Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyint nem hívták meg az auschwitzi megemlékezésre


Ejnye! Hetven √©ve szabad√≠tott√°k fel a koncentr√°ci√≥s t√°bort a szovjet csapatok. T√≠z √©ve m√©g az orosz eln√∂k is hivatalos volt a megeml√©kez√©sre, de most nem kapott megh√≠v√≥t, a n√©lk√ľl pedig nem sz√°nd√©kozik betoppanni Lengyelorsz√°gba.

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k nem kapott hivatalos megh√≠v√≥t az auschwitzi koncentr√°ci√≥s t√°bor felszabad√≠t√°s√°nak 70. √©vfordul√≥s √ľnneps√©g√©re, √©s nem utazik Lengyelorsz√°gba – er√Ķs√≠tette meg az eln√∂k sz√≥viv√Ķje kedden az Interfax orosz h√≠r√ľgyn√∂ks√©g √©rtes√ľl√©s√©t.

Az √°llamf√Ķ programj√°ban nem szerepel ilyen √ļt - k√∂z√∂lte Dmitrij Peszkov, aki szerint az orosz eln√∂k nem kapott „semmilyen szem√©lyre sz√≥l√≥ hivatalos megh√≠v√°st” a rendezv√©nyre. A sz√≥viv√Ķ √ļgy fogalmazott: „ha j√≥l √©rtj√ľk, √°ltal√°ban a hasonl√≥ rendezv√©nyekre nem k√ľldenek hivatalos megh√≠v√≥kat”, de hozz√°tette azt is, hogy Putyin biztosan nem utazik el a megeml√©kez√©sre.

„Mindazon√°ltal mi rendk√≠v√ľli jelent√Ķs√©get tulajdon√≠tottunk √©s tulajdon√≠tunk minden megeml√©kez√©snek, k√ľl√∂n√∂sen a [m√°sodik vil√°gh√°bor√ļban a n√°ci N√©metorsz√°g felett aratott] gy√Ķzelem 70. √©vfordul√≥j√°nak, annak, is amelyet Lengyelorsz√°gban tartanak” - jegyezte meg Peszkov.

A sz√≥viv√Ķ azt mondta az Interfaxnak, hogy nem volt tudom√°suk arr√≥l, hogy az egykori auschwitzi koncentr√°ci√≥s t√°bor felszabad√≠t√°s√°nak 70. √©vfordul√≥j√°val kapcsolatos, janu√°r 27-re tervezett megeml√©kez√©seket nem a lengyel korm√°ny, hanem az Auschwitz-Birkenau √Āllami M√ļzeum √©s a Nemzetk√∂zi Auschwitz Tan√°cs szervezi.

Az auschwitz-birkenaui koncentr√°ci√≥s t√°bort, amelynek √°ldozatai k√∂z√ľl sokan sz√°rmaztak az egykori Szovjetuni√≥b√≥l, 1945. janu√°r 27-√°n a szovjet V√∂r√∂s Hadsereg katon√°i szabad√≠tott√°k fel. 2005-ben, a t√°bor felszabad√≠t√°s√°nak 60. √©vfordul√≥j√°nak megeml√©kez√©sein Putyin eln√∂k is r√©szt vett.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ro-zsola - 2015. januŠr 13. 17:48:28
Nocsak nocsak
#2 | keepfargo - 2015. januŠr 13. 17:50:42
A k√©t "f√©l" szemben√°ll√°s√°t van hivatva ez is nyilv√°nval√≥v√° tenni. Majdnem sz√°jbar√°g√≥s, √©pp ez√©rt gyan√ļs. Ha P. t√©nyleg szabadvakol√≥, akkor m√ľbalh√©, semmi m√°s.
#3 | Perje - 2015. januŠr 13. 21:51:29
Diplom√°ci√°b√≥l el√©gtelent adn√©k a lengyel vezet√©snek, m√©g ha az ottani m√ļzeum szervezi is az √ľnneps√©get,.
Nagy hiba figyelmen k√≠v√ľl hagyni azt a t√©nyt, hogy a t√°borokat az oroszok szabad√≠tott√°k fel.
√ćgy mutatj√°k a vil√°gnak, hogy mennyire loj√°lisak az amerikaiak ir√°nt. Mintha kezden√©nek val√≥ban szemben fel√°llni √ľtk√∂zet el√Ķtt a barik√°d k√©t oldal√°n.
#4 | Detonator - 2015. januŠr 13. 23:19:52
Auschwitzot a lengyelek építették át az oroszokkal egyetemben azzá, amit a világnak hazudnak, és évekig itt kínozták halálra a német és lengyel nem kívánatos személyeket. De fáradt vagyok már írni.
Nyilasfergeteg, lenn√©l sz√≠ves esetleg autentikusan, t√°rgyszer√Ľen le√≠rni majd ? Mit szabad√≠tottak fel az oroszok, az √©hins√©gt√Ķl √©s fert√Ķz√©sekt√Ķl m√°r hulla volt a h√°romnegyed r√©sz√ľk. Mi√©rt ? Mert szarr√° voltak bomb√°zva az ut√°np√≥tl√°s vonalak, mesters√©gesen ki voltak √©heztetve a l√°gerek a nagyszer√Ľ demokratikus sz√∂vets√©gesek r√©sz√©r√Ķl. De m√°r t√∂bb ezerszer el lett mondva, meg le lett √≠rva. De minek ?
#5 | Balu - 2015. januŠr 14. 19:25:27
Tal√°n att√≥l f√©ltek, hogy hoz mag√°val p√°r fot√≥t meg dokumentumot a V√∂r√∂s Keresztnek a V√∂r√∂s Had sereg√©lyei √°ltal lefoglalt arch√≠vumaib√≥l. Vagy csak zsen√°ns volt, mert min Jatsz elmagyar√°zta a n√©meteknek a minap: tkp. az oroszok kezdt√©k a h√°bor√ļt. J√≥, mondjuk az√©rt √ļgy se volt, ahogy azt tan√≠tj√°k... De ezt is levet√≠thett√©k volna:
YouTube Videů
#6 | kukackac - 2015. januŠr 14. 22:14:39
a nap vicce:

Obama k√©rte a j√≥sn√Ķ: Mi fog t√∂rt√©nni a j√∂v√Ķben?
Fortune Teller v√°laszolt: l√°tok egy nagy h√°bor√ļ Oroszorsz√°g √©s Amerika.
Obama azt mondja: Nos, egy nagy h√°bor√ļ k√∂z√∂tt Oroszorsz√°g √©s Amerika, azt m√°r tudja, . Dolgozunk most Ukrajn√°ban. Mondd meg nekem a legjobb az eg√©szben, hogy nem tudom. P√©ld√°ul, hogy mennyi fog ker√ľlni Big Mac New York, a j√∂v√Ķben?
Fortune Teller egy pillanatra elgondolkodott, és azt válaszolta: Négy rubel!

s_*_kac s_*_olle

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.