Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy nemzeti ukránka Odesszából: Engem nyugtalanít, hogy az ukrán kormányban mind zsidók vannak


Csak azért hozom, mert még nemrég, mikor beregeltem és oroszul kommentálgattam ezen a lapon és zsidóztam is persze, kitiltottak. Most hoznak elõször ilyet le. Azt mondja a kislány, hogy az nem zavarja, hogy az elnök zsidó, de mindenki más is az a kormányban és ez elgondolkoztató. http://topwar.ru/66216-nacionalistka-iz-odessy-menya-bespokoit-chto-v-ukrainskom-pravitelstve-vse-evrei.html A kommentek közt 1917-18-at emlegetnek, amikor megcsináltatták a "forradalmat", majd minden nemzeti "megvezetett vezetõt" zsidóra cseréltek, amelyek persze az addig vérengzésekben nagyjából tiszták voltak, mert háttérbõl irányítottak. Nálunk kóhn béláékkal ez a szabadkõmûves zsidó banda nem volt ilyen szerény, de az oroszoknál sem. Más kommentelõ az orosz helyzetet ecseteli ugyanígy, emlegetve Medvegyev (Mendel) nevét és persze az orosz kormányt. Alakul ez elftársak! Csuhajja!

Hozzászólások


#11 | Detonator - 2015. január 08. 21:58:46
Figyelem JĂłemberek !

Addig pofozzák a szart minden szintem, mig kiderül, Ukrajna "MAGA a NATO" ! Csendben, illetve a zajban nem észrevehetõ módon ide telepített nemzetközi erõk, egyszer csak aktivizálják magukat, és lesz majd csodálkozás, hogy "ezek, hogy kerülnek ide "? Rodolfó ez cucikáim, csak nagyon nagyban ! Figyeljék a kezem, mert csalok ! Tudjuk ba..mmeg ! De szeretni soha nem fogunk, ha megöltök is ba..mmeg ! Csak, hogy tudjátok ! Vagy nem mondtuk még elégszer, hogy mennyire tetves szarháziak vagytok ? Lehetséges, de semmi baj, majd pótoljuk.
#12 | mormota1968 - 2015. január 09. 08:20:54
Dr.Matolcsy Mátyás: A zsidók útja.

Meg van az a rossz szokásom, hogy szeretem az ilyen írásokat újra írni, hozzá téve a saját gondolataimat is.Íme néhány részlet az eredeti szöveghez írt gondolataimból.Nem tudom mennyire helyes a meglátásom.

(Sajnos a történelem ismétli önmagát.Most a magyarság van soron.Lassan 70 éve lesz már, hogy a magyarságot csahosaik segítségével zsidók uralják, évszázadok óta keveredve Európa népeivel, köztük sajnos a magyarral is.
Így egyre jobban betudnak olvadni a befogadó nép közé,
miközben titokban, de most már egyre nyíltabban nyilvánítják ki, hogy ez a föld már az övék. Országunkon belül a zsidóság továbbra is összetartva, törvényeiket, vallásukat, szokásaikat megtartva mára már tökéletesen kisajátították a saját fajtájuk részére a magyarok õsi földjét.
Leigázva és rabszolgasorsra ítélve a befogadó nemzetet.
Magyarország gyarmatország. Zsidó gyarmat. Saját gondolatok. Mormota.)

Ezeken a vidékeken a 19-ik században ismét fellángoló pogromok oka mindig az volt, hogy a zsidók a népet kiszipolyozták és a kétségbeesésbe kergették.

(Ez ma sincs másképp Magyarországon sem, bárki láthatja, aki nyitott szemmel és füllel jár, hogy mennyire uralják az egymást váltó zsidó kormányaink a magyarságot, teljesen
kizsigerelve, kifosztva a befogadó nemzetet és országát.
Aki kételkedne, hogy ez így igaz, ahogy most leírtam,
álljon oda a parlament elé vagy csak Judapest bármelyik utcájára, terére és kezdje el jó hangosan szidni a zsidókat.
Gyorsan megtapasztalhatja a saját bõrén, kié is Magyarország. Kétségtelen uralmuk jelei annyira szembetûnõek, hogy uram bocsá, nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy minderre valaki magától is rá ne jöjjön.)

(Magyarországon is igyekeznek mind a mai napig a saját fajtájukat vezetõ, de legalábbis megfelelõ pozíciókba helyezni, segíteni. Az átlagember ezt azért nem veszi észre, mert nem ismeri fel a zsidókat a külsõ jegyeik, viselkedésük,
a zsidósághoz való viszonyulásuk alapján. Meg eléggé
keveredtek is már az európai fajokkal, ezért az így felhígult változataikat már elég nehéz kiszúrni, de nem lehetetlen, mert valamilyen megnyilatkozásukkal mindig elárulják magukat. Például nyíltan kiállnak a zsidóság és a holokauszt mese mellett. Bár ettõl még lehetnek simán csahosok is.)
#13 | Perje - 2015. január 09. 11:43:54
Az irániakat az nyugtalanítja, hogy az ukrán nemzetközi légitársaság egyik tulajdonosa is izraeli álompolgár.
Mi van akkor, ha egy jujdejó gépet Teherán fölé enged?
http://www.ch-avi...aeli-links
#14 | postaimre - 2015. január 09. 11:50:44
Perje mondj valakit "Ukrajnában", aki nem zsidó és vagy nem megvett kupec, vagy kupac...és pozícióban lehet.
#15 | Perje - 2015. január 09. 12:04:43
Imre! Engem az nyugtalanít, hogy egyet sem tudok említeni. A napokban már majdnem tanáltam egyet, aki fel akarta robbantani a Rádát, de kiderült hogy õ Jarosh volt. Õt már láttam "svájci" sapkában, amin nem volt antenna.s_*_aha.
#16 | postaimre - 2015. január 09. 12:13:06
Perje na látod! Itt is ugyanez van, de egyre többen kezdik észlelni a "láthatatlan". Ez jó.
#17 | Perje - 2015. január 09. 17:47:00
Hová tették az ukránok az eszüket, hogy megtûrik fölöttük ezt a félnótás fickót. Az ész megáll. Minden áldott nap mond egy nagy baromságot, és senki sem határolódik el tõle, teszi helyre. A németeknél is összehordott fût-fát és elnézték neki. Talán azért, mert tudhatják, nem épelméjû. Ilyenek miatt robbanhat ki világháború.
http://mignews.ru...24561.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.