Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

10 m√≥dja annak, hogy kil√©phess a rendszerb√Ķl


√ögy t√Ľnik, hogy egyre n√Ķ a kishit√Ľ hangok sz√°ma az aktivist√°k k√∂r√©ben az ut√≥bbi id√Ķben. Sokan kezdik felismerni, hogy a jelenlegi rendszert nem lehet megmenteni, √©s d√ľh√∂sek a v√°laszok hi√°nya miatt, √©s egyre t√∂bben adj√°k fel a rem√©nyt.

Igen, a rendszer szigor√≠tja az ellen√Ķrz√©st, ahogy egyre t√∂bben kezdik l√°tni, hogy mi a val√≥di helyzet. Igen, a rendszer matematikailag √©s racion√°lisan n√©zve k√∂zeledik az √∂sszeoml√°shoz. √Ām a megold√°st nem fogjuk megtal√°lni haraggal √©s a v√©gzet j√≥slataival, √©s a v√°rva v√°rt eredm√©nyek nem a t√∂rv√©nyhoz√≥kt√≥l, a szab√°lyoz√≥kt√≥l vagy m√°sokt√≥l fognak √©rkezni. A megold√°s csakis t√Ķled sz√°rmazhat.

Igaz, hogy szinte lehetetlen elszakadni a jelenlegi rendszert√Ķl. A M√°trix k√∂rbevesz benn√ľnket t√ļl√©l√©s√ľnk minden szintj√©n. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tehetn√©nk valamit, hogy korl√°tozzuk a pusztul√≥ rendszernek val√≥ kitetts√©g√ľnket.

Min√©l ink√°bb f√ľggesz egy rendszert√Ķl, melyt√Ķl undorodsz, ann√°l t√∂bb f√°jdalmat fog okozni. Ez√©rt l√©tfontoss√°g√ļ, hogy megtal√°ljuk a m√≥dj√°t annak, hogy min√©l hamarabb kil√©pj√ľnk bel√Ķle, hogy megv√©dj√ľk √∂nmagunkat √©s szeretteinket.

√ćme t√≠z m√≥dja annak, hogyan l√©pj√ľnk ki a rendszerb√Ķl:

1. Hagyd abba a t√°pl√°l√°s√°t

El√Ķsz√∂r abba kell hagynod a rendszer t√°pl√°l√°s√°t. Ne hagyd, hogy a korm√°ny j√≥val kecsegtessen. Az az elk√©pzel√©s, hogy a korm√°ny el√©g er√Ķs ahhoz, hogy b√°rkinek √≠g√©rgessen, az a m√≥dszer, ahogy az elit √°tvette a hatalmat. Akkor sem t√°mogatod a rendszert, ha bojkott√°lod azokat a v√°llalatokat, melyek √°rtanak a t√°rsadalomnak. V√©g√ľl cs√∂kkentsd a digit√°lis l√°bnyomodat! Kitenni az eg√©sz √©letedet a Facebookra ugyanaz, mintha odaadn√°d azt a nemzetbiztons√°gi szerveknek.

2. Legyél egészséges

A modern orvostudom√°ny m√°ra az egyik legs√ļlyosabb pill√©re az ellen√Ķrz√©snek. M√©g akkor is, ha ostob√°n t√ļl√°razott betegbiztos√≠t√°sod van, megk√∂vetelik t√Ķled, hogy vegy√©l r√©szt egy minim√°lis sz√°m√ļ "vizsg√°laton", vagy pedig a k√©s√Ķbbi k√∂vetel√©seket megtagadhatj√°k. Ez egy okos rendszer, hogy benntartsanak a rendszerben, amennyire csak lehets√©ges. Az egyetlen m√≥dja, hogy magabiztosan k√≠v√ľl maradj az, hogy eg√©szs√©ges maradsz. Egyszer√Ľ: √©tkezz megfelel√Ķen, √©s maradj fitt!

