Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

MI5-f√Ķn√∂k: Nem tudunk minden terrort√°mad√°si k√≠s√©rletet megakad√°lyozni


Legf√Ķk√©pp amit ti szerveztetek a cia-mossados zsid√≥ fajt√°raitokkal. Sok barom benyeli m√©g ezt az "iszlamista" dum√°t, de 100 esetb√Ķl 98-ban ti vagytok m√∂g√∂tte. Na j√≥, az FSZB sem kiz√°rt. A brit belbiztons√°gi szolg√°lat vezet√Ķje szerint a Sz√≠ri√°b√≥l √©s Irakb√≥l hazat√©rtek m√°r t√∂bb mer√©nyletet pr√≥b√°ltak elk√∂vetni, de eddig nem j√°rtak sikerrel.
A sz√≠riai √©s iraki sz√©ls√Ķs√©ges iszlamista mil√≠ci√°kban harcol√≥ t√∂bb sz√°z brit fegyveres k√∂z√ľl t√∂bben m√°r megpr√≥b√°ltak terrort√°mad√°sokat v√©grehajtani Nagy-Britanni√°ban, √©s b√°r ezeket eddig siker√ľlt meghi√ļs√≠tani, a brit biztons√°gi szolg√°latok nem tudnak minden t√°mad√°si k√≠s√©rletet megakad√°lyozni - mondta cs√ľt√∂rt√∂k este a brit elh√°r√≠t√°s (MI5) vez√©rigazgat√≥ja.

Andrew Parker az MI5 londoni sz√©khely√©n, a Royal United Services Institute (RUSI) nev√Ľ strat√©giai kutat√≥int√©zet szak√©rt√Ķinek tartott el√Ķad√°s√°ban elmondta: a brit elh√°r√≠t√≥ szolg√°latok csak az elm√ļlt n√©h√°ny h√≥napban h√°rom olyan tervezett nagy-britanniai terrorcselekm√©nynek vett√©k elej√©t, amelyek minden bizonnyal sz√°mos hal√°los √°ldozattal j√°rtak volna. "Ez azonban nem adhat okot elbizakodotts√°gra, mert nem tudunk minden (ilyen k√≠s√©rletet) megakad√°lyozni" - tette hozz√°.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. januŠr 09. 10:27:34
Lecsavarozom, m√°r meg√©rtem "√Ķket" b√Ķven. kiket is? A kisemmizetteket, megal√°zottakat, akik nem l√°tva m√°s utat, az er√Ķszakot v√°lasztj√°k. Sajnos nem l√°tj√°k √°t, hogy b√°bozva vel√ľk a rohadt zsid√≥ banda √©ppen erre j√°tszik. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl is ki kell k√©sz√≠teni mind egy sz√°lig az √≠rmagj√°t is kiiktatni a sz√∂vetkezett t√°rsas√°gnak. J√≥ lenne egyben, egyszerre, nagyban √©s v√©glegesen!

A terrorizmus j√°rv√°nya

Nem √©rthetj√ľk meg a terrorist√°kat. S rem√©lj√ľk, itt Budapesten, sosem kell k√∂zvetlen√ľl is szembes√ľln√ľnk azzal, hogy a vall√°si fanatizmus milyen barb√°rr√°, kegyetlenn√© tudja tenni az embereket. K√©ptelenek vagyunk felfogni, hogyan fordulhat el√Ķ az, hogy valaki Istenbe vetett hit√©re hivatkozva m√©sz√°roljon le √°rtatlan embereket, akik egyetlen b√Ľne az volt, hogy hangot adtak v√©lem√©ny√ľknek.
http://www.stop.h...a/1290049/

√ďri√°si demogr√°fiai v√°ltoz√°s el√Ķtt Franciaorsz√°g

√ďri√°si demogr√°fiai v√°ltoz√°sok el√Ķtt √°ll Franciaorsz√°g, ahol az Eur√≥pai Uni√≥ legnagyobb muszlim k√∂z√∂ss√©ge tal√°lhat√≥. A jelenlegi tendenci√°k alapj√°n pedig 2027-re minden √∂t√∂dik francia muzulm√°n lesz. Aggaszt√≥ a francia fiatal muszlimok radikaliz√°l√≥d√°s√°nak m√©rt√©ke. Becsl√©sek szerint t√∂bb mint ezer francia √°llampolg√°r harcolhat Sz√≠ri√°ban √©s Irakban az Iszl√°m √Āllam √©s hasonl√≥ terrorszervezetek oldal√°n.
http://www.atv.hu...nciaorszag

