogy G√∂r√∂gorsz√°g az id√©n elhagyja az eur√≥√∂vezetet.
Link


Kim Dzsong Un nagy v√°ltoz√°st s√ľrgetett

A k√©t Korea k√∂z√∂tti kapcsolatok jav√≠t√°s√°t szorgalmazta cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Kim Dzsong Un √©szak-koreai vezet√Ķ, √©s kijelentette, hogy k√©sz a „legmagasabb szint√Ľ” t√°rgyal√°sokra D√©l-Kore√°val – jelentette a Yonhap d√©l-koreai h√≠r√ľgyn√∂ks√©g. D√©l-Korea kedvez√Ķen fogadta, jelent√Ķs√©gteljesnek min√Ķs√≠tette a k√∂zl√©st.
Link

Porosenko: Ukrajna megnyeri a h√°bor√ļt

Ukrajna meg fogja nyerni a h√°bor√ļt a Moszkva t√°mogatta, oroszbar√°t l√°zad√≥k ellen - jelentette ki szerd√°n √ļj√©vi √ľzenet√©ben Petro Porosenko ukr√°n eln√∂k, aki katon√°k √©s √∂nk√©ntes seg√©lymunk√°sok k√∂r√©ben besz√©lt.
Link

Link

A honvédség folytatja afganisztáni szerepvállalását

A Magyar Honv√©ds√©g folytatja afganiszt√°ni szerepv√°llal√°s√°t a NATO janu√°r elsej√©vel indult √ļj, Elt√∂k√©lt T√°mogat√°s (Resolute Support Mission) elnevez√©s√Ľ misszi√≥j√°ban - k√∂z√∂lte a Honv√©delmi Miniszt√©rium cs√ľt√∂rt√∂k reggel az MTI-vel.
Link


Elt√Ľnik a s√≥tart√≥ a menz√°kr√≥l

Janu√°r 1-t√Ķl √©letbe l√©p a k√∂z√©tkeztet√©si rendelet. S√≥-, cukor-, √©s zs√≠rmegszor√≠t√°s k√∂vetkezik.
Link

Orb√°n bajban van, nagy bajban
Lengyel lap a magyar gazdas√°gi √©s politikai helyzetr√Ķl

√úzlet a k√≠naiakkal √©s Oroszorsz√°ggal, mik√∂zben fenntartja a strat√©giai kapcsolatokat a n√©metekkel – Orb√°n Viktor v√©kony j√©gen t√°ncol, hogy fenntartsa a magyar GDP n√∂veked√©s√©t – √≠rja a Gazeta Wyborcza c√≠m√Ľ lengyel lap elemz√©s√©ben. (A lengyelnet.hu tud√≥s√≠t√°sa.)
- See more at: Link

√ďri√°si felfordul√°st okoznak Putyin√©k

Elmaradt megrendel√©sek √Ėrm√©nyorsz√°gban, p√°nik a feh√©roroszorsz√°gi p√©nzv√°lt√≥kban, a t√°dzsikiszt√°ni diaszp√≥ra √°tutal√°sainak visszaes√©se – a rubel √°rfolyamzuhan√°sa m√©ly gazdas√°gi v√°ls√°got id√©zett el√Ķ Oroszorsz√°gban csak√ļgy, mint a volt szovjet k√∂zt√°rsas√°gokban – √≠rta szerdai elemz√©s√©ben az AFP francia h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.
Link

√Ėsszeoml√°s Venezuel√°ban

S√ļlyos recesszi√≥ba s√ľllyedt Venezuela, az infl√°ci√≥ m√©rt√©ke megk√∂zel√≠tette a 64 sz√°zal√©kot a k√∂zponti bank helyi id√Ķ szerint kedden - id√©n el√Ķsz√∂r - k√∂zz√©tett adatai szerint. A kiterjedt √°rszab√°lyoz√°st v√©grehajt√≥ √©s az √ľzleti szf√©ra ellen harcot hirdet√Ķ Nicolas Maduro √°llamf√Ķ ugyanakkor az ellenz√©ket okolta a gazdas√°gi gondok√©rt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | csillagosvenyen - 2015. januŠr 01. 20:01:43
Pont a zsir,a só, a cukor,na vajon miért?
Köze nincs ahhoz hogy egészségtelenek lennének,
természetesen itt az egészéges és tiszta formájáról
beszélek..
arról van szó hogy ezek az élelmiszerek mind amellett
hogy felel√Ķsek az immunrendszer j√≥ m√ľk√∂d√©s√©√©rt m√©g energi√°t is adnak annak!
ezek korl√°toz√°sa,meg von√°sa m√©g kezelhet√Ķbb√©, birk√°bb√° teszi az amugy is lepusztitott j√∂v√Ķ gener√°ci√≥j√°t...√©s ez a l√©nyeg..... a p√©pnemzet kialakit√°sa.....
#2 | nyilas - 2015. januŠr 01. 20:04:01
√ďri√°si felfordul√°st okoznak Putyin√©k