3. Termelj saját élelmiszert

K√©rd√©s: Amikor a g√©nm√≥dos√≠tott √©lelmiszerek v√©g√ľl felc√≠mk√©z√©sre ker√ľlnek, ki fog arr√≥l meggy√Ķz√Ķdni, hogy nem t√©vedtek? A Nemzeti √Člelmiszerl√°nc-biztons√°gi Hivatal? Ne nevetess! Saj√°t √©lelmiszert termelni a legink√°bb hat√©kony √©s kifizet√Ķd√Ķ m√≥dja annak, hogy kil√©pj√ľnk a rendszerb√Ķl. Legyen p√°r csirk√©d. Termessz √©lelmet a kertedben! Tanuld meg, hogyan kell tart√≥s√≠tani az √©lelmiszert! Amit nem tudsz magad megtermelni, azt v√°s√°rold meg helyben, vagy nagyobb mennyis√©gben k√∂zvetlen√ľl a termel√Ķt√Ķl.

4. Szerezz híreket alternatív forrásokból

Mostanra a legt√∂bb ember, akik k√∂zelr√Ķl figyelt√©k a hagyom√°nyos m√©di√°t, k√≠s√©rletet tettek arra, hogy m√°s forr√°sok ut√°n n√©zzenek, mivel egyre k√∂ztudottabb, hogy a hagyom√°nyos m√©di√°t a v√°llalati √©rdekek ir√°ny√≠tj√°k, √©s amelyeket olyan rekl√°mokb√≥l p√©nzelnek, melyek er√Ķs elfogults√°got hoznak l√©tre, hogy ne fedj√©k fel azok korrupci√≥j√°t, akikkel hirdetnek. Sok ember j√∂n r√°, hogy a v√°llalati m√©dia egy kis sz√°m√ļ v√°llalat egys√©ges szerkezetbe foglalva, akik meg tudj√°k √©rtetni a szempontjaikat a nyilv√°noss√°g nagy t√∂bbs√©g√©vel, mik√∂zben kev√©s b√°rmilyen m√°s szervezetnek van erre lehet√Ķs√©ge.

5. √Ārucsere

A p√©nz a rendszer √ľzemanyaga, √©s els√Ķdleges alapja. P√©nz√©rt gyakorlatilag b√°rmihez hozz√°juthatunk. Pr√≥b√°lj meg min√©l t√∂bbsz√∂r √°rut cser√©lni, hogy ezzel is cs√∂kkentsd a p√©nz √°raml√°s√°t, ami a rendszer egyik f√Ķ √©letben tart√≥ja.

6. Készíts valamit

Hozz l√©tre valami √©rt√©keset, k√©sz√≠ts valami sz√©pet! Tanulj egy √ļj szakm√°t, amit senki sem vehet el t√Ķled. R√°ad√°sul el is adhatod, vagy kereskedhetsz vele, ezzel csak √∂nmagad teszed egyre f√ľggetlenebb√©.

7. Tanítsd otthon a gyermekeidet

Sz√ľl√Ķk√©nt ez az egyik legjobb √©s legnehezebb l√©p√©s, amit megtehetsz, hogy kil√©pj a rendszerb√Ķl. Ha megveted a rendszert, mi√©rt tenn√©d ki a tan√≠t√°s√°nak a gyerekeidet? Az √°llami iskol√°k a hat√≥s√°g im√°dat√°nak templomai, hogy ezzel is tudatosan t√°mogass√°k a rendszert. A rendszer a te √©letedben tal√°n nem fog jobbra fordulni, de legal√°bb a gyereidet meg√≥vod ett√Ķl a kultuszt√≥l.

8. Ne hagyd másra a személyes biztonságodat

N√©zz√ľnk szembe a t√©nyekkel, n√©h√°ny ember mindig v√©deni fogja a militariz√°lt rend√Ķrs√©get, nem sz√°m√≠t, b√°rmennyi er√Ķszakot is k√∂vetnek el. A r√©m√ľlt t√∂megek a szem√©lyes biztons√°gukat m√°sokra b√≠zt√°k, egy l√°tsz√≥lag elsz√°moltathatatlan fegyveres band√°ra, √©s az eredm√©ny mindenki m√°s sz√°m√°ra egy rend√Ķr√°llam. Maradj fitt, √©s tanulj √∂nv√©delmet! √ćgy nem kell arra v√°rnod, hogy a "hat√≥s√°gok" v√©djenek meg, mint egy gy√°moltalan haszon√°llatot.

