Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hír parádé


Budapestre költöztette gĂ©peit egy orosz lĂ©gitársaság – fotĂł

Hat Boeinget költöztetett át Budapestre az orosz Orenair lĂ©gitársaság, mert a lĂ­zingcĂ©ge itt látja "biztosnak" a tárolásukat – jelentette a Budapest Airport a Facebookon, ahol fotĂłkat is közölt az eddig nálunk csak ritkán látott utasszállĂ­tĂłkrĂłl.Link

Orbán: a korrektség nem elég a barbársággal szemben

Orbán Viktor miniszterelnök szerint új politika kell, Európának új véderõmûvekre és stabilizátorokra van szüksége ahhoz, hogy megakadályozza a biztonságát fenyegetõ rengéseket és mozgásokat.
Link


Gazdasági bûnügyek
Valami bûzlik Viccországban: a Szima-ügy háttere

A Kaposvári Nyomozó Ügyészség jelentõs értékre, üzletszerûen, bûnszövetségben és folytatólagosan elkövetett sikkasztás bûntettével vádolja Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendõrség Szakszervezete (TMRSZ) fõtitkárát, volt rendõr alezredest, és kilenc társát. A vádhatóság összesen 29 millió forint jogtalan eltulajdonítását jelölte meg a bûncselekmények elkövetési értékeként a 2012. május 3-án kelt vádiratában. A szakszervezeti vezetõvel szemben 2011 júniusától elõbb lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, majd 2011. november végén elõzetes letartóztatásba helyezték, és hosszú hónapokig rács mögött tartották.
Link

A szerb miniszterelnök Orbántól tanul?

A kormányellenes média pénzelésével vádolta meg az Európai Uniót a hét végén Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök, amelyet Brüsszel határozottan elutasított.
hLink

Potenciális terroristák lehetnek

maszkA lengyel titkosszolgálat 6 lengyel származásĂş szemĂ©lyt azonosĂ­tott, akik potenciális terrorista veszĂ©lyt jelentenek, mivel nyugati emigráciĂłjuk során áttĂ©rtek a muzulmán vallásra, Ă©s ezt követõen radikális csoportokhoz csatlakoztak – adta hĂ­rĂĽl a TVN24 varsĂłi hĂ­rtelevĂ­ziĂł szombaton.
Link

Terror Kenyában: agyonlõttek egy lelkészt

Motoros fegyveresek lelõttek egy kenyai lelkészt Mombassában. A hatóságok szerint a támadás az al-Shabab terrorcsoport követte el.

A párizsi terrorellenes nagygyĂ»lĂ©ssel egy idõben a kenyai tengerparti városban, Mombassában egy szabadtĂ©ri istentiszteleten lelõttek egy evangĂ©liumi lelkĂ©szt – Ă­rja az AP.

A motorkerékpárokon érkezõ fegyveresek sortüzet nyitottak a Maximum Revival Centre lelkészére, majd elmenekültek. A kenyai hatóságok szerint a támadás az al-Kaida közeli al-Shabab terrorcsoporthoz köthetõ.
Link

Orbán: A gazdasági bevándorlást meg kell állítani

Orbán Viktor szerint a gazdasági bevándorlás rossz, ezért a hazájukat gazdasági okokból otthagyóknak Magyarország nem tud menedéket nyújtani - a miniszterelnök errõl az M1 Híradó tudósítójának beszélt vasárnap Párizsban.
Link

Volt igazságügyi minisztert gyanúsítanak korrupcióval Romániában

Korrupcióval gyanúsítja és harminc napra bírósági felügyelet alá helyezte Tudor Chiuariu liberális (PNL) szenátort, Románia egyik korábbi igazságügyi miniszterét a korrupcióellenes ügyészség (DNA).
Link


Szlovákia a bürokraták paradicsoma

EurĂłpa második legkiterjedtebb hivatali apparátusával Szlovákia rendelkezik – derĂĽl ki a Nemzetközi MunkaĂĽgyi Szervezet (ILO) aktuális felmĂ©rĂ©sĂ©bõl, mely szerint mintegy 200 ezer alkalmazott dolgozik a közigazgatásban.
Link

Párizsi vérengzés: módosítják a schengeni egyezményt?

Paolo Gentiloni olasz külügyminiszter szerint helytelen megoldás lenne a huszonhat európai országot magában foglaló schengeni övezet és az ezen belül biztosított mozgásszabadság felfüggesztése a terrorista támadások veszélyével szemben. A spanyol belügyminiszter azonban a schengeni egyezmény módosítása mellett foglal állást az Európai Unió belügyi tárcavezetõinek vasárnapi rendkívüli ülésén.
Link

Törölniük kell magukat a Facebookról a francia rendõröknek alvó sejtek miatt

Arra utasították a francia rendõröket, hogy töröljék magukat a közösségi oldalakról és folyamatosan tartsák maguknál a fegyverüket, mert az elmúlt 24 órában "alvó sejteket" aktiválhattak a terroristák Franciaországban - jelentette a CNN.
Link


Izrael Ă©s a Charlie Hebdo esete

Káply Mátyás | 2015. január 11., vasárnap
Az izraeli vezetés a Charlie Hebdo elleni szerdai fegyveres támadásra reagálva a terrorizmus és a radikális iszlamizmus elleni keményebb fellépést sürgeti a nyugati államoktól. Benjamin Netanjahu miniszterelnök továbbá párhuzamot vont a támadás és az izraeli prioritások között, hangsúlyozva, hogy nem szabad engedni az önnálló Palesztina létrejöttét, és ezzel eleget tenni a Hamász mint terrorszervezet követeléseinek.
Link

Repülõteret szeretnének Csíkban

Önkormányzatok és vállalkozók összefogásával építenének repülõteret a székelyföldi Csíkszereda közelében. A Hargita megyei önkormányzat azt várja a beruházástól, hogy több turista érkezik majd és befektetõknek is vonzóbb lesz a térség.
Link

Párizsi merénylet: Izraelben temetik el a zsidó áldozatokat

Jeruzsálemben, az Olajfák - hegyén lévõ õsi zsidó temetõben helyezik kedden örök nyugalomra a párizsi kóser élelmiszerüzlet túszdrámájában meggyilkolt négy zsidó áldozatot - közölte vasárnap a Ynet, a Jediót Ahronót címû újság honlapja.
Link


1945 óta nem mozdult meg ennyi francia a vidéki városokban

Mintegy 700 ezren vonultak szombaton az utcára Franciaország vidéki városaiban az elmúlt három nap terrortámadásai 17 halálos áldozatának emlékére - közölte a francia belügyminisztérium.
Link

Kontroll nélküli jegybank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a társadalmi felelõsségvállalásra hivatkozva, számolatlanul szórja a milliárdokat. Irodaházakat, kastélyt vásárolnak, az unortodox gazdasági eszmék terjesztésére szolgáló intézményeket finanszírozására szolgáló alapítványokat hoz létre.
Link

Terror elleni harc: összekötik a légi ellenõrzéseket

Az európai belügyminiszterek megállapodtak abban, hogy ki kell építeni a légitársaságok utasainak adatait összegyûjtõ rendszert.
Link

Hozzászólások


#1 | Detonator - 2015. január 11. 21:13:34
Le is hallatszott a költözködés, két napja este 11, és éjjel 1 óra között nagyon költözködtek Budapest felett. Rendben, hogy Boeing, de melyikek ? Csak felderít, vagy bombáz is ?
#2 | Kedvesi - 2015. január 11. 23:40:15
Malév helyett majd lesz Aeroflot....

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.