Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A titkosszolgálat mindenkit figyel


Ajaj, ebbõl még akár "jó" is kisülhet. Golyó! Sült hógolyó! Remélem is, hogy figyelnek, dolgozok a "kezük alá" rendesen, terelem a fényre a sok rohadt zsidót! Semjén Zsoltnak hála, bepillantást nyerhettünk az államgépezet legtitkoltabb zugaiba. A miniszterelnök-helyettestõl megtudhattuk, mivel foglalkozik a magyar titkosszolgálat napi 24 órában: az állampolgárságot kérelmezõket világítja át. Másra már nem is marad ideje.

A 2011-tõl kérhetõ, egyszerûsített honosítási eljárás kapcsán számtalan cikk jelent már meg visszaélésekrõl, maffiahálózatok létrejöttérõl, amelyek magyar állampolgárságot árulnak, legutóbb Szerbiában már netes apróhirdetésben keresett kuncsaftokat egy ismeretlen szervezõ. Minden felvetésre és vádra Semjén Zsolt, honosításért is felelõs miniszterelnök-helyettes rendre elmondja: csak ellenérdekelt titkosszolgálatok rémhírterjesztésével van dolgunk, amelyet persze az idegen zsoldban álló, nemzetáruló média még terjeszt is.

SemjĂ©n korábbi figyelmeztetĂ©seibõl okulva mi ezĂşttal csak tiszta forrásbĂłl idĂ©zĂĽnk, magátĂłl a miniszterelnök-helyettestõl, aki egy parlamenti irományában Ă­gy fogalmazott: Az egyszerĂ»sĂ­tett honosĂ­tási eljárás jogszabályi feltĂ©telei alapján minden egyes kĂ©relmezõ szigorĂş közbiztonsági Ă©s nemzetbiztonsági ellenõrzĂ©sen megy keresztĂĽl. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy rendõrsĂ©g Ă©s nemzetbiztonsági szolgálatok speciális eszközeik felhasználásával vizsgálják kĂ©relmezõket abbĂłl szempontbĂłl, hogy honosĂ­tásuk veszĂ©lyt jelenthet-e az országra nĂ©zve. Amennyiben ezen szervek kockázatot látnak, Ăşgy nem kerĂĽlhet sor az Ă©rintettek honosĂ­tására. Ez nem csupán bĂĽntetett elõélet vagy folyamatban lĂ©võ bĂĽntetõeljárás megvizsgálását jelenti, hanem а titkosszolgálati, operatĂ­v informáciĂłk elemzĂ©sĂ©t Ă©s kiĂ©rtĂ©kelĂ©sĂ©t.

Reméljük, nem súrolja a nemzetárulás határát, ha Gulyás Gergely, fideszes parlamenti alelnököt is ide citáljuk, aki tavaly egy konferencián kijelentette: 600 ezerhez közelít azon magyar állampolgárok száma, akik a Fidesz bevezette könnyítéssel éltek.

Ezek után a matekpélda roppant egyszerû: négy év osztva 600 ezerrel, az annyi mint átlagosan naponta (vasár- és ünnepnapokon is) 411 új magyar állampolgár. (A kérelmezõ ennél valamivel több, velük együtt hozzávetõleg napi 420 fõ kerül a hatóságok látóterébe.) Vagyis Semjén Zsolt nem kevesebbet állít, minthogy a magyar titkosszolgálatok a rendõrséggel karöltve ennyi embert világítanak át, "speciális eszközök felhasználásával".

Bár nem kételkedünk Semjén Zsolt szavainak igazságtartalmában, mégis megkerestük a parlament nemzetbiztonsági bizottságának egyik egykori vezetõjét, kikérve a véleményét a fenti állításról. A bizottságnak több cikluson át a szolgálatokkal együtt dolgozó szakember - miután elfojtotta õszinte kacagását - megjegyezte: egy egyszerû, C típusú átvilágítást a szolgálatok akkor sem tudtak soha a bizottság kérésére egy hétnél rövidebb idõ alatt lezavarni, ha az illetõ korábban többször is átesett ilyen vizsgálaton. Hozzátette: egy átvilágítás esetén a szolgálat egy tagja kikérdezi a delikvenst, míg többen az általa adott írásbeli és szóbeli válaszokat ellenõrzik - a személytõl és a munkára rendelkezésre álló idõtõl függ, hány ember foglalkozik ezzel.

Ezek ismeretében teljességgel elképzelhetetlen, hogy a magyar titkosszolgálat valóban képes lenne minden kérelmezõt érdemben átvilágítani. Forrásunk hozzátette: ha a napi 400 fölötti kérelmezõi létszám nem lenne elég akadály, szembe kell nézni azzal is, hogy e polgárok elsöprõ többsége nem a magyar állam határain belül él jelenleg. Vagyis esetükben nem az Alkotmányvédelmi Hivatalnak (AH), hanem a külföldi polgári hírszerzésnek, vagyis az Információs Hivatalnak (IH) kellene eljárnia. Utóbbi viszont szignifikánsan kisebb létszámmal üzemek, mint az AH. Emberünk hozzátette: ahhoz hogy komoly diplomáciai bonyodalom nélkül dolgozhasson más államok polgárai az IH, együtt kellene mûködnie a helyi szolgálatokkal. Azt pedig könnyû elképzelni, mennyire lennének készségesek a szlovákok vagy az ukránok a magyar kormány ilyen jellegû kérése esetén.

Forrásunk szerint Semjén kijelentése, bár nagyon imponálóan hangzik, nagyon távol áll a valóságtól. Hozzátette: már annak is örülni kéne, ha érdemben ellenõrizni tudnánk a folyamatban lévõ bûntetõ-eljárások kérdését, ám szerinte ez is önbevallás alapján mûködik most.

Szerzõ: trencséni

Link

Hozzászólások


#1 | SZM - 2015. január 07. 19:52:58
Kibaszott átjáróház, kibaszott kupleráj!
A szolgálatok nem ezeket ellenõrzik, hanem a jónépet baszogatják!
s_*_francba
#2 | postaimre - 2015. január 07. 20:27:46
Nem mondod! Én eddig úgy véltem, hogy titkosan szolgálnak. De kiderül, hogy már nem is titkosan, hanem nyíltan álszolgálnak? Lica ma hívott. Egyelõre az a helyzet, hogy ha jövõ héten a cég nem kapja meg a "porjektet", akkor nem kell visszamenni, legalábbis oda. Egy kibaxott titkosszolgálat nem tudná elintézni ezt? Ja, internet a szállón még most sincs, pedig van már minden, új hálózat ruter és nem látják benn és az se a hálózatot. Én meg hülye vagyok.

SZM, kibekkeljük ezt a kis idõt, aztán egy "legális" csapattal összekapjuk ezeket a gyíkokat és azt tehetsz velük, amit akarsz. De ne kínozd õket majd, arra kérlek!
#3 | SZM - 2015. január 07. 22:42:28
Imre!
Kínzás? Annak mi értelme? Abba bele is dögölhetnek, és akkor ki fizeti meg, az általuk okozott károkat?
s_*_oh1
Legyen inkább az életfogytig kényszermunka!
s_*_kukk
Attól úgyis jobban félnek!
#4 | Ro-zsola - 2015. január 08. 11:38:44
Másra nincs ideje ? Pedig lenne " munka " bõven : http://alfahir.hu...ffia_ellen

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.