Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vérontás Párizsban: már 12 halottról beszélnek


√Čpp, mikor a francia anyahaj√≥ a K√∂zel keletre √ļszik √©s a n√©metekn√©l, sv√©dekn√©l sok t√≠zezres bev√°ndorl√≥ellenes t√∂megt√ľntet√©sek zajlanak. Mindegyiket a szolg√°latok szervezhett√©k. Ezt az akci√≥t is. azt√°n j√∂hetnek a megtorl√°sok, szankci√≥k...√©s persze Eur√≥pa kapuinak z√°r√°sa √©s a kitoloncol√°s. A t√°mad√°s a Charlie Hebdo szatirikus √ļjs√°g szerkeszt√Ķs√©g√©ben t√∂rt√©nt. A francia eln√∂k terrort√°mad√°sr√≥l besz√©l. A t√°mad√°sr√≥l m√°r vide√≥ is felker√ľlt.


11-en meghaltak, k√∂zt√ľk k√©t rend√Ķr √©s egy √ļjs√°g√≠r√≥ – mondta el Xavier Castaing, a rend√Ķrs√©g kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja. A rajta√ľt√©sben t√≠z ember megsebes√ľlt, k√∂z√ľl√ľk √∂ten v√°ls√°gos √°llapotban vannak - √≠rja az MTI. A hal√°los √°ldozatok sz√°ma az√≥ta 12-re emelkedett. A Le Figaro √ļgy tudja, hogy a halottak k√∂z√∂tt van a liber√°lis lap n√©gy ismert karikaturist√°ja. Az √©rtes√ľl√©s szerint Cabu, Charb, Tignous √©s Wolinski vesztette √©let√©t a m√©sz√°rl√°sban.

Az √°llamf√Ķ terrort√°mad√°snak min√Ķs√≠tette a fegyveres akci√≥t. "K√©ts√©gk√≠v√ľl terrort√°mad√°st hajtottak v√©gre" - jelentette ki Francois Hollande √ļtban a helysz√≠nre.

Ezut√°n a korm√°ny a legmagasabb fokozatra emelte a k√©sz√ľlts√©gi szintet a f√Ķv√°ros t√©rs√©g√©ben, √©s nagyszab√°s√ļ akci√≥ indult, hogy k√©zreker√≠ts√©k a t√°mad√≥kat. Els√Ķsorban az imahelyek, az √ľzletek, a sajt√≥sz√©kh√°zak √©s a k√∂zleked√©si eszk√∂z√∂k v√©delm√©t er√Ķs√≠tett√©k meg.

Az√≥ta m√°r vide√≥k is felker√ľltek a YouTube-ra a l√∂v√∂ld√∂z√©sr√Ķl

Két férfi követte el a támadást

Az I-t√©l√© francia h√≠rtelev√≠zi√≥ szemtan√ļk besz√°mol√≥j√°ra hivatkozva tud√≥s√≠tott a t√∂rt√©ntekr√Ķl. A tan√ļk egy k√∂zeli √©p√ľletb√Ķl n√©zt√©k v√©gig a t√∂rt√©nteket.

"Mintegy f√©l √≥r√°val ezel√Ķtt k√©t, fekete csukly√°s f√©rfi l√©pett az √©p√ľletbe Kalasnyikov g√©pkarab√©lyokkal - mondta Benoit Bringer, az egyik szemtan√ļ. - N√©h√°ny perccel k√©s√Ķbb l√∂v√©seket hallottunk." A f√©rfi szerint a t√°mad√≥k ezut√°n k√©t k√ľl√∂n g√©pj√°rm√Ľvel elmenek√ľltek a helysz√≠nr√Ķl. Egyes besz√°mol√≥k szerint a gyilkosokn√°l rak√©tavet√Ķ is volt.

Szemtan√ļk azt mondt√°k, hogy 11 √≥ra 30 perckor k√©t, fekete csukly√°s, Kalasnyikov g√©pkarab√©lyokkal felfegyverkezett f√©rfi l√©pett be az √©p√ľletbe. A k√∂rny√©k lakosai szerint ezut√°n mintegy harminc l√∂v√©s hallatszott t√≠z perc alatt. Helysz√≠ni tan√ļk elmond√°sa alapj√°n a fegyveresek azt ki√°ltozt√°k, hogy "mebosszultuk a pr√≥f√©t√°t". A t√°mad√°sr√≥l valaki egy szomsz√©dos h√°z tetej√©r√Ķl videofelv√©telt k√©sz√≠tett, amelyen egy f√©rfi azt ki√°ltozza, hogy "Allah Akbar!" (Allah a legnagyobb.) A terrorist√°k elmenek√ľltek a helysz√≠nr√Ķl, √©s k√∂zben megl√Ķttek egy rend√Ķrt, valamint aut√≥jukkal el√ľt√∂ttek egy gyalogost. A t√°mad√≥k kil√©te egyel√Ķre ismeretlen.

A francia √°llamf√Ķi hivatal egyik munkat√°rsa szerint Francois Hollande eln√∂k fel fogja keresni a t√°mad√°s helysz√≠n√©t P√°rizs keleti r√©sz√©ben.

