Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nate Jahu : zsidĂłk ! gyertek haza !!


Netanjahu Izraelbe hívja az európai zsidókat a növekvõ antiszemitizmus miatt


Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnök egy nyilatkozatában Izraelbe invitálta az Európában élõ zsidókat, a növekvõ antiszemitizmus miatt, írja az rt.com. Netanjahu minderrõl a párizsi szatirikus lap, a Charlie Hebdo elleni terrortámadás apropóján beszélt.

Minden Franciaországban élõ zsidónak, minden Európában élõ zsidónak szeretném elmondani, Izrael nem csak egy hely, ami felé fordulva imádkoztok, Izrael az otthonotok!

− nyilatkozta Netanjahu a televĂ­ziĂłban vasárnap, utalva arra a zsidĂł hagyományra, hogy a vallás követõi Jeruzsálem felĂ© fordulva imádkoznak. Elmondta, Izrael tárt kaorkkal várja õket, Ă©s mindent megtesz, hogy hamar beillszkedjenek, Ă©s otthonuknak Ă©rezzĂ©k Izraelt.

Az izraeli miniszterelnök felszólította a törvényhozókat, hogy módosítsák a bevándorlási törvényt annak érdekében, hogy az megkönnyítse a világ más részein élõ zsidók Izraelbe költözését. Emiatt a héten egy tárcaközi bizottságot hív össze.

http://index.hu/k...mus_miatt/

Hozzászólások


#1 | buvarkund - 2015. január 12. 00:32:20
csak a csoro zsidokat varjak, aztan johet izrael bombazasa, a gazdagabbja meg marad, hogy beszedjek a 2. "holokauszt" utan a karpotlasokat. minden le lett irva mar egyszer itt
#2 | keepfargo - 2015. január 12. 02:32:15
Jó jel, jó jel! Ne tanya HU már kapkod, félrebeszél, hangosan gondolkodik, de már egyre kevesebben vannak, akiket még hülyíteni lehet. Ezt ök is érzik; innen a pánik(keltés) v. annak a látszata - mert azért ezek már akkor is hazudnak, ha még nem mondtak semmit.

- Na, csak nincsenek elöítéleteid, keepfargo? kérdezhetné valaki.
- Ez nem elöítélet, ezt utólag itéltem így meg, miután a saját hazámból távoznom kellett a hazugságtengerböl, amit a jelenlétük garantál, bárhol, ahol elegen vannak.
#3 | Perje - 2015. január 12. 14:36:06
Ez egy maradásra való felszólítás. A tagjaik ott ülnek a francia parlamentben, Szar-közi is hamarosan visszatér a vezetõi székbe. Miért húznának a fecskékkel délre?
Még az sem tisztázott, ki lõtt le embereket a kóser boltban.
A rendõrök ugyanúgy lehettek.
#4 | Vizilo - 2015. január 12. 17:49:18
Ez a Jahu hĂĽje .....)))) KiĂĽrĂĽlnek a parlamentek egesz europaban...)))s_*_kacs_*_kac
#5 | miskolcilaci - 2015. január 12. 20:45:57
Mééé' van haza nekik? Biztos -majdan- elmennek innen.:D K.vára jól érzik magukat, és nincs az a pénz, ami által itt hagynák az aranytojást tojó tyúkokat. Ez itt számukra a mennyország emberek! Melyik az a húgyagyú, amelyik még nem használja ki a gójok hiszékenységét, és a tudatlanságát? Ja, virtuskodni lehet késõbb. Is... Tessenek kósernak (le)születni.
#6 | Perje - 2015. január 12. 23:03:11
Az amerikai külügyér 2 évvel ezelõtt azt mondta Netánannak, hogy az országa létét legjobban a népesség csökkenése, a kevés születésszám veszélyezteti. Nem biztos, hogy a antiszemitizmus miatt, inkább a demográfiai problémák miatta hívhatta haza a miniszterelnök a francia kettõsöket.
http://www.trend....52162.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.