Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Aranyukat féltik a nemzetek


√Ā, csak sz√≥besz√©d. Minden a legnagyobb csendben √©s rendben van. N√©metorsz√°g √©s Hollandia ut√°n Belgium √©s Ausztria is megvizsg√°lja, hogyan vihetn√© haza Londonb√≥l aranyr√ļdjait, ugyanis egyre t√∂bb orsz√°g szeretn√© tiszt√°zni, megvan-e m√©g a k√ľlf√∂ld√∂n t√°rolt aranya - mondta Juh√°sz Gergely, az √°rupiaci befektet√©sekkel foglalkoz√≥ Conclude Befektet√©si Zrt. vez√©rigazgat√≥ja az MTI-nek.

Elmondta: nagy port vert fel, amikor a n√©met Bundesbank 2012-ben bejelentette, hogy - engedve az eur√≥z√≥na v√°ls√°ga miatti belpolitikai nyom√°snak - a New York-i Federal Reserve-n√©l l√©v√Ķ 1528 tonn√°s k√©szleteib√Ķl 300 tonn√°t 2020-ig hazasz√°ll√≠ttat, ez a mennyis√©g a teljes n√©met tartal√©k k√∂zel fel√©re r√ļg. N√©metorsz√°g a francia jegybankban, a Banque de France p√°rizsi trezorjaiban t√°rolt √∂sszesen 374 tonna arany√°t is haza akarja vitetni.

2013 j√ļnius√°ban azt√°n N√©metorsz√°g √ļgy d√∂nt√∂tt, m√©gsem ny√ļl a New York-ban t√°rolt aranyk√©szletei egy r√©sz√©hez, √°m visszakoz√°s√°val a Merkel-korm√°ny csak er√Ķs√≠tette azokat a pletyk√°kat, miszerint tal√°n nincs meg hi√°nytalanul a n√©metek aranya - h√≠vta fel a figyelmet Juh√°sz Gergely.

A New York-i, londoni trezorokban l√©v√Ķ aranyak megl√©t√©vel kapcsolatos bizonytalans√°got er√Ķs√≠ti, hogy b√°r a holland k√∂zponti bank korm√°nyz√≥ja 2012-ben m√©g azt mondta, nincs tervben aranyaik hazahozatala, azok New York-ban biztons√°gban vannak, n√©h√°ny hete a holland jegybank m√©gis repatri√°lta az ott t√°rolt 122,5 tonn√°nyi nemesf√©met.

Kar√°csony el√Ķtt k√©t h√©ttel pedig el√Ķbb Belgium, majd Ausztria jelentette be, hogy fontolgatja k√ľlf√∂ld√∂n tartott aranyai hazahozatal√°t. Belgium m√©g a '90-es √©vekben 1000 tonna aranyat adott el, hogy cs√∂kkentse ad√≥ss√°g√°t. A ma 227 tonn√°ra r√ļg√≥ belga aranytartal√©kok legnagyobb r√©sze az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban van, kisebb r√©sz√©t Kanad√°ban √©s B√°zelben, a Nemzetk√∂zi Fizet√©sek Bankj√°ban √Ķrzik.

Az osztr√°kok 2014 m√°jus√°ban tett√©k k√∂zz√©, auditorokat k√ľldenek Londonba, hogy megbizonyosodjanak arr√≥l, hi√°nytalanul megvannak-e a Bank of England sz√©fjeinek √Ķrz√Ķire b√≠zott aranyrudaik, s az osztr√°k Trend magazin szerint erre a rev√≠zi√≥ra hamarosan sor ker√ľl. Az osztr√°k jegybank, az Oesterreichische Nationalbank (OeNB) k√∂nyvvizsg√°l√≥i szerint ugyanis kock√°zatot jelent, hogy az osztr√°k aranytartal√©kok a londoni k√∂zponti bankn√°l koncentr√°l√≥dnak, emiatt javasolt√°k az OeNB-nek, hogy azt t√∂bb "t√°rol√≥" k√∂z√∂tt ter√≠tse sz√©t. Ausztria aranytartal√©ka 280 tonna, melynek csak kis r√©sze, 17 sz√°zal√©ka van B√©csben, 80 sz√°zal√©ka Londonban, 3 sz√°zal√©ka Sv√°jcban tal√°lhat√≥.