PUTYIN CSAK MOSOLYGOTT, s_*_kukk√ČS MEGNYALTA A F√úL√ČTs_*_kukk

s_*_francbaBocs, ez egy vicc csattanója volt!s_*_francba

s_*_huhaFILL√ČREK√ČRT VISSZAV√ĀS√ĀROLTA AZ OROSZ GAZDAS√ĀGOTs_*_huhas_*_kac
#3 | Perje - 2015. januŠr 01. 20:20:33
"Nagy a jövés-menés"
Csak nem kitálalt ismét valaki?s_*_mai

Azt √≠rt√°k a napokban , hogy a tud√≥sok kimutatt√°k, hogy a cukor sokkal √°rtalmasabb az ember eg√©szs√©g√©re, sz√≠v√©re, mint a s√≥. √Črdekes m√≥don az inf√ļzi√≥ban sincs cukoroldat, csak s√≥. Az √©desany√°m olyan sz√≠vgy√≥gyszert szedett, amely s√≥t tartalmazott.
Nem a tiszta sót kellene csökkenteni az élelmiszerekben, , hanem a nátrium glutamátot.
#4 | nyilas - 2015. januŠr 01. 20:38:57
@csillagösvény!

Aj√°nlom meghallgat√°sra Sonnleitner K√°roly √©letm√≥d tan√°csad√≥ √©s Weixl V√°rhegyi L√°szl√≥ term√©szetgy√≥gy√°sz el√Ķad√°sait a s√≥, cukor √©s zsirad√©k fogyaszt√°s√°nak eg√©szs√©g√ľgyi hat√°sair√≥l.
Sajnos egészségtelen táplálkozási szokásaink vannak, melyek társadalmi beágyazottságuknál fogva nehezen megváltoztathatók. A menzákról kitiltás nem ebbe az irányba hat!
#5 | postaimre - 2015. januŠr 01. 20:54:26
topwar.ru/uploads/posts/2014-12/thumbs/1420026046_2.jpg
http://topwar.ru/...apada.html

A maci innen √°tveszi a projektet. topwar.ru/uploads/posts/2014-12/1419973194_great_seal_of_the_united_states_reverse.svg.png
http://topwar.ru/...itiki.html


A törökök meg ugyan hová csatlakoznak? Mintha meglepetés lenne ez itt, ugye? Ja, nem is.
topwar.ru/uploads/posts/2014-12/1419942887_erdogan-i-putin.jpg
http://topwar.ru/...ossii.html
#6 | kukackac - 2015. januŠr 01. 21:02:26
Izraelben be vannak szarva hogy a kaz√°rjaik visszatelep√ľlnek haza, Oroszorsz√°gba! s_*_kac

http://politikus....odyat.html

Nemhi√°ba k√©rt a moszkvai f√Ķrabbi 40 db √ļj zsinag√≥g√°t csak Moszkv√°ba.
#7 | postaimre - 2015. januŠr 01. 21:29:42
Kukac, m√©, mit v√°rt√°l? Izrael megsz√Ľnik √©s a "zsid√≥k" felsz√≠v√≥dnak, persze demokratikusan. armsofwar.ru/uploads/posts/2013-05/1368773314_evrei.jpg
#8 | Kedvesi - 2015. januŠr 01. 21:32:19
Legal√°bb lesz kiket ott is lem√©sz√°rolni. Putyin meg nem fog nekik r√°b√≥lintani hogy csak √ļgy zsinaSZ√ĄRT √©p√≠tgessenek mint itt, ott megk√©rdezik a lakoss√°got hogy akarj√°k-e, ha nem, akkor nem √©p√ľl. Ha nagyon er√Ķszakoskodnak a ny√≠lt utc√°n ak√°r h√°tba is sz√ļrhatj√°k √Ķket, ott nincs kipa meg men√≥ra. √Člet vagy hal√°l. V√°laszthatnak.
#9 | lapaj55 - 2015. januŠr 02. 01:39:28
.... "és a "zsidók" felszívódnak "....
Remélem, mint bio-trágya fognak felszívódni, de akkor sem az élelmiszergyártás szántásain (nehogy beszennyezzék a termést!), hanem legfeljebb ipari fa-termelés talajába.
De amellett nem eg√©szen √©rtem az orosznyelv√ľ link interpret√°l√°s√°t.. Szerintem arr√≥l sz√≥l a cikk, hogy az oktat√°sban, nevezetesen az egzakt tudom√°nyokban (matematika, fizika) t√∂bb mint 30 %-a a tan√°roknak/egyetemi professzoroknak a volt SZU ter√ľlet√©r√īl j√∂tt s 5-6 √©ven bel√ľl nyugd√≠jba von√ļlnak s nincs megfelel√ī ut√°np√≥tl√°s sz√°mukra Izraelben..
Hogy aztán nyugdijasként esetleg visszamennének oda, ahonnét jöttek, az már nem annyira fontos.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.