Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hír-horrorTEK: Nem a bev√°ndorl√°s a terrorizmus f√Ķ oka

A t√°rsadalmi integr√°ci√≥ kudarc√°b√≥l fakad√≥ radikaliz√°ci√≥, √©s nem a migr√°ci√≥ a f√Ķ vesz√©ly a terrorizmus kapcs√°n. √Čszak-Eur√≥p√°ban ezt nagyon hamar felismert√©k, √©s c√©lzott szoci√°lis programokat ind√≠tottak – mondta Bodn√°r Zsolt, a Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont f√Ķigazgat√≥-helyettese
Link


Els√Ķsorban a magyar embereknek kell munk√°t adni

Magyarorsz√°gon nem indokolt a gazdas√°gi menek√ľltek be√°raml√°sa, az, hogy Magyarorsz√°g magyar akar maradni, teljesen norm√°lis felfog√°s – jelentette ki Rog√°n Antal h√©tf√Ķn az M1 Ma reggel c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban.
Link

Dél-koreai elnök: Kész vagyok találkozni Kim Dzsong Unnal

Pak Gun Hje d√©l-koreai eln√∂k h√©tf√Ķn k√∂z√∂lte, hogy hajland√≥ lenne el√Ķfelt√©tel n√©lk√ľl tal√°lkozni Kim Dzsong Unnal, miut√°n az √©szak-koreai dikt√°tor √ļj√©vi k√∂sz√∂nt√Ķj√©ben felvetette egy √©szak–d√©li cs√ļcstal√°lkoz√≥ lehet√Ķs√©g√©t, viszont Phenjan n√©h√°ny nappal k√©s√Ķbb m√°r elutas√≠totta azt.
Link

El√Ķsz√∂r lesz n√Ķi eln√∂ke Horv√°torsz√°gnak

A szinte véglegesnek mondható hivatalos részeredmények alapján Kolinda Grabar Kitarovic jobbközép ellenzéki politikust választották meg, de szoros az eredmény.
Link


A korrupció tengerén Románia krémje?

Korrupci√≥val gyan√ļs√≠tja √©s harminc napra b√≠r√≥s√°gi fel√ľgyelet al√° helyezte Tudor Chiuariu liber√°lis (PNL) szen√°tort, Rom√°nia egyik kor√°bbi igazs√°g√ľgyi miniszter√©t a korrupci√≥ellenes √ľgy√©szs√©g (DNA).
Link

Ferenc p√°pa megengedte a szoptat√°st a Sixtus-k√°poln√°ban

Szok√°sos keresztel√Ķt tartott a katolikus egyh√°zf√Ķ a Vatik√°nban, √°m minden id√Ķk legmen√Ķbb p√°p√°ja megint √°th√°gta a szab√°lyokat.
Link

Négy év alatt másfélszer annyi egyházi iskola

Az el√Ķz√Ķ ciklusban √∂tven sz√°zal√©kkal n√∂vekedett az egyh√°zak √°ltal fenntartott iskol√°k sz√°ma egy, a korm√°ny √°ltal ki√≠rt p√°ly√°zat sz√°mai alapj√°n.
Link


Terrorizmus: a Vatik√°n lehet a k√∂vetkez√Ķ c√©lpont?

Olasz titkosszolg√°lati forr√°sok nem z√°rj√°k ki, hogy az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) fegyvereseinek k√∂vetkez√Ķ c√©lpontja a Vatik√°n lehet, ahogyan ezt az izraeli √°llami telev√≠zi√≥ vas√°rnap bejelentette.
Link

Netanjahu köszönetet mondott egy muszlimnak a zsidók megmentéséért

Benj√°min Netanjahu a p√°rizsi nagyzsinag√≥g√°ban m√©ltatatta k√∂sz√∂netet mondott egy muszlim f√©rfinak, aki t√∂bb zsid√≥nak megmentette az √©let√©t a p√°rizsi k√≥ser boltban t√∂rt√©nt t√ļszejt√©s idej√©n.
Link

Lovász: több diplomás kell

J√≥, hogy elk√©sz√ľlt egy hossz√ļ t√°v√ļ fels√Ķoktat√°si strat√©gia, de hasznos lett volna, ha az egyeztet√©sre egy h√©tv√©g√©n√©l t√∂bb id√Ķ √°ll rendelkez√©sre - mondta a N√©pszabads√°gnak az MTA eln√∂ke.
Link

