Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Szolgálatba léptetés


A tegnapi nappal (2015.01.11) megker√ľlhetetlen d√∂nt√©s hoztam, melynek √©rtelm√©ben katonai esk√ľmh√∂z, csal√°domhoz, nemzetemhez, haz√°mhoz h√≠ven tartal√©kos √°llom√°nyb√≥l akt√≠v katonai √°llom√°nyba helyezem magam. Szolg√°latban vagyok. D√∂nt√©sem a nemzetbiztons√°gi sz√ľks√©ghelyzet √©s a k√∂r√∂ttem, k√∂rnyezetemben zajl√≥ - √°ltalatok igen j√≥l ismert helyzet- indokolja.
Az eddigiekhez k√©pest ez annyit jelent, hogy a jelenleg regn√°l√≥ illegitim ( idegen faj√ļ vazallus rendszerelemek) egyetlen t√∂rv√©nynek, jogszab√°lynak, rendeletnek nevezett csal√°s√°t sem ismerem √©s fogadom el magamra √©rv√©nyesnek, s megtartani azok k√∂z√ľl csak azokat tartom sz√ľks√©gesnek, melyek √©letszer√Ľek, s megtart√°suk a k√∂r√ľlm√©nyek figyelembev√©tel√©vel logikusan indokolt. Mivel a katonai szolg√°lat fegyveres szolg√°lat, √≠gy azt szem√©lyes d√∂nt√©sem √©s felel√Ķss√©gem a rendelkez√©sre √°ll√≥ arzen√°lb√≥l biztos√≠tani, azt magamn√°l tartani √©s bel√°t√°som szerint a magyar nemzet √©rdekeinek messzemen√Ķ figyelembev√©tel√©vel alkalmazni.

Mivel - √©rz√©kel√©sem - √©s j√≥zan bel√°t√°som szerint a jelenlegi parlament√°ris demokr√°ci√°nak cs√ļfolt idegen hatalmi strukt√ļra nem szolg√°lja csal√°dom, nemzetem, fajom fennmarad√°s√°t, √≠gy katonai √©s emberi k√∂teless√©gem teljes√≠tem, ha ezt magamnak biztos√≠tom, s mindenki, aki ebben a tov√°bbiakban akad√°lyozni, korl√°tozni igyekszik, ellens√©gemnek tekintem √©s vele szemben jogos er√Ķszak alkalmaz√°s√°t√≥l nem rettenek vissza. A szab√°lyokat magam sz√°m√°ra √©n hozom. Csal√°dom biztons√°ga az els√Ķ √©s ezt szavatolni a b√Ľn√∂z√Ķi k√∂r, mely magyar korm√°nynak, orsz√°ggy√Ľl√©snek nevezi mag√°t, nem csak nem k√©pes, de kifejezetten arra n√©zve vesz√©lyforr√°s. Izrael √©s a zsid√≥s√°g egy√©rtelm√Ľen ellens√©ges tev√©kenys√©get folytat Magyarorsz√°gon bel√ľl √©s a hat√°rokon k√≠v√ľl. Vel√ľk √©s csatl√≥saikkal a katonai szab√°lyok szerinti elb√°n√°st tartom c√©lszer√Ľnek, de egyel√Ķre a biztons√°gukat akarom szavatolni. Ez tegnapi ny√≠lt had√ľzenet egy zsid√≥ politikai szervez√Ķd√©s r√©sz√©r√ľl. Vil√°gos √©s egy√©rtelm√Ľ, m√©g ha nincs √©s nem is lehet m√∂g√∂tte ember, csak ellens√©g.


D√∂nt√©sem eddigi √©letemen sokban nem v√°ltoztat, csak a fegyver beszerz√©se √©s annak visel√©se lehet szokatlan √©s √ļj elem. Holnap megkeresem a "hivatalos" forr√°sokat ez √ľgyben. A r√©gi AMMSZ-em valahol m√©g meg kell legyen!


