Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael és a Charlie Hebdo esete


Ez egy ny√≠lt beismer√©se annak, hogy izrael k√∂vette el a mer√©nyleteket, √©s √≠gy terroriz√°lja ez a rohadt banda az eg√©sz vil√°got. Az izraeli vezet√©s a Charlie Hebdo elleni szerdai fegyveres t√°mad√°sra reag√°lva a terrorizmus √©s a radik√°lis iszlamizmus elleni kem√©nyebb fell√©p√©st s√ľrgeti a nyugati √°llamokt√≥l. Benjamin Netanjahu minisztereln√∂k tov√°bb√° p√°rhuzamot vont a t√°mad√°s √©s az izraeli priorit√°sok k√∂z√∂tt, hangs√ļlyozva, hogy nem szabad engedni az √∂n√°ll√≥ Palesztina l√©trej√∂tt√©t, √©s ezzel eleget tenni a Ham√°sz mint terrorszervezet k√∂vetel√©seinek.

Benjamin Netanjahu izraeli minisztereln√∂k szerint a Charlie Hebdo elleni fegyveres t√°mad√°s igazolja a terrorizmus √©s a radik√°lis iszlamist√°k elleni harc sz√ľks√©gess√©g√©t, ez√©rt arra k√©ri a Nyugatot, hogy ne tegy√©k lehet√Ķv√© a palesztin √°llam l√©trej√∂tt√©t, √©s t√°mogass√°k Izrael harc√°t a terrorizmus ellen, utalva legf√Ķk√©pp a Ham√°szra, de m√°s radik√°lis szervezetekre is, olvashat√≥ a Middle East Monitor port√°lj√°n.

Netanjahu mellett Avigdor Lieberman k√ľl√ľgyminiszter is megsz√≥lalt az √ľgyben. A k√ľl√ľgyminiszter arra sz√≥l√≠totta fel a nyugati vezet√Ķket, hogy ne mutatkozzanak gyeng√©nek az iszl√°m terror el√Ķtt, hanem vegy√©k fel vele a harcot, ahogy Izrael is teszi.

"Nem engedhetj√ľk meg, hogy a terrorist√°k megf√©leml√≠ts√©k a szabad vil√°got, √©s a Nyugatnak k√∂teless√©ge egys√©gbe kov√°csol√≥dni, √©s fell√©pni e fenyeget√©s ellen", fogalmazott Lieberman, majd hozz√°tette, hogy a vil√°gnak t√°mogatnia kell Izraelt a palesztin frakci√≥k elleni harcban, mivel azok hasonl√≥ elveket vallanak a t√°mad√°sokat v√©grehajt√≥ terrorist√°k elveivel.
Kattintson és ismerje meg Jeruzsálemet!

"A radik√°lis iszl√°m √°ltal v√©grehajtott akci√≥k nem ismernek hat√°rokat", mondta Netanjahu Francois Hollande francia eln√∂knek telefonbesz√©lget√©s√ľk sor√°n, majd hozz√°tette: "ezek a t√°mad√°sok nemzetk√∂zi jelleg√Ľek, √≠gy a v√°lasznak is nemzetk√∂zinek kell lennie", hangs√ļlyozva a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g √∂sszefog√°s√°t a terrorizmus elleni harcban.

"Izrael minden állampolgára érzi azt a fájdalmat, amit Franciaország és a gyászoló családok", emlékeztette Netanjahu a világot, hogy Izrael is tapasztal hasonló támadásokat a Hamásztól és a Hezbollahtól.

"Az al-Kaida, az Iszl√°m √Āllam, a Hezbollah √©s a Ham√°sz terrorja addig nem fog v√©get √©rni, am√≠g a Nyugat nem veszi fel vel√ľk harcot fizikailag. Az iszl√°m terror nem csak Izraelt √©rinti, hanem Eur√≥p√°t √©s civiliz√°ci√≥j√°t is", fogalmazott Netanjahu hat√°rozottabb szerepv√°llal√°sra buzd√≠tva Nyugat-Eur√≥p√°t a terrorizmus elleni harcban.

Az izraeli minisztereln√∂k tov√°bb√° hangs√ļlyozta, hogy az iszl√°m terror legf√Ķbb c√©lja "a szabads√°g eszm√©j√©n alapul√≥ orsz√°gok √©s t√°rsadalmak elpuszt√≠t√°sa, √©s helyette a fundamentalista diktat√ļra bevezet√©se."

Amos Biderman, a Haaretz karikaturist√°ja szerint "a rosszfi√ļk gy√Ķztek, √©s az iszl√°m terrorizmus legy√Ķz√∂tt benn√ľnket a v√©lem√©nyszabads√°g kifejez√©s√©√©rt folytatott harcban." Azaz Biderman szerint ezzel sz√°mos nyugati √≠r√≥ √©s √ļjs√°g√≠r√≥ soha t√∂bbet nem fog semmi olyat publik√°lni, amely kiv√°lthatn√° a radik√°lis iszlamizmus haragj√°t, ezzel pedig l√©nyeg√©ben korl√°toz√≥dik a sz√≥l√°s- √©s v√©lem√©nyszabads√°g eszm√©je, amelyek a legalapvet√Ķbb jogok k√∂z√© tartoznak a demokratikus vil√°gban.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Perje - 2015. januŠr 11. 20:41:59
www.lepoint.fr/images/2015/01/11/cortege-dirigeants-3049311-jpg_2660678_652x284.JPG

L√°tom, hogy tolonganak a jobbak az els√Ķ sorban, bezzeg Martin Lavrov, az orosz k√ľl√ľgy√©r csak a" vonultak m√©g" kateg√≥ri√°ban menetelhetett. A tud√≥s√≠t√°st k√©sz√≠t√Ķ Lepoint nev√Ľ √ļjs√°g a nagy zavar√°ban pointatlanul √≠rta le a nev√©t.
Ebben is van valami j√≥. √ćgy √Ķrzi meg az esetet az arch√≠vum. Szergej ott sem volt.:D
http://www.lepoin...427_20.php
#12 | satu - 2015. januŠr 14. 19:51:41
Tegnap el√Ķker√ľlt egy m√°sik vide√≥:

YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.