Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elmekontroll: a Pentagon küldetése az agy átprogramozására.


Az egyes társadalmak legnagyobb hatalommal rendelkezõ rĂ©tegei mindig is alkalmaztak valamilyenfajta elmekontrolt a lakosságon. Eleinte „csak” szĂĽksĂ©gesnek, kĂ©sõbb legfontosabb feladatuknak tartották, mert csak Ă­gy voltak kĂ©pesek elhitetni a tömegekkel, hogy az általuk gyártott valĂłság az igazi valĂłság. Ehhez rettenetes elmekontrol szĂĽksĂ©ges.” – The Underground, Jon Rappoport

A Pentagon kutatás-fejlesztési ügynöksége, a DARPA, küldetésének tekinti az agyprogramozás lehetõségeinek fejlesztését.

Végtére is mi baj lehet belõle? A válasz: minden.

ĂŤme, egy rövid rĂ©szlet a DARPA tavaly májusban kiadott közlemĂ©nyĂ©bõl az agy feltĂ©rkĂ©pezĂ©se cĂ©ljábĂłl, Barack Obama kezdemĂ©nyezĂ©sĂ©vel indĂ­tott programrĂłl, ami Mechanikus Narancs” (Clockwork Orange) nĂ©ven is ismert:

„… zártláncĂş terápiák kifejlesztĂ©se, amelyek magukban foglalják az agytevĂ©kenysĂ©g rögzĂ­tĂ©sĂ©t Ă©s elemzĂ©sĂ©t, közel valĂłsidejĂ» idegsejti stimuláciĂł segĂ­tsĂ©gĂ©vel.”

Emberi nyelven: Az agytevékenység leolvasása mûködés közben és ennek a tevékenységnek a befolyásolása különbözõ interfészek és egyéb eszközök, például gyógyszerek, áram, nano-részecskék, stb. segítéségével.

Egy másik részletbõl pedig a küldetés lényegét tudhatjuk meg:

„A program cĂ©lja, egyebek között, hogy kihasználja az idegsejtek formálhatĂłságát, az agynak egy olyan tulajdonságát, aminek köszönhetõen a szerv anatĂłmiája Ă©s fiziolĂłgiája idõvel kĂ©pes megváltozni, hogy a normális agyfunkciĂłkat támogassa. A formálhatĂłság ellentmond a korábban igaznak vĂ©lt feltĂ©telezĂ©seknek, amelyek szerint a felnõtt agy egy „kĂ©sz” entitás, amit statikusan is fel lehet tĂ©rkĂ©pezni. A formálhatĂłságnak köszönhetõen a kutatĂłk azt gondolják, hogy kĂ©pesek lehetnek Ăşgy kĂ©pezni vagy kezelni az agyat, hogy helyreállĂ­tsák annak normális funkciĂłit, egy sĂ©rĂĽlĂ©st vagy neuropszicholĂłgiai betegsĂ©get követõen.”

Az idegi formálhatĂłság azt jelenti, hogy az agyi aktivitás folyamatosan változik, Ă­gy a kezelõ által normálisnak tartott mĂ»ködĂ©shez alakĂ­thatĂł, bármi legyen is az. Értsd: amit a „hatĂłságok” normálisnak tartanak.

Hogyan?

HosszĂştávon ennek semmi köze sincs „az agyi sĂ©rĂĽlĂ©sekbõl törtĂ©nõ felgyĂłgyuláshoz”. Ez csupán a fedõtörtĂ©net. Az igazi cĂ©l az agy programozása, hogy az megfeleljen bizonyos paramĂ©tereknek. Ezek közĂ© nyilván nem tartozhat a lázadás vagy a fĂĽggetlensĂ©g.

Lássunk egy újabb idézetet, ezúttal egy szakfolyóiratból:

„A formálhatĂłság az emberi agy egyik lĂ©nyeges tulajdonsága… Az elõttĂĽnk állĂł kihĂ­vás lĂ©nyege olyan ismeretek megszerzĂ©se a formálhatĂłság mechanizmusárĂłl, hogy azt modulálni tudjuk a legjobb viselkedĂ©si eredmĂ©ny elĂ©rĂ©sĂ©hez az adott alany esetĂ©ben.” (Annual Review of Neuroscience, Vol. 28: 377-401, July 2005)

„Modulálás”, „legjobb viselkedĂ©si eredmĂ©ny elĂ©rĂ©se”. Ki határozza meg ezeket? Nyilván nem az „alany”.

Érdemes megjegyezni, hogy a beavatkozás létjogosultsága fel sem merül kérdésként.

Szinte valamennyi agykutatás mögött elõtételként szerepel, hogy az agyat nem hagyhatják önállóan mûködni.

A jelen technolĂłgiai korban nem meglepõ, hogy az elmekontrol legkedveltebb mĂłdszere a „szakĂ©rtõk” általi beavatkozás.

Nagyon sok szakember Ă©s laikus vĂ©li, hogy az „intervenciĂł” jogos, mert ezzel az agyban fennállĂł „kĂ©miai egyensĂşlyhiányt” korrigálják. Ez egy tĂ©vhit.

