Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lakatot tesznek az amerikaiak több európai támaszpontjukra


Jut r√°juk m√°r el√©g L√°k√°tos! K√∂lts√©gvet√©si takar√©koskod√°s √©s l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s miatt az amerikai v√©delmi miniszt√©rium bez√°r 15 katonai t√°maszpont Eur√≥p√°ban, √©s visszaadja ezeket a l√©tes√≠tm√©nyeket az √©rintett orsz√°goknak – jelentett√©k be cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Washingtonban.

Az int√©zked√©sekkel 500 milli√≥ doll√°rt szeretn√©nek megtakar√≠tani √©vente, mik√∂zben az √°tszervez√©sek k√ľl√∂n kiad√°sokkal j√°rnak. A Pentagon szerint a legfontosabb d√∂nt√©s az, hogy az amerikai l√©gier√Ķ felsz√°molja jelenl√©t√©t a kir√°lyi l√©gier√Ķ (RAF) mildenhalli (Anglia) b√°zis√°n, ahonnan ut√°nt√∂lt√Ķ, felder√≠t√Ķ √©s k√ľl√∂nleges hadm√Ľveletekn√©l haszn√°lt rep√ľl√Ķg√©pek sz√°llnak fel 3200 f√Ķs kiszolg√°l√≥ szem√©lyzet t√°mogat√°s√°val. Csal√°djukkal egy√ľtt hat √©ven bel√ľl t√°voznak.

N√©metorsz√°gban t√∂bb kisebb l√©tes√≠tm√©ny sz√Ľnik meg, amelyek a hidegh√°bor√ļ maradv√°nyainak sz√°m√≠tanak, de az orsz√°gban √∂sszess√©g√©ben p√°r sz√°z f√Ķvel t√∂bb amerikai katona marad. A portug√°liai Lajes l√©git√°maszpontr√≥l (Azori-szigetek) 500 f√Ķt vonnak ki, az ottani er√Ķk k√©tharmad√°t.

Olaszorsz√°gban viszont ellenkez√Ķleg, 300 f√Ķvel t√∂bb amerikai katona fog szolg√°lni.

Derek Chollet v√©delmi miniszterhelyettes szerint a "konszolid√°l√°s" nem cs√∂kkenti az amerikai katonai er√Ķk harci k√©pess√©geit, "azt a k√©pess√©get, hogy megfeleljenek a sz√∂vets√©gesek √©s partnerek ir√°ny√°ban v√°llalt k√∂telezetts√©geknek".

"Igaz√°b√≥l, ezek a d√∂nt√©sek megtakar√≠t√°sokat hoznak, √©s ez k√©pess√© tesz minket robusztus er√Ķk fenntart√°s√°ra Eur√≥p√°ban" – tette hozz√° egy sajt√≥t√°j√©koztat√≥n.

Mildenhall (amerikai r√©sz√©nek) ki√ľr√≠t√©s√©t k√©s√Ķbb azzal ellent√©telezik, hogy 2020-t√≥l k√©t sz√°zadnyi F-35 t√≠pus√ļ harci rep√ľl√Ķg√©pet telep√≠tenek a RAF Lakenheath nev√Ľ, k√∂zelben l√©v√Ķ b√°zis√°ra, ahol most is √°llom√°soznak amerikai harci rep√ľl√Ķg√©pek.

Az Egyes√ľlt √Āllamok most k√∂r√ľlbel√ľl 67 ezer katon√°t √°llom√°soztat Eur√≥p√°ban. A Pentagon szerint odahaza nagyj√°b√≥l 20 sz√°zal√©kos kapacit√°sfelesleg van, √©s el√Ķsz√∂r ott kellene takar√©koskodni, de ezt a t√∂rv√©nyhoz√°s hat√°rozottan visszautas√≠totta, elvetve b√°rmif√©le hazai bez√°r√°st.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. januŠr 09. 10:32:04
"RAF Mildenhall is currently home to air-to-air refuelling aircraft and a fleet of CV-22 Ospreys special operations aircraft, but at various times during the Cold War was home to fighter jets, nuclear-armed bombers and the U2 spy plane."