A c√©lpontok meghat√°roz√°sa √©s azok likvid√°l√°sa term√©szetesen nem az √©n egyed√ľli feladatom, de megteszem ami t√Ķlem telik √©s, vagy csatlakoznak egys√©gek, szem√©lyek a most hivatalosnak ismert, de val√≥j√°ban illegitim √©s cionista zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll√≥ szervezetekb√Ķl akt√≠v fegyveres tagok, vagy egyre t√∂bben helyezitek magatokat szolg√°latba √∂n√°ll√≥an, meg√©rtve azt, mindez elker√ľlhetetlen, √≠gy sz√ľks√©gszer√Ľ. D√∂nt√©s√©ben senkit nem akarok befoly√°solni (dehogynem!), azt √∂n√°ll√≥an √©s szem√©lyesen kell meghozza. A helyzet meg√©rik arra is, hogy v√©gre elindulhasson Magyarorsz√°g felszabad√≠t√°sa! A magyar nemzet felszabad√≠t√°sa a r√° telepedett bels√Ķ √©s k√ľls√Ķ ellens√©gt√Ķl.

Csak jelzem, K√°li K√°roly (Pitkin) egy h√≥napja szolg√°latba helyezte mag√°t, mint bel√ľgyes, hat√°r√Ķr. Ez ilyen egyszer√Ľ.

HozzŠszůlŠsok


#81 | Perje - 2015. januŠr 15. 20:45:19
Nato gyors reag√°l√°s√ļ er√Ķk az oroszhkat√°rok mell√© lettek ir√°ny√≠tva. A Balti orsz√°gokba ,f√Ķk√©nt Litv√°ni√°ba √©rkeznek az amerikai katon√°k √©s a neh√©z fegyverzet:
http://www.newsru.../nato.html
#82 | gabi - 2015. januŠr 15. 22:56:46
Most l√°tom csak: A tegnapi nappal (2015.01.11).....
Imre! √ögy t√Ľnik ez a Te 9/11-ed :)
#83 | spartakusz - 2015. januŠr 16. 03:34:24
szevasztok!
K√∂zben hullanak az emberek, p√©ld√°ul kedveltem √Ķt is:
László Kiss megosztott egy hivatkozást.

Kuruc.info - Gy√°sz: elhunyt Tarn√≥czy Szabolcs, port√°lunk kiv√°l√≥ szerz√Ķje
kuruc.info
Kedves Kuruc, mivel nem tudok az oldaladra √≠rni, √≠gy ez uton csak meger√Ķs√≠tem el√∂z√Ķ gondolataima - Isten veled - nyugodj b√©j√©ben Szabolcs
T-√ĀLT-√ēS INDU-LATTAL:
id.Kiss László

László Kiss ajánl egy hivatkozást.

Kuruc.info - Gy√°sz: elhunyt Tarn√≥czy Szabolcs, port√°lunk kiv√°l√≥ szerz√Ķje
Kedves Kuruc . mindig kedveltem √©n is √≠r√°sait, val√≥ban tud√°st √©s hitet adott - Isten nyugosztalja - a m√°sik oldalr√≥l is vigyen el egyet az √∂rd√∂g, hogy az egyens√ļly megmaradjon
szer-e-t-tel id. Kiss László
#84 | Bulcsu - 2015. januŠr 16. 11:59:00
Ez a teend√Ķ h√°bor√ļban - Litv√°nia k√©zik√∂nyvet ad ki

H√°bor√ļs helyzetre felk√©sz√≠t√Ķ, √©s arra vonatkoz√≥an tan√°csokkal szolg√°l√≥ k√©zik√∂nyvet ad ki polg√°rainak a litv√°n korm√°ny az ukr√°n v√°ls√°g okozta fesz√ľlts√©gek miatt.

http://mno.hu/kul...ki-1268015
#85 | Pitkin - 2015. januŠr 18. 08:51:13
postaimre.net/kepek/jobbik_hor_k.png
#86 | torusz951 - 2015. januŠr 19. 15:11:41
Jelentkezem szolgálatra, várom a "behívót".
#87 | Pitkin - 2015. januŠr 21. 07:14:21
torusz951!

Ha már egyszer döntöttél, mit teszel, ebben a témában, akkor minek Neked meghívó? Parancsra vársz?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.