Dr. Ronald Pies, a Psychiatric Times egykori fõszerkesztõje, megdöntötte ezt a tévhitet, amikor a folyóirat 2011. július 11-i számában a következõ megdöbbentõ kijelentést tette:

„Az igazság az, hogy a „kĂ©miai egyensĂşlyhiány” fogalma [a mentális rendellenessĂ©gek esetĂ©ben] mindig is egy városi legenda volt. Ezt az elmĂ©letet egyetlen komoly pszichiáter sem fogadta el soha.”

Modern-Day-Mind-Control-OverviewA beavatkozás mindig is az agykontrolról, nem pedig az agy egészségérõl szólt.

A hivatalos propagandával ellentĂ©tben, az „idegi formálhatĂłság” sem nagy Ăşjság. Bárki kĂ©pes megváltoztatni agytevĂ©kenysĂ©gĂ©nek mintáját. Nem kell mást tennie ehhez, mint gondolkozni.

A probléma, amivel a status quo szemben áll, ennél sokkal nagyobb és ezt muszáj titokban tartaniuk.

Amennyiben bárki képes tudatosan vagy önként megváltoztatni a gondolatait, akkor ki végzi ezt a változtatást?

Mi lehet az agyon kĂ­vĂĽl, amit ezt teszi?

Ez nem része a DARPA projektjének és egyetlen elmekontrollal foglalkozó szervezet napirendjén sem szerepel. Ez a kérdés tiltólistán van.

„Senki sem gondolkodik. Az agy gondolkodik. Az agy magátĂłl teszi mindezt. Az „A” gondolatbĂłl ered a „B” gondolat, majd következik a „C”, a „D” Ă©s Ă­gy tovább. Az agy egy biolĂłgiai gĂ©p, ami elõre gyártott gondolatcsomagokat gyárt. Mi pedig, az agy irányĂ­tĂłi, csupán a szekvenciákon akarunk változtatni. Legyen a sorrend B, E, D, A, B, F, Ă©s a „C”-t inkább töröljĂĽk, mert az kontra produktĂ­v Ă©s zavart kelt. Semmi gond.” – Ez a hivatalos verziĂł.

Pedig az egyén, a nem anyagi önmagunk (te), folyamatosan változtatja saját agyi aktivitását.

A DARPA program az egyén és a saját agya közötti kapcsolatot próbálja megváltoztatni. Ez a lényeg. A változtatás pedig fontos korlátokat rúg fel, azáltal, hogy lecsökkenti az agy képességeit.

A DARPA küldetés nem egy három, négy vagy öt évig tartó, hanem állandó program.

Az irányított társadalomhoz vezetõ kapu.

Az sem vĂ©letlen, hogy Ă©ppen a DARPA-tĂłl ered, hiszen a Pentagon a „katonai gondolkodás” elsõszámĂş támogatĂłja a világon.

A katonaságot az érdekli és arra törekszik, hogy a kiadott parancsokat engedelmesen teljesítsék. Ösztönzés -> reakció.

A katonaság elkĂ©pzelĂ©se szerint az õ feladatuk meghatározni a társadalom tagjainak funkciĂłit, majd ezeket koordinálni az „engedelmessĂ©g Ăştján lĂ©trehozott harmĂłnia” Ă©rdekĂ©ben.

Mivel hosszútávon lehetetlen elég együttmûködést szerezni egy ilyen civilizáció létrehozásához, a célpont az emberi agy, illetve annak manipulálása.

Az agy és a kollektíva kondicionálása.

Talán az alábbi hasonlat segíthet megérteni a koncepciót:

Vegyünk egy lovat és lovasát. Korábban a lovas messzi tájakra ellovagolt. Igazából bárhová elmehetett. A ló engedelmeskedett. Azután valami megváltozott. A lovat átnevelték. Most már csak egyetlen mérföldre mehetett kiindulási pontjától. Az egymérföldes határt elérve megállt és visszatért a kiindulóponthoz. Ez volt a szabály. A lovas továbbment volna, de a ló erre már nem volt képes.

A lĂł „formálhatĂłságát” lecsökkentettĂ©k, hogy az megfeleljen a „normának”.

Idõkjelei: Elképzelhetõ, hogy a Fenevad Bélyegének is szerepe lesz ebben?

„És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elmĂ©teknek megĂşjulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jĂł, kedves Ă©s tökĂ©letes akarata.” (RĂłma 12:2)

Link

Hozzászólások


#1 | Detonator - 2015. január 11. 09:34:10
Mindannyiunknak !

Az agykutatás lehet valódi orvosi érdeklõdés is, de eredményeit mindenkor a haditechnika használja, és általában nem nyíltan, de az pénzeli is, és adja a "tudományos" intrukciókat, hogy mi legyen a "felfedezés lényege". Magyarországon a pécsi tudományetemen- amirõl konkrétan tudok- patkány kisérletek folytak, már több mint tíz éve. Elektromosan stimulálták a patkányok agyát, különbözõ frekvenciákkal, fejre ültetett mini elektródákkal. Na miért, hogy Kovács néni fejfájásának megtalálják az okát, meg az ellenszerét, ugye ?
#2 | Perje - 2015. január 11. 20:32:34
Formálhatnák az agyat úgy is, hogy kigyógyuljon az ember pld. Alzheimer kórból! Vagy azt már visszaformattálni nem lehet?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.