Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

T√∂bb mint 1 milli√≥ k√ľlf√∂ldit tilthatnak ki 10 √©vre Oroszorsz√°gb√≥l


T√∂bb mint 1 milli√≥ k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°r sz√°m√°ra tilthatj√°k meg a beutaz√°st 10 √©vre Oroszorsz√°gba a megengedett tart√≥zkod√°si id√Ķ t√ļll√©p√©se miatt - t√°j√©koztatta az Interfax orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©get cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az orosz Sz√∂vets√©gi Migr√°ci√≥s Szolg√°lat (FMSZ) vezet√Ķje.

Konsztantyin Romodanovszkij elmondta, hogy a janu√°r 10-√©vel √©letbe l√©p√Ķ √ļj szab√°lyoz√°s √©rtelm√©ben a hat√°rid√Ķ t√ļll√©p√©s√©nek m√©rt√©k√©nek ar√°ny√°ban b√ľntet√©seket szabnak ki.

"T√°j√©koztat√°si rendszer√ľnk jelz√©se szerint jelenleg az Oroszorsz√°gi F√∂der√°ci√≥ ter√ľlet√©n csaknem 3 milli√≥ olyan k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°r tart√≥zkodik, aki jelent√Ķsen t√ļll√©pte a t√∂rv√©nyesen megengedett 90 napos hat√°rid√Ķt" - mondta az orosz illet√©kes. T√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√ľk a F√ľggetlen √Āllamok K√∂z√∂ss√©g√©nek √°llampolg√°ra.

K√∂zl√©se szerint t√∂bb mint 734 ezer k√ľlf√∂ldi t√∂bb mint 270, de kevesebb mint 360 nappal l√©pte t√ļl a hat√°rid√Ķt. Tov√°bbi 1 milli√≥ 28 ezer k√ľlf√∂ldi √°llampolg√°r a 360 napot is t√ļll√©pte.

Az FMSZ vezet√Ķje elmondta, hogy 120 napos hat√°rid√Ķ-t√ļll√©p√©s felett automatikusan 3 √©ves kitilt√°s l√©p √©letbe, 270 napos t√ļll√©p√©sn√©l pedig ez 5 √©vre emelkedik. A t√∂bb mint 360 napos illeg√°lis tart√≥zkod√°s 10 √©ves kitilt√°st von maga ut√°n.

Hozz√°tette, hogy azok sz√°m√°ra, akik 120 nappal l√©pt√©k t√ļl a hat√°rid√Ķt, de illeg√°lis tart√≥zkod√°suk nem haladja meg a 270 napot, emberiess√©gi megfontol√°sb√≥l fenntartj√°k a kitilt√°s fel√ľlvizsg√°lat√°nak lehet√Ķs√©g√©t.

Az elm√ļlt k√©t √©vben Oroszorsz√°g m√°r t√∂bb mint 1,2 milli√≥ k√ľlf√∂ldinek tiltotta meg a beutaz√°st.

Korlátozások az ukrán munkavállalókkal szemben

Dmitrij Medvegyev minisztereln√∂k december k√∂zep√©n egy √ļjs√°gcikkben k√∂z√∂lte, hogy Oroszorsz√°g janu√°rt√≥l korl√°toz√°sokat vezet be az Ukrajn√°b√≥l √©rkez√Ķ munkav√°llal√≥kkal szemben. A F√ĀK-orsz√°gokr√≥l a cikkben nem t√∂rt√©nt eml√≠t√©s. Az int√©zked√©st azzal indokolta, hogy az ukr√°n munkav√°llal√≥k k√∂nnyen kij√°tssz√°k a 90 napos t√∂rv√©nyes hat√°rid√Ķt: kiutaznak, majd ism√©t visszat√©rnek Oroszorsz√°gba. K√∂z√∂lte, hogy a 90 napos tart√≥zkod√°s egy f√©l√©ven bel√ľl vehet√Ķ ig√©nybe. Az ukr√°n sajt√≥ az ukr√°n munkav√°llal√≥kkal szembeni b√ľntet√Ķint√©zked√©snek min√Ķs√≠tette az √ļj szab√°lyt. Eml√©keztetett arra, hogy a 2008-as gr√ļz-orosz h√°bor√ļ idej√©n a gr√ļzokat t√∂megesen fosztott√°k meg az oroszorsz√°gi munkalehet√Ķs√©gt√Ķl, sokukat pedig vissza is toloncolt√°k haz√°jukba.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. januŠr 08. 19:16:40
V√©gre valahol m√Ľk√∂dik az idegenrend√©szet!
#2 | kukackac - 2015. januŠr 08. 20:21:31
Oroszorsz√°gban. A rejt√©ly az elt√Ľn√Ķ emberek

http://postskript...mantino/2/
#3 | GERRY - 2015. januŠr 08. 20:22:51
Perje - m√ľk√∂dik az mindenhol, csak az ajt√≥kra felszerelt fel√≠r√°st cser√©lt√©k √∂ssze "Bej√°rat" "Kij√°rat"...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.