Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oliver Stone: A CIA áll az ukrán vérengzés mögött


Egyre több jel mutat arra, hogy a lakosság nyilvánvalĂł elĂ©gedetlensĂ©ge mellett a tavaly februári vĂ©res kijevi esemĂ©nyek Ă©s a hatalomváltás mögött egy harmadik fĂ©l, törtĂ©netesen az amerikai Központi HĂ­rszerzõ ĂśgynöksĂ©g (CIA) állt – állĂ­tja Oliver Stone amerikai rendezõ, aki nemrĂ©g Ăłrákig beszĂ©lt Viktor Janukovics megbuktatott volt ukrán elnökkel is. A többszörös Oscar-dĂ­jas Stone dokumentumfilmet kĂ©szĂ­t az ukrán esemĂ©nyekrõl.

NĂ©gy Ăłrát beszĂ©lgetett Moszkvában Viktor Janukoviccsal Oliver Stone amerikai rendezõ. A találkozĂł után arrĂłl Ă­rt Facebook-oldalán, hogy „a filmkĂ©szĂ­tĂ©s során a nyomokat követve egyre inkább Ăşgy tĂ»nik, az Ăşgynevezett »mesterlövĂ©szek«, akik 14 rendõrt Ă©s 45 tĂĽntetõt öltek meg, 85-öt pedig megsebesĂ­tettek, egy kĂĽlsõ, harmadik fĂ©l agitátorai voltak”. Hozzátette, a szemtanĂşk elmondásai alapján mindezt Nyugat-barát elemek rendeztĂ©k meg, Ă©s a CIA is hátrahagyta ujjlenyomatát.

A többek között A szakasz, a Tõzsdecápák, a JFK, a The Doors Ă©s a SzĂĽletett gyilkosok cĂ­mĂ» filmek rendezõje a világban máshol látott „forgatĂłkönyvek” alapján Ăşgy vĂ©li, ilyen akciĂłt korábban már 1953-ban Iránban, 1973-ban ChilĂ©ben Ă©s 2002-ben Venezuelában Ă©s több más országban is alkalmaztak. Stone az amerikai mĂłdszert csak a hatalomváltás 101-es programjakĂ©nt emlegeti.

Kijelentései után igen keményen nekitámadtak az Ukrajna mellett kampányolók az interneten, többek között Putyin-bérencnek nevezve az amerikai rendezõt, aki Janukovics piszkos pénzén a Kreml propagandáját erõsíti. Voltak olyan kommentelõk, akik egyszerûen idiótának titulálták.

A brit The Guardian szerint Stone az egyetlen balos másként gondolkodó, aki ilyen magas szinten munkálkodhat Hollywoodban. A rendezõ nem rest politikailag igen érzékeny témákhoz nyúlni, így például Fidel Castróról is forgatott dokumentumfilmet, Hugo Chávez egykori baloldali venezuelai elnökkel is jó viszonyt ápolt, sõt nagyszerû embernek nevezte, aki képes a fõsodortól eltérõen cselekedni. Támadták amiatt is, hogy kiállt a szélsõbaloldali kolumbiai gerillaszervezet, a FARC mellett.

A hazájában sokszor erõteljesen a demokratákhoz hĂşzĂł Stone George W. BushrĂłl is kemĂ©ny játĂ©kfilmet forgatott Josh Brolin fõszereplĂ©sĂ©vel. Az alkotást ráadásul a 2008-as elnökválasztási kampány hajrájában mutatták be, amit sok republikánus megmondĂłember is hevesen kritizált, mondván, a rendezõ beleszĂłlt a választásba. Stone egyĂ©bkĂ©nt az ukrán törtĂ©nettel egy idõben az amerikai megfigyelĂ©si botrányt kirobbantĂł, ugyancsak moszkvai „számĂ»zetĂ©sben” Ă©lõ Edward Snowdenrõl is filmet forgat.

A rendezõ ukrán helyzettel kapcsolatos megjegyzései nem számítanak egyedinek. A külsõ beavatkozás lehetõségét már tavaly márciusban is felvetették. Akkor Urmas Paet észt külügyminiszter egy kiszivárgott telefonbeszélgetésben azt mondta az EU kül- és biztonságpolitikai fõképviselõjének, Catherine Ashtonnak: nem tartja kizártnak, hogy valaki a korábbi ukrán ellenzéki vezetõk közül bérelte fel a Majdan körül lövöldözõ orvlövészeket.