Milli√°rdos korrupci√≥ - ebb√Ķl m√©g nagy botr√°ny lehet

A gyan√ļ szerint le sem gy√°rtott g√©pekr√Ķl adott igazol√°st egyes t√°rsas√°goknak a Mez√Ķgazdas√°gi √©s Vid√©kfejleszt√©si Hivatal. A szervezet milli√°rdokat utalhatott √°t a mez√Ķgazdas√°gi term√©kek √©rt√©kn√∂vel√©s√©re ki√≠rt p√°ly√°zaton nyertes c√©geknek. Miut√°n mindez napvil√°gra ker√ľlt, a szervezet feljelent√©st tett.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kedvesi - 2015. januŠr 12. 13:02:21
Oszt minek kell t√∂bb diplom√°s? Hogy az ad√≥nkb√≥l kitan√≠tja √Ķket az √°llam, ut√°na meg elmennek innen, mert nem tal√°lnak munk√°t abban a szf√©r√°ban ahol el akarnak helyezkedni? Vagy amelyik nem is megy el, otthon √ľl mert n√©z ki a fej√©b√Ķl mert kit√∂r√∂lheti a segg√©t a diplom√°val, nemhogy egy √©retts√©givel.
#2 | Balu - 2015. januŠr 12. 14:36:08
Kolinda Grabar Kitarovic

Az √©let√ļtja a szok√°sosnak mondhat√≥: b√°r Rijek√°ban sz√ľletett, Kaliforni√°ban n√Ķtt fel, Fulbright-√∂szt√∂nd√≠j, Harvard, Johns Hopkins, majd Horv√°to. USA nagyk√∂vete, ezut√°n NATO-mufti √©s a Trilater√°lis Bizotts√°g tagja. http://en.wikiped...rovi%C4%87 Valami ilyesmire szeretn√©k lev√°ltani Vity√°√©kat, Fic√≥t meg a cseh korm√°nyt is. Ukrajna kipip√°lva.

MIndenestre vizu√°lisan nem semmi a mamzel...
cdn-static.rtl-hrvatska.hr/image/c6c6547cc8cca95022e4ce50b45f78cb_gallery_single_view.jpg

-----------------
Ez kwa jó:

az Iszl√°m √Āllam (I√Ā) fegyvereseinek k√∂vetkez√Ķ c√©lpontja a Vatik√°n lehet, ahogyan ezt az izraeli √°llami telev√≠zi√≥ vas√°rnap bejelentette
s_*_kac
--------------
"Lovász: több diplomás kell"
Mondjuk hegeszt√Ķ vagy asztalos m√°r alig van az orsz√°gban, de n√©h√°ny filmkritikus √©s szociol√≥gus m√©g nagyon hi√°nyzik.
#3 | BOTOND - 2015. januŠr 12. 20:42:43
agybomlason az emberiseg,
az kell,
#4 | Perje - 2015. januŠr 13. 22:32:31
"√Ātterjedt" a tenor Kazahszt√°nra is. A neten fenn van egy video, amelyiken kazah kisgyerek lel√Ķ k√©t " orosz k√©met".
http://www.regnum...84027.html
Hi√°ba, ahol sok a term√©szeti kincs, ur√°n is, ott el√Ķbb vagy ut√≥bb elkezdik √ľld√∂zni az iszl√°m mer√©nyl√Ķket.
Mintha jelz√©snek sz√°nt√°k volna ezt a filmet az oroszoknak, aki nem √°jv√©koltak m√©g eddig el√©gg√© a sz√©ls√Ķs√©gesek ellen.

Mellesleg egy h√≥napja osztottak ki 5 quantanam√≥i foglyot Kazahszt√°nnak. √Črdekes az √©let√ļtjuk, ha igaz a felsorol√°s:
http://www.thegua...settlement
#5 | Perje - 2015. januŠr 15. 12:46:33
√öjabb jemeni foglyokat engedtek ki Guantanam√≥b√≥l. Most √Čsztorsz√°gba!!! √©s Omanba.
http://www.bbc.co...a-30825964

M√©g kider√ľlhet, hogy ez a t√°bor is" szakmai tov√°bbk√©pz√©ssel " foglalkozik. A kiker√ľl√Ķ "mesterek" m√©g v√©letlen√ľl sem kapnak az √öj haz√°ban haz√°t.
#6 | Perje - 2015. januŠr 18. 15:34:01
M√©g a v√©g√©n igazam lesz a Guantan√°m√≥b√≥l kiker√ľlt foglyokkal kapcsolatban:
http://www.christ...ee-132649/

http://www.dailym...Syria.html

http://www.washin...le/2549854

http://dailycalle...ghanistan/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.