Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael leantiszemit√°zta az EP politikusait


Ez j√≥, legal√°bb a fele rohadt zsid√≥, a m√°sik fele meg izraelita. T√©nyleg szegedi kanna m√©g ott van? „A palesztinok az √∂sszet√Ľz√©st v√°lasztott√°k, de nem fogunk √∂lbe tett k√©zzel √ľlni” – jelentette ki Benj√°min Netanjahu minisztereln√∂k az izraeli korm√°ny vas√°rnapi szok√°sos √ľl√©s√©nek kezdet√©n.

„Nem hagyjuk, hogy a hadsereg katon√°it √©s tisztjeit a h√°gai Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g el√© cit√°lj√°k” – indokolta a korm√°nyf√Ķ a Palesztin Hat√≥s√°gnak j√°r√≥ v√°m- √©s ad√≥bev√©telek foly√≥s√≠t√°s√°nak felf√ľggeszt√©s√©t, Izrael v√°lasz√°t a h√°gai sz√©khely√Ľ Nemzetk√∂zi B√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°ghoz beny√ļjtott p√©nteki palesztin csatlakoz√°si k√©relemre.

„A Palesztin Hat√≥s√°g vezet√Ķit kell elsz√°moltatni, mert sz√∂vets√©gre l√©ptek a Ham√°sz h√°bor√ļs b√Ľn√∂seivel” – tette hozz√° Netanjahu a jeruzs√°lemi k√∂zszolg√°lati r√°di√≥ √©rtes√ľl√©se szerint.
Antiszemitizmus az EP-ben

Avigdor Liberman k√ľl√ľgyminiszter szint√©n vas√°rnap Izrael „cserbenhagy√°s√°val” v√°dolta az eur√≥pai orsz√°gokat a k√ľlf√∂ldre akkredit√°lt izraeli nagyk√∂veteknek tartott el√Ķad√°s√°n.

„Az Eur√≥pai Parlament vit√°j√°n elhangzott hazugs√°gok Cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyv√©re eml√©keztetnek” – √°ll√≠totta Liberman, aki ez√°ltal antiszemitizmussal b√©lyegezte meg az eur√≥pai politikusokat a huszadik sz√°zad eleji, zsid√≥ vil√°guralmi t√∂rekv√©seket hangoztat√≥ antiszemita pamflethamis√≠tv√°nyra utalva.
A nyugatiak lesznek Izrael kihívása

Az izraeli diplom√°cia vezet√Ķje kiemelte Sv√©dorsz√°got √©s √ćrorsz√°got, ahol a t√∂rv√©nyhoz√°sok a Palesztin √Āllam elismer√©s√©t s√ľrgett√©k. L√©p√©seiket az 1938-as helyzethez hasonl√≠totta, amikor Nagy-Britannia √©s Franciaorsz√°g a h√°bor√ļ megel√Ķz√©se √©rdek√©ben – mint ut√≥bb bebizonyosodott, t√©vesen – kiegyezett a n√°ci N√©metorsz√°ggal. „Sv√©dorsz√°g √©s √ćrorsz√°g viselked√©se ir√°nyunkban ahhoz hasonl√≠that√≥, ami Csehszlov√°kia feldarabol√°s√°hoz vezetett” – fogalmazott Avigdor Liberman.

A k√ľl√ľgyi t√°rca vezet√Ķje az eur√≥pai sz√∂vets√©gesek fontoss√°g√°t is hangs√ļlyozta besz√©d√©ben. Bejelentette, hogy szerinte „2015-ben nem a palesztinok, Ir√°n vagy az arab √°llamok a mi nagy kih√≠v√°sunk, hanem a nyugat-eur√≥pai orsz√°gok”.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | deres - 2015. januŠr 05. 21:37:38
Az se semmi mikor a zsid√≥ le zsid√≥za a m√°sikat k√©rem mi folyik itt na nem Gy√∂ngy√∂s√∂n ahogy a cig√°ny mondja YouTube Videů
ha nem Ep-ben
#2 | Kedvesi - 2015. januŠr 06. 01:01:53
" Cig√°nygyerek vagyok, b√°r nem vagyok buta" s_*_kac
#3 | Maguskacska - 2015. januŠr 06. 08:49:28
"Az Európai Parlament vitáján elhangzott hazugságok ...."-Рállította Liberman kinek az igazság az egyetlen fegyveres_*_kac:D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.