Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Külföldieket vár Putyin az orosz hadseregbe


Úgy is dógom van a nagykövetséggel, rákérdjek erre is? Korhatár meg lõszer-javadalmazás és idehaza harcolhatsz-e magyarként magyar szívvel magyar honért a közös ellenség ellen...? Persze tudom a választ!
KĂĽlföldiek is szolgálhatnak az orosz hadseregben, miután Vlagyimir Putyin aláírta az errõl szĂłlĂł rendeletet – jelentette szombatra virradĂłra a gazeta.ru orosz hĂ­rportál.

A katonai szolgálat rendjĂ©t mĂłdosĂ­tĂł elnöki rendelet az elektronikus jogtárban jelent meg. A jogszabály szerint a kĂĽlföldi állampolgársággal rendelkezõ katonák „rĂ©szt vehetnek hadiállapot Ă©s fegyveres konfliktusok idejĂ©n vĂ©gzendõ kĂĽldetĂ©sekben az általánosan elfogadott Ă©s a nemzetközi elvekkel, illetve az Oroszország által kötött nemzetközi egyezmĂ©nyekkel Ă©s az orosz törvĂ©nyekkel összhangban”.

Az elnöki rendelet szerint az orosz hadseregben szolgálatot teljesítõ külföldi szerzõdéses katonáknak tudniuk kell oroszul. Szerzõdés nem köthetõ olyan külföldivel, aki ellen nyomozati vagy bírósági eljárás folyik, akit elítéltek vagy már börtönbüntetését tölti.
Link

Hozzászólások


#21 | Ro-zsola - 2015. január 04. 18:00:45
Imre , mit mondhatnék erre ?
A nyugat nagyon várja az atomrobbanást ukrajnában. Már jóideje megvannak a bizonyitékok , hogy Putyin atomot dobott az ukránokra.
Valamiért ez nem következett be.
#22 | postaimre - 2015. január 04. 19:08:01
Monguz én is dühös vagyok, csak van az a titkosszolgálati operáció, amelyet nem vernek nagy dobra. Megtévesztés és egyebek. Tesztelés, szûrés. Honnan tudod, hogy nem az van, hogy egy halélesetnek álcázva kell saját emberüket kimenekíteni egy helyzetbõl, mert másképp már nem megy? Ettõl félsz?
keptarad.hu/kepek/qyq55xqzrh557hgz78j.jpg
A háború csúnya dolog, de ami most zajlik még attól is mocskosabb.

Rozsola és a legenda az, hogy egy ..., na mindegy, majd kitalálnak egy másikat, ha a régi nem tud összejönni.
#23 | kakas - 2015. január 04. 19:45:10
41.media.tumblr.com/6546cfbb66a669d942182fec0a8bb2a3/tumblr_nhkhjaWo3q1qa0zgdo1_500.jpgYouTube Videó
#24 | monguzking - 2015. január 04. 20:32:51
mennyire egyszerübb volt hunok vagy turul-dinasztia idején egyszerü embereknek-ha vezér kivonta a kardját akkor fokos ki s üsd-nem kellett gondolkodni-minden sokkal tisztább volt-most már semmisem az minnek látszik....de azért én ugy érzem hogy valamilyen szinten minden ember tesztelve van s nem fog eljönni a messiás aki mutatná utat hanem minden embernek magának kell megtalálnia ebböl az ingoványbol az fény felé utat s minden embernek felelöséget kell vállalnia döntéséért--nem lehet hivatkozni arra hogy ilyen meg olyan vezetö ezt meg azt mondta.....
#25 | postaimre - 2015. január 04. 21:04:24
Monguz, ürülök, hogy kezded érteni! Igen én is így vélem.

Rozsola!

Megint Putyinék atombombáit emlegetik

Az Oroszországgal szembeni büntetõintézkedések további szigorítása azzal a veszéllyel jár, hogy politikailag és gazdaságilag meginog az ország, kaotikus állapotok alakulnak ki, és ez nem érdeke az Európai Uniónak - jelentette ki Sigmar Gabriel német alkancellár, gazdasági miniszter egy vasárnap megjelent lapinterjújában.
http://www.napiga...ikk/32326/
#26 | Ro-zsola - 2015. január 05. 09:43:42
Nincs más lehetõségük. Nagyon fel kellene robbania annak a bombának.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.