Az Ă©szt kĂĽlĂĽgyminiszter február 25-i kijevi látogatását követõen azt közölte, „egyre erõsebb az a vĂ©lekedĂ©s, hogy nem Janukovics állt a mesterlövĂ©szek mögött, hanem valaki az Ăşj koalĂ­ciĂłbĂłl”. Moszkva akkor többek között azt kifogásolta, miközben BrĂĽsszel nem gyõzte kritizálni Victoria Nuland eurĂłpai Ă©s eurázsiai ĂĽgyekĂ©rt felelõs amerikai kĂĽlĂĽgyi államtitkárnak az EU Ukrajna-politikájárĂłl nyomdafestĂ©ket nem tĂ»rõ, kiszivárogtatott beszĂ©lgetĂ©sĂ©t, addig a Paet–Ashton-diskurzusrĂłl hallgatott. Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint abban az idõben Viktor Janukovics fĂ©lt beavatkozni, erõteljesen fellĂ©pni a tĂĽntetõkkel szemben, mert tartott az EU reakciĂłjátĂłl.
Link

Hozzászólások


#1 | jano - 2015. január 03. 10:57:03
Nem Ă©rtem ezt a zsidĂł sztont.
Mit akar ebböl kihozni. Hogy támadjunk le az amerikai követséget ha a zsidó segitséggel fel akarják forgatni Budapestet.
Amikor elkezdenek löni a tömegre a mesterlövészek akkor öljünk meg mindenkit a nagykövetségen minek oda kb 300 cia-és.
#2 | postaimre - 2015. január 03. 13:05:17
Janó ez arról szól, amit egyre több filmben is közölnek. A mostani ilyen-olyan történetek, sorozatok egyre -másra kapcsolódnak Kínához, Oroszországhoz. Szinte megkerülhetetlenek már. Egy a büdös zsidó meg hallivúúúdot fogja majd átállítani hivatalosan is, mert élni szeretne! Nyalnak, mert érdekük és lételemük a nyalás!
#3 | dengizin - 2015. január 03. 17:34:01
Kicsit régebbi, de azért érdekes...

YouTube Videó
#4 | Perje - 2015. január 03. 20:59:40
Amikor néztük a Majdanról leadott tudósításokat, már nekünk is feltûnt, hogy valakik célzottan irtották az ukrán rendõröket, a berkutosokat és velük szemben álló tüntetõket. Látszott rajtuk, hogy a céljuk a még nagyobb zûrzavar , a két oldal minél nagyobb ellentétének szítása volt. Profi felszerelésük még nekem is feltûnt. Mintha amerikai háborús film katonai figurái lettek volna.
Ha ez a rendezõ veszi a bátorságot, és lerántja errõl a leplet, minden elismerésem az övé.
Holivudi rendezõk között is akadhat tisztességes ember.
#5 | monguzking - 2015. január 03. 22:42:10
de ez megint másodlagos--kérdés hogy putyin s az orosz titkosszolgálat hol volt--nyilvánvalo hogy putyin is benne volt a játékban-ez csak mozi-vetités---minden szinjáték--hogy hogy krimet oroszok szinte puskalövés nélkül tudták visszavenni-semmi ellenállás nem volt--ugyanakkor kelet-ukrajnát miért nem vette vissza-mert megtehette volna-de nem tette s miért,?szinjáték folyik?netán putyin az anti krisztus?mert igy igazábol már érthetövé válik minden
#6 | mindannyiunknak - 2015. január 04. 08:17:58
i.imgur.com/Ny0o2hO.jpg

i.imgur.com/GMwomqD.jpg

i.imgur.com/0sEyZGs.jpg,..http://i.imgur.com/DIv7eJj.jpg

i.imgur.com/DIv7eJj.jpg
#7 | Pedro Pietro - 2015. január 04. 18:13:25
Ajánlom ezt a két linket. Ennél jobbat nem is forgathat. Gondolom a filmben is lesz egy csavar. Vagy megfélemlítésre fog kiélezõdni, vagy arra, hogy tulajdonképpen jól van ez így.

http://embers-eg....-tovissel/

http://embers-eg....orradalom/
#8 | Perje - 2015. január 04. 20:56:59
#9 | Pedro Pietro - 2015. január 05. 10:51:21
Köszönöm Perje! Nekem az angol jobban fekszik, ha jól vettem le, az az eredeti nyelve a videónak amit küldtél. Érdemes lenne lefordítani.
Számotokra világos, hogy kik lehettek a távcsöves lövöldözõk?
#10 | Perje - 2015. január 08. 17:05:26
Pedro, most hogy a filmrendezõ megerõsítette, már világos, hogy az orvlövészek odaátról jöttek át a Majdanra. Remélem, hogy a filmrendezõ ( velünk együtt) megéli a filmje világpremierjét.
http://www.kp.ru/...2/3209712/

Saras szerepérõl a Majdannal kapcsolatban:
http://www.infowa...n-ukraine/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.