Vajon ezt az utóbb említett bombázót melyikkel helyettesítik? Azokból elég egy-két darab ahhoz, hogy kiirtsák fél Európa lakosságát.
Arr√≥l nem sz√≥l a magyar nyelv√Ľ h√≠rad√°s, hogy Kelet-Eur√≥p√°ban n√∂velik a l√©tsz√°mot, √©s arr√≥l sem, hogy a Csendes √≥ce√°non akarnak katonailag er√Ķs√≠teni az amerikaiak. M√°shol nem titkolj√°k ezeket az inf√≥kat.
#2 | postaimre - 2015. januŠr 09. 10:58:38
Az RMDSZ egyetért a védelmi kiadások növelésével

Maszol.ro | 2015. janu√°r 8., cs√ľt√∂rt√∂k
Egyet√©rt az RMDSZ Klaus Johannis √°llamf√Ķnek azzal a javaslat√°val, hogy Rom√°nia a brutt√≥ hazai term√©k (GDP) legal√°bb k√©t sz√°zal√©k√°ra n√∂velje 2017-ig v√©delmi kiad√°sait, ez√©rt al√° fogja √≠rni az erre vonatkoz√≥ p√°rtk√∂zi egyezm√©nyt.
http://kitekinto....K-g6HtSnno


Többség-kisebbség megállapodást kötne Kelemen Hunor

A t√∂bbs√©g-kisebbs√©g viszony√°r√≥l k√∂tne meg√°llapod√°st id√©n az RMDSZ eln√∂ke a rom√°n p√°rtok vezet√Ķivel. L√©nyege, hogy a m√°r megszerzett jogok nem csorbulhatnak, a kisebbs√©gi k√©rd√©st pedig ki kell vonni a napi politikai csat√°roz√°sokb√≥l. Err√Ķl Kelemen Hunor az Erd√©lyi Riportnak adott interj√ļban besz√©lt.
http://kitekinto....K-Z1ntSnno
#3 | BOTOND - 2015. januŠr 09. 14:10:26
ez megint nyalveres,
ugy nyomdakat epitettek, brand new printerek,
mennek esz nekul, nincs ott problema,
javalllat,
repuljenek at az usan es nezzek meg es le is
mit latnak alattuk,
es lehet gondolkodni,
mi van ott, nincs ott semilyen problema,
meg gond sem,
gyarakban megy a termeles minden gyilkot
bosegesen gyartanak, gond a raktarozas
igy majd el hasznaljak,
a mukasoknak lesz munka
ki hol miben doglik meg nem erdekel senkit
tudjak fizetni a reszleteket, a plasztik penzbol,
nagy izom autok nagy hazak fizetve vannak,
ki akar valtozast olcso a benzin,
nem ertem mirol eszelnek mit is nyivakolnak,
meg kik es mert,
#4 | BOTOND - 2015. januŠr 10. 03:16:11
EGY GALON BENZIN TEGNAP 1,95 DOLLAR VOLT AZ USABAN
AKKOR HOL A BAJ,
ERRE KELLENE A VALASZ
#5 | Perje - 2015. januŠr 11. 16:45:12
A n√©met T√ľk√∂r elkezdte bevinni a k√∂ztudatba a sz√≠r atomprogram h√≠resztel√©st. Dezsav√ľ √©rz√©sem van. √ćgy kezd√Ķd√∂tt az iraki h√°bor√ļ is. Tonibler anno esk√ľ alatt √°ll√≠totta, hogy van Szaddamnak atomfegyvere. Mint k√©s√Ķbb kider√ľlt, nem volt, de addigra k√Ķ k√∂v√∂n nem maradt. A brit - az√≥ta h√°bor√ļs b√Ľn√∂snek tartott- politikus kij√∂tt a f√©nyre √ļjb√≥l √©s egyre akt√≠vabb.
http://www.honved..._torekszik
Ugyanez a j√°t√©k, bevezetve a p√°rizsi esem√©nyekkel. Az az orsz√°g, amelyik annyira f√©lti most a k√ľlf√∂ld√∂n √©l√Ķ honpolg√°rait, az 2007-ben m√°r szabadon lebomb√°zta az egyik felt√©telezett sz√≠r atoml√©tes√≠tm√©nyt .

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.