Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szénbányászati koncessziót ír ki Magyarország


"Környezettudatos k-áder" mi? Opsza mi készül itten? Az idén elõször, egyelõre tesztjelleggel szénbányászati koncessziókat ír ki Magyarország - írta a Napi Gazdaság csütörtökön.
A lapnak adott interjúban Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyekért felelõs államtitkára elmondta: olyan bányanyitásokról lehet szó, amelyek gazdaságosak, de az uniós normák szerint itt lehetséges állami támogatás nyújtása is, ami függ a bánya munkahelyteremtõ képességétõl, illetve megtérülési mutatóitól. Egyelõre várhatóan kevesebb mint öt területre hirdetnek majd koncessziót.

Lesz koncessziós pályázat olaj-, gáz- és geotermikusenergia-kutatásra is, ezek már közel vannak a megjelenéshez - jelezte.

A lap kérdésére az államtitkár közölte, hogy január végén indulhat el a kereskedelmi üzem a magyar-szlovák gázvezetéken, ha az unió lefolytatja az engedélyezéshez szükséges eljárásokat. "A magyar fél már kiküldte az engedélyeztetési dokumentumokat Brüsszelbe, most azon dolgozunk, hogy ott az elinduláshoz szükséges eljárásokat mielõbb lefolytassák, hiszen ez európai érdek" - mondta. Megjegyezte, hogy a magyar-szlovák vezetékben ma is megy gáz, fûtõanyagot a kereskedõk a mostani próbaidõszak alatt is szállíthatnak.
Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2015. január 09. 06:49:41
Jóskám... csók a homlokodra!
Elkezdtem tréningezni, minden reggel lezavarok 3 fekvötámaszt és csak nyershúst eszem, hogy bevaduljak mire szükség lesz rám. Amikor meg csúnyán nézek, a szembe jövök lesütik a szemüket.

Menni fog ez, meglásd!

.... és gyüjtöm a fegyvereket is, Imre irigyelne ha tudná mit szereztem be:

microsites.pearl.de/i/07/nc3565_6.jpg

...
- Néhány ismerösöm pedig a büdös patkányok cimeit gyüjtik be - ök már nem alkalmasak testközeli harcra, mert koruktol fogva már nem olyan erösek és vadak mint én. (ja, meg Te!)

Azt is tudom - hiába írja Detonátor, hogy itt csak puddingok szólnak hozzá - néhányan ezen, az oldalon igencsak harciasak lesznek, ha egyszer beindul a tisztogatás. Csak azért nem tudtok róluk mert illegalitásban várják, hogy bevethetök legyenek... A TEK se tud róluk, álmukban se gondolják, hogy milyen nagy már a csapat. De többet erröl nem mondhatok anélkül, hogy ne veszélyeztetném a harcunkat.
Na megyek és megcsinálom a 3 fekvötámaszomat. Azt tervezem, hogy februártól már négyet is le fogok tudni nyomni.
s_*_kukk

Jóska, te pedig ne rongáld a szent-korona hivöinek már amúgy is ingatag társasági körét. Még a végén kontrol88 hátba fog löni emiatt.

A HIT-re szükség van! Nélküle tapodtat se. A vezetökböl is hiány van. Imre nem akarja, de a többiek már itt tolonganak az ajtóm elött, csak ki kell(ene) választanom a megfelelöt.

A Kata52 által ajánlott Geri fiúra gondoltam elöször, de aztán megtaláltam a Geri /Halliwell/ lányt és mivel emancipácolás van vagy mi a szösz, így inkább vele fuzionálnék (nekem jobban fekszik a tipusa!) - persze szigorúan csak politikai okokból. http://www.newsga...1296497328

Szóval fel a fejjel, ha remeg is! (Gondoljatok a "Feláldozhatók" csapatra! Ök se mai gyerekek, mégis számolni kell velük. Arról nem is beszélve, hogy azok csak színészek, mi pedig a valóság vagyunk...;)

PS.: Az egyik, régebbi tanítványom (de ne híreszteljétek. Szégyen, hogy hány órát kellett gyakorolnia, mire úgy-ahogy eltalálta a megadott irányt - ha hiszitek, ha nem - néha észak helyett dél felé dobta el a kést:o) - annyira izgult, hogy hamar bele is kopaszodott!:
img6.indafoto.hu/7/5/22675_ae7c0e8ffef3475672285e78135d7ff2/10006089_aa6b9e16b05a4a9d6a62c5d91320b8f8_m.jpg

Amint látjátok balkezes - ezt én eröltettem, mert a koordináció - 'igy - kevésbé terheli a bal agytekét, a jobbkezében tartott kés pedig azért kellett, hogy le tudjam szoktatni a rosz szokásáról ; ugyanis minden sikeres dobása után (naponta egyszer elöfordult ez is), jobbkézzel megdöngette a mellkasát... na azóta nem meri! (egyszer ugyan megpróbálta, de a betegbiztosítónak azt mondtuk, hogy elesett és úgy szúródott bele a penge. Volt is balhé, hogy ne legyen ennyire hegyes a kés, de aztán meggyöztük, hogy nem fog többet elöfordulni. Nehéz és felelösségteljes az irányítás, az biztos!)
#12 | postaimre - 2015. január 09. 08:59:54
Gerry, újra a régi vagy! Tudod te milyen éles, hegye az a kunai? Nem vicc, még én is félve nézek rá, hát még az ellenség. Bányászok sorakozó, kóhn-cesszijóra fel!
#13 | postaimre - 2015. január 09. 09:51:40
Kilenc ajánlat érkezett a szendrõi acélmûre

Egyebek mellett orosz, brit, luxemburgi, svájci és bangladesi ajánlat is érkezett a smederevói (szendrõi) acélmû privatizálására, a szerb kormánynál összesen kilencen érdeklõdtek a veszteséges állami vállalat iránt - értesült a Blic címû belgrádi napilap.

Szerbia azért döntött a privatizáció mellett, mert eddig évi 120 millió dollárral volt kénytelen szubvencionálni az üzemet, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött egymilliárd euróról szóló, hároméves készenléti hitelmegállapodás egyik feltétele azonban az volt, hogy megvonják a veszteséges állami cégek kormányzati támogatását.
http://www.stop.h...e/1289972/
#14 | Detonator - 2015. január 09. 10:57:29
Kedves Keepfargo !

Írtam Neked egy szép privátot, de tele a postafiókod, úgy, hogy nem ment el. Kár. Majd legközelebb.

Üdvözlettel,: Detonator
#15 | keepfargo - 2015. január 09. 15:07:42
De Tonator!
Próbáld most; csináltam helyet.Üdv/k

GERRY
s_*_grat

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.