Magyarország adósságcsökkentési szándékkal a rendszerváltáskor még 65 tonnás aranytartalékát a kilencvenes évek közepén 3 tonnára építette le, ami azóta is ezen a szinten áll.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | gardista97 - 2015. januŠr 08. 09:06:25
Az angolokn√°l font a p√©nz √©s ott van vannak az aranyk√©szletek,legal√°bbis j√≥ r√©sze.√Čs persze fenyeget√Ķznek,hogy m√©g √Ķk l√©pnek ki az EU-b√≥l. Most falhoz lesznek √°ll√≠tva a sz@rp√∂cs√Ľek,f√Ķleg ha nincs meg a k√©szlet.
#2 | Ro-zsola - 2015. januŠr 08. 11:29:43
Korábban emlitettem , mivel nem aktuális , senkit sem érdekelt.
Rom√°nia aranya az oroszokn√°l van. √Āll√≠t√≥lag Szerbia √©s Bulg√°ria aranyk√©szlete is. Az oroszok meg Jap√°nba menek√≠tettek aranyat kor√°bban.
Lesz itt még balhé , nem is kevés.
#3 | postaimre - 2015. januŠr 08. 11:53:42
V√©szforgat√≥k√∂nyvvel k√©sz√ľl a Raiffeisen

Karl Sevelda, az osztr√°k Raiffeisen Bank International (RBI) vez√©rigazgat√≥ja szerint a bank 2014-es vesztes√©ge meghaladhatja az eddigi "v√©szforgat√≥k√∂nyvnek" tartott 500 milli√≥ eur√≥t, ha √©rt√©kle√≠r√°st kell v√©grehajtani az orosz √ľzlet√°gukn√°l.
http://www.tozsde...aiffeisen/
#4 | Fidel - 2015. januŠr 08. 12:56:47
Jo helyen van a kaposzta a kecsenel!!CSAK NYUGALOM!
#5 | kukackac - 2015. januŠr 08. 17:07:19
Nem csoda! s_*_kac

img15.nnm.me/f/2/a/a/4/a1596d98ac8bc4a238e9dbceade.gif
#6 | Perje - 2015. januŠr 08. 19:49:30
Vannak olyan √°lomf√Ķk, akik alatt n√Ķ az aranytartal√©k:
smaulgld.com/wp-content/uploads/2014/03/Russian-Gold.png
#7 | enid - 2015. januŠr 08. 20:16:23
Mi√©rt becs√ľlik ilyen nagyra az aranyat √Ķsid√Ķk √≥ta?
#8 | Detonator - 2015. januŠr 09. 11:24:33
Enid !

Az aranynak sz√°mtalan olyan tulajdons√°ga van, ami nincs a h√©tk√∂znapi ember orr√°ra k√∂tve. Ezer tonna sz√°m haszn√°lja a haditechnika, az √Ľrhaj√≥z√°s, a minden f√©le elektrotechnika, az ez√ľsttel egyetemben.
#9 | pozor124 - 2015. januŠr 09. 14:08:34
Ennek a sz@rnak n√©zett sz@r n√©pnek mindent beadnak mint az aszpirint. Betoj√≥s mese h√°rom √©veseknek mint a T√°mad√°s a Krull bolyg√≥ ellen volt. Minden √°llam odaadta az arany√°t √∂nk√©nt √©s dalolva az egybes√ľlt √°llatok v√°llalatnak, most meg elj√°tssz√°k hogy nem kapj√°k vissza. Lehet ezt cs√Ľrni csavarni de minek. Egy kitekeredett diszn√≥s√°g az eg√©sz. Albert Pike meg a t√∂bbiek... ja volt esz√ľk b√∂lcses√©g√ľk, - erre? nem tisztelem ezeket a diszn√≥kat. Vesszenek el netanyahuval egy√ľtt.
#10 | Perje - 2015. januŠr 09. 23:14:28
Nagyon érdekes írás arról, hogyan passzolta át Lenin Nyugatnak, zsidó bankároknak az orosz aranyat 1918-ban .
http://politobzor...ossii.html

Valahogy √≠gy t√Ľnhetett el az ukr√°n arany is most.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.