9. √Ėnk√©ntess√©g

Hagyd abba a k√∂ny√∂rg√©st, hogy a korm√°ny int√©zzen el mindent. Ha szeretn√©l egy jobb vil√°got, √©rd el, hogy megt√∂rt√©njen! A h√°bor√ļ a szeg√©nys√©g ellen egy√©rtelm√Ľen nem m√Ľk√∂dik. A korm√°ny kriminaliz√°lja a hajl√©ktalanokat, ez tagadhatatlan t√©ny. Ne engedelmeskedj! Jelentkezz √∂nk√©nt j√≥t√©konys√°gi szervezetekhez, k√∂z√∂ss√©gekhez vagy esem√©nyekhez, vagy ind√≠ts egy saj√°t karitat√≠v szervezetet!

10. Vizsg√°ld fel√ľl a hitrendszered

Ma m√°r el√©g sokak sz√°m√°ra kezd vil√°goss√° v√°lni, hogy a legnagyobb vall√°sok val√≥j√°ban az elit hatalmi √©rdekeit szolg√°lj√°k, vagyis elemi gazdas√°gi √©rdek√ľk, hogy egy alapvet√Ķ kontrollt tartsanak fenn az emberek gondolatai, hiedelmei felett. Kihaszn√°lj√°k a mindennapi l√©tt√Ķl, a neh√©zs√©gekt√Ķl val√≥ f√©lelmeinket, √©s azokkal pr√≥b√°lnak manipul√°lni benn√ľnket az√°ltal, hogy az √°ltaluk adott v√°laszokat az √©let nagy k√©rd√©seire abszol√ļt igazs√°gk√©nt pr√≥b√°lj√°k elhitetni. Val√≥j√°ban senkinek sem volna sz√ľks√©ge k√ľls√Ķ forr√°sra ahhoz, hogy megtal√°lja a val√≥di √©rt√©keket az √©let√©ben, mert ez mindenkiben ott van bel√ľl, csak sz√°nd√©kosan eltitkolj√°k ezt is, hogy a rendszert tov√°bbra is √©letben tarts√°k.

Hirtelen kiesni a h√°l√≥b√≥l val√≥sz√≠n√Ľleg igen f√°jdalmas volna a sz√°modra. Ne √©rezd √ļgy, hogy mindent egyszerre kell megtenned. A legjobb, ha kis l√©p√©sekben haladsz a f√ľggetlens√©g fel√©. V√°lassz n√©h√°nyat a fenti √∂tletek k√∂z√ľl, mely a jelenlegi √©letk√∂r√ľlm√©nyid k√∂z√∂tt m√°r alkalmazhat√≥, vagy amelyek √©ppen most rezon√°lnak veled, √©s tedd meg az els√Ķ l√©p√©seket!

forr√°s:http://ujvilagtud...phess.html

HozzŠszůlŠsok


#41 | nyilas - 2015. januŠr 13. 15:30:51
Deton√°tor!

Ha nem mész az internet tudást adó oldalai tanulmányozására, semmi baj! Nem mondja senki, hogy ott a helyed, ha ezt nem érzed! Akkor a mondanivalóm nem neked szólt! Ezért én nem mondok rád egy rossz szót sem, még csak nem is gondoltam olyat, amit te leírtál! Mert rossz az aki rosszra gondol!

Te kapsz-e fizet√©st az√©rt amit itt √≠rdog√°lsz? Mert √©n erre sem gondoltam soha, hogy kev√©ske tud√°somat p√©nzre v√°ltsam. Nekem az a siker, ha m√°soknak tudok adni, b√°rmilyen keveset is! Neked mi a siker? Ha homokoz√≥v√° min√Ķs√≠ted m√°sok gondolatait? √ćrod: filozof√°ltok a semmir√Ķl, gy√Ķzk√∂ditek a plebszet, meg egym√°st. Ha a semmir√Ķl filoz√≥f√°lunk, akkor ahhoz te mit tudsz hozz√°tenni? Semmit? De azt napi tizenn√©gy √≥r√°ban, √©veken √°t? √Čn ezzel nem dicsekedn√©k a helyedben!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.