Fotó: MTI//EPA/Etienne Laurent
A vil√°g vezet√Ķi el√≠t√©lt√©k a t√∂rt√©nteket

David Cameron brit korm√°nyf√Ķ a Twitteren reag√°lt: "A P√°rizsban elk√∂vetett gyilkoss√°gok felh√°bor√≠t√≥ak. A francia n√©p oldal√°n √°llunk a terrorizmus elleni harcban √©s a sajt√≥szabads√°g v√©delm√©√©rt folytatott k√ľzdelemben" - √≠rta a politikus.

Jean-Claude Juncker, az Eur√≥pai Bizotts√°g eln√∂ke brut√°lis √©s embertelen t√°mad√°snak min√Ķs√≠tette a t√∂rt√©nteket. "Ez t√Ľrhetetlen, barb√°r cselekedet, amelyet sem emberk√©nt, sem eur√≥paik√©nt nem hagyhat sz√≥ n√©lk√ľl egyik√ľnk sem" - id√©zte a br√ľsszeli test√ľlet r√∂vid k√∂zlem√©nye a luxemburgi politikust, aki r√©szv√©t√©t fejezte ki az √°ldozatok csal√°dtagjainak, Franciaorsz√°got pedig mind a maga, mind az √°ltala vezetett test√ľlet nev√©ben szolidarit√°s√°r√≥l biztos√≠totta. Martin Schulz, az Eur√≥pai Parlament eln√∂ke tudatta, hogy m√©lyen megd√∂bbentette a terrort√°mad√°s, egy√ļttal egy√ľtt√©rz√©s√©r√Ķl biztos√≠totta a szerkeszt√Ķs√©get, a rend√Ķr√∂ket √©s szeretteiket. Jens Stoltenberg NATO-f√Ķtitk√°r teljes szolidarit√°s√°r√≥l biztos√≠totta Franciaorsz√°got, a mer√©nyletet pedig a sajt√≥szabads√°g elleni felh√°bor√≠t√≥ t√°mad√°snak min√Ķs√≠tette.

Az Eur√≥pai Uni√≥t√≥l teljes m√©rt√©kben f√ľggetlen, 47 tag√°llamot t√∂m√∂r√≠t√Ķ p√°neur√≥pai integr√°ci√≥s szervezet, az Eur√≥pa Tan√°cs (ET) parlamenti k√∂zgy√Ľl√©s√©nek eln√∂ke, a luxemburgi Anne Brasseur szint√©n az interneten tudatta: egy√ľtt√©rez az √°ldozatokkal. "Ez k√∂zvetlen t√°mad√°s a v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s szabads√°ga ellen" - tudatta r√∂vid √ľzenet√©ben az ET parlamenti k√∂zgy√Ľl√©s√©nek vezet√Ķje.

Megsz√≥lalt Washington is. A Feh√©r H√°z a leghat√°rozottabban el√≠t√©li a Charlie Hebdo magazin szerkeszt√Ķs√©g√©ben elk√∂vetett t√°mad√°st - k√∂z√∂lte Josh Earnest sz√≥viv√Ķ, hozz√°t√©ve: a Feh√©r H√°z egy√ľtt√©rz√©s√©t fejezi ki a hal√°los √°ldozatok √©s a sebes√ľltek csal√°djainak. A sz√≥viv√Ķ hangs√ļlyozta:az Egyes√ľlt √Āllamok k√©sz seg√≠ts√©get ny√ļjtani Franciaorsz√°gnak az √ľgyben.
Link

HozzŠszůlŠsok


#31 | Spectat0r - 2015. januŠr 09. 14:39:43
Mert a Kalas sz√°rmaz√°si helye a legk√©tesebb, nem j√°rhatnak a leg√ļjabb FN2000-el, mert azt m√©g alig gy√°rtj√°k csak Belgiumban √©s azonnal kider√ľlne, hogy kik a megb√≠z√≥ik :)
#32 | Perje - 2015. januŠr 09. 15:05:06
Specta0r, ezt gyanítottam én is.;)
Van itt még valami, amit szintén nem értek.
Az egyik elk√∂vet√Ķ, aki lel√Ķtte a rend√Ķrn√Ķt, t√ļszokat ejtett szint√©n ezzel a fegyverrel egy k√≥ser bolt el√Ķtt. Mi√©rt ott ejtett t√ļszokat? Oda j√°rt v√°s√°rolni vagy tal√°n p√°szk√°t tal√°lt a boltban halal meat helyett, vagy tudja a hal√°l...
Egyre jobban kerekedik a történet.
#33 | Spectat0r - 2015. januŠr 09. 15:28:32
Franciaorsz√°gban a franci√°k vagy light antiszemit√°k vagy egy√°ltal√°n nem, mivel √Ķk antant hatalom, de a bev√°ndorl√≥k nem igaz√°n sz√≠vlelik a sivatagi konkurenci√°t. A motiv√°ci√≥ val√≥sz√≠n√Ľleg az volt, hogy h√°tha tal√°lnak egy k√©t vev√Ķt is boltban, akik net√°n...
#34 | Vizilo - 2015. januŠr 11. 13:11:04
Az eredeti videot mar levettek...)
#35 | Perje - 2015. januŠr 12. 22:42:27
Spectat0r, jobb ha nem ejtj√ľk ki ennek a paritty√°nak a nev√©t, m√©g r√∂vid√≠tve sem. 6 h√≥nap j√°r √©rte, nem felf√ľggesztve. K√©s√Ķbb, lehet, hogy felf√ľggeszt√©s is.
s_*_cicro
http://www.vz.ru/...23978.html

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.