Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Durván homofób ötlettel rukkolt elõ egy indiai miniszter


De mi lesz Ă­gy a zsidĂłkkal? Ha itt is bevezetjĂĽk, mĂ©g a vĂ©gĂ©n embereknek tĂ»nnek Ă©s mĂ©g jobb álcájuk lesz! Nem kĂ©ne! Ă“riási felháborodást keltett Indiában a nyugati Goa szövetsĂ©gi állam ifjĂşsági- Ă©s sportminiszterĂ©nek ötlete. Rames Tavadkar azt mondta, hogy olyan központokat hoznának lĂ©tre, ahol kezelĂ©st nyĂşjtanának a leszbikus, meleg, biszexuális Ă©s transznemĂ» szemĂ©lyeknek – jelentette kedden a BBC.

"Normálissá fogjuk tenni a leszbikus, a meleg, a biszexuális Ă©s a transznemĂ» fiatalokat. LĂ©trehozunk egy központot a számukra, amely olyan lesz, mint az Anonim Alkoholisták intĂ©zmĂ©nyei. Meg fogjuk õket nevelni Ă©s gyĂłgyszeres kezelĂ©st is kapnak majd" – mondta Rames Tavadkar.

A tárcavezetõ terveit a beszámoló szerint rengetegen bírálták a közösségi oldalakon. Sokak szerint inkább az "érzéketlen" miniszternek lenne szüksége kezelésre.

A tengerparti üdülõhelyeirõl híres Goa állam minisztere késõbb azzal védekezett, hogy a sajtóban "hibásan idézték a szavait".

Az indiai legfelsõbb bíróság tavaly elutasította a kormány arra vonatkozó kérelmét, hogy törölje el azt a brit gyarmati idõkbõl származó jogszabályt, amely bünteti a homoszexualitást. Az 1860-ban elfogadott törvényt 2009-ben eltörölte egy felsõbb bíróság, így néhány éven át büntetlenséget élveztek az azonos nemû párok. Ezt a döntést azonban a legfelsõbb bíróság 2013 decemberében alkotmányellenesnek minõsítette, és ismét büntetõjogi kategóriