Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsarnokgyík NATO hadmûvelet


Hozzszlsok


#1 | enid - 2015. janur 13. 10:23:28
TRaining and EXercise MATRIX (TREX MATRIX). Egyik hsz szerint a gyakorlat sürgõssége vmint olyan Államok részvétele pl. Lengyel, akik elvileg nem traktalnak atommal. A chemtrails operaciora is hajaz, radiokomunikalas...
#2 | lapaj55 - 2015. janur 13. 12:54:41
Nekem pedig a TREX MATRIX hallatán a T-REX -re kellett gondolnom, az pedig a Tyrannosaurus Rex, nagggyon aranyos állatka..
#3 | Perje - 2015. janur 13. 15:22:57
UFO a Balti tengeren? 2011-ben fedeztek fel egy 18 átmérõjû " valamit" , amelynek közelében az elektromos és rádiókészülékek összezavarodnak.
http://mignews.ru...38124.html
Lehet, hogy valami ilyesmi lehet a Bermuda háromszögben is?
#4 | enid - 2015. janur 13. 15:40:58
Kezd olyan érzésem lenni, hogy az ufó csak egy fedõnév.
#5 | keepfargo - 2015. janur 13. 15:53:19
Ezek a barmok oda vannak az uralkodás eszméjétöl, és nem átallottak az Anyatermészet félremagyarázásával indokot keresni hozzá. "Az oroszlán az állatok királya" az egyik ilyen teljesen légböl kapott valami Az oroszlán ugyanolyan nyomorult húsevö, dögevö, mint mondjuk a hiéna, akinek idönként át is kell emgedje a zsákmányt, ugyanúgy kínozzák a legyek, szúnyogok, mint a többit, és a csapatba szervezödött (csalódott?) nöstényoroszlánok sem mindig engedik hogy ö egyen elöször.
A másik "nagy király" a T.-Rex, pedig utólag igazolta, hogy ö is dögevö volt, és még csak nem is ragadozó. Satnya mellsö lábai nem voltak alkalmasak egy nagyobb állat elejtéséhez, ugyanakkor tobozmirigye aránytalanul fejlett, ami a szaglószerv rendkívüliségére utal. A szag pedig a dög szaga, amit meg tudott enni, ha - szagról - megtalálta. Ilyen volt a Nagy T.Rex. Ezt nem tanítják, de attól még lehet igaz. ( Hány dologról bizonyosodott már be, hogy nem úgy tanították, ahogy az igazságnak megfelelt, hanem ahogy a céljaiknak megfelelt?)

Állandóan a táplálkozási lánc csúcsára hivatkoznak, amelyen az ember áll. Es sem egészen igaz. Az igaz, hogy sok állat növényt és sok állat növény-evöt eszik, mig az ember mindkettöt, de ettöl még nincs "csúcsa" a láncnak. Csucsa a piramisnak vagy a hegynek van, ami (el?)nyomja az alsóbb rétegeket. Egy láncnak nincs csúcsa. (Az embert megeszik a kukacok és egyéb férgek; a lánc végtelen...) Ezek azonban a fejükbe vették - úgy tünik, nem véletlenül - hogy piramisban gondolkodjanak, a társadalmat, söt a föld népeit illetöen is. NEM FOG MENNI: a Természet rendje nem az alá-föléendelést, és uralkodást, hanem az egymás mellé rendelést és a kölcsönös függést mutatja.

A bálna, amelyik planktonokat eszik, ura-e a planktonoknak? Vagy függ tölük? Oda kell-e ússzon (százkilómétereket) ahol a plnktonok vannak, vagy csak uszonyával kegyesen magához inti öket? (A föld legnagyobb állata, az egyik legkisebbel; szimbiózisban) Lánc, lánc, eszterlánc...

(folyt.köv. de nem itt)tényleg elkanyarodtam a tárgytól...

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.