Laurent L√©ger nem √©rti, hogyan √©lte t√ļl a t√°mad√°st

Maga sem √©rti, hogyan √©lte t√ļl a v√©rengz√©st - mondta Laurent L√©ger, a Charlie Hebdo francia szatirikus lap egyik √ļjs√°g√≠r√≥ja, aki jelen volt azon a szerkeszt√Ķs√©gi √©rtekezleten, amelynek legt√∂bb r√©sztvev√Ķj√©t hidegv√©rrel kiv√©gezte szerd√°n k√©t fegyveres.
http://www.hirado...-tamadast/
#2 | Perje - 2015. januŠr 09. 10:47:26
Egyre " k√ľl√∂n√∂sebb " ez az eg√©sz akci√≥. Amerik√°ban √°ll√≠t√≥lag m√°r √©vek √≥ta list√°zt√°k ezt a k√©t tenorist√°t. Ha lista van r√≥luk f√©nyk√©ppel, mi√©rt nem k√∂r√∂zik, fogj√°k el √Ķket addig, miel√Ķtt elk√∂vetnek valakit?
http://www.thegua...id-kouachi

A MI√ĖT azt is tudja, hogy Sz√≠ri√°ban tany√°znak ezek a tenorizt√°k:
http://www.bloomb...-says.html
Meg lehetne akadályozni az ilyen elkövetéseket, kísérleteket, ha nagyon akarnák.
T√∂rt√©nik m√©g egy-k√©t hasonl√≥ eset itt Eur√≥p√°ban azel√Ķtt, miel√Ķtt Sz√≠ri√°ban elkezdik a sz√∂vets√©ges katonai er√Ķk " hivatalosan" a helysz√≠nen √ľld√∂zni a √Ālk√°ll√≥id√°sokat.
Valahogy be kell vezetni a köztudatba a szírek lerohanását.

A szír elnök már évek óta mondogatja minden nyilatkozatában, hogy a Nyugat támogatja ezt a tenor szervezetet, és annak meg is lesz az ára.

http://www.bbc.co...t-22193054

Assad: A nyugat az ut√≥bbi 10 √©vben minden d√∂nt√©s√©vel az √Ālk√°ll√≥id√°t t√°mogatta:
http://www.sana.s... .
#3 | Gutai Zub - 2015. januŠr 09. 11:33:00
A "Háttér" hatalom ma már jól bevált hármas "játéka"

1.
Egy probléma, veszélyhelyzet, terroristák, stb. Természetesen mesterségesen megteremtve.

2,
A megh√ľlyitett lakoss√°g v√©szlyhelyzetbe ker√ľl,(legal√°bb is √ļgy √©rzi mag√°t elferd√≠tett h√≠reket hallva) Az √©ppen mindenhat√≥ "√°llam" korm√°ny, eln√∂k, minisztereln√∂k er√Ķszak szervezete az egyed√ľli megold√°s.
Ez a lényeg: a hatás

3,
Azt√°n j√∂n a v√°rva v√°rt megold√°s. Pszichopata rend√Ķrs√©g, speci√°lis alakulatok legy√Ķzik, meggy√≠lkolj√°k a terrorist√°kat. Helyre √°ll a "rend a biztons√°g" a birk√°knak, a marad√©k szabads√°gjogok elvesztes√©vel, √©s az igazi terrorist√°kkal a nyakukon.

Most éppen Franciaországban......
#4 | Perje - 2015. januŠr 09. 14:14:52
Ha m√©g csak a rend√Ķrs√©g volna pszichopata, de az elk√∂vet√Ķk mindegyike is az. Mindegyik szedett valami pszichotrop anyagot.
http://www.pakale...t-weapons/
Ez benn√ľk a k√∂z√∂s. Tal√°n m√©g az is, hogy nem is √∂nszorgalomb√≥l szedt√©k.
#5 | kakas - 2015. januŠr 09. 14:23:03

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.