Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Gorbacsov: háború fenyegeti Európát


Végre valami jó hír, csak el ne qrják már ezt is, mert még elmarad én meg annyiszor megígértem már nektek! Nem akarok szégyenben maradni! Gondolom ti sem! Milyen ciki lenne nem, hogy benyaltátok a hólye szövegem, közbe meg virágzik a béka! Egész Európa háborúba sodródhat az ukrajnai válság miatt a volt szovjet pártfõtitkár szerint.

Mihail Gorbacsov a Der Spiegel címû német hírmagazin szombati számában megjelent interjúban ismét bírálta az Oroszország elleni szankciókat, és úgy vélekedett, hogy a Nyugat kizárja Oroszországot a globális gondok, köztük a nemzetközi terrorizmus és a klímaváltozás megoldását célzó munkából.

A Nyugat, és különösen Németország Oroszország elszigetelése mellett arra is törekszik, hogy gazdasági szankciók révén megbuktassa Vlagyimir Putyin államfõt, ami nemcsak "hiba", hanem "nagyon buta és rendkívül veszélyes" próbálkozás - mondta Gorbacsov. Szerinte a nyugati magatartás miatt az ukrán-orosz konfliktus egész Európát lángba borító háborúval folytatódhat. Ha valaki a jelenlegi "felizzott hangulatban elveszíti a hidegvérét, akkor nem éljük túl a következõ éveket" - mondta.
A demokráciához vezetõ út fele

Sürgõsen "új enyhülésre", a Nyugat és Oroszország kapcsolatának "kiolvasztására" van szükség - tette hozzá Mihail Gorbacsov. "Mi, oroszok mindent meg fogunk tenni ezért" - hangsúlyozta. Ugyanakkor védelmébe vette a nyugati szankciók egyik fõ kiváltó okát, az ukrajnai Krím félsziget Oroszország általi bekebelezését. Úgy vélte, a Krímben "az emberek világosan és egyértelmûen megmondták, hogy Oroszországhoz akarnak tartozni".

Vlagyimir Putyinról szólva Gorbacsov kiemelte, hogy a 2000-ben hatalomra került elnök nagyon nehéz helyzetben vette át a Kreml vezetését, és maradandó érdeme, hogy sikerült megakadályoznia az ország széthullását. Ugyanakkor Oroszország "a demokráciához vezetõ útnak csak a felét tette meg", és Putyin a 2012-ben kezdõdött harmadik elnöki ciklusában "konzervatív" politikát követ és tekintélyelvû eszközöket alkalmaz, ami nem helyes, mert demokrácia nélkül nem tud továbbfejlõdni Oroszország - fejtette ki a szovjet rendszer demokratizálási kísérletébe 1991-ben belebukott, puccsal eltávolított volt politikus.
Link

Hozzászólások


#11 | Kedvesi - 2015. január 11. 16:45:40
Perje az oroszoknál legalább minden évben van normális hideg tél, töménytelen hóval. De nézd meg itt, a zsidó kurvä anyja jelenleg is bässza az idõjárást, 20 fok Január közepén az ugye teljesen normális...
#12 | Perje - 2015. január 11. 20:19:23
A hideg tél oké, csak a nagyon alacsony légnyomás és a korábbi elõfordulás....
#13 | Detonator - 2015. január 11. 21:17:54
Kedvesi !

Hogy Te semminek nem tudsz örülni ? Meglátod, márciusban majd méteres hó lesz, várdd ki ! Gyûjtsél addig usánkára, fog az még kelleni, de lehet, hogy augusztusban befagyasztják a Balatont, és Nemzeti Jégpálya lesz rajta. A francba azt a sok fürdõzõt, nem ? ( Ne vedd komolyan ! Nekem is tele a tököm, hogy finom, érthetõ, és nõies legyek.)
#14 | Kedvesi - 2015. január 11. 23:42:37
Detonator, usanka már van évek óta, még a határõrségtõl lett szervezve vagy talán máshonnan?! Már nem is tudom, a lényeg hogy van.
#15 | Perje - 2015. január 12. 17:00:18
A Nato Oroszországra összpontosít 2015-tõl:
http://inosmi.ru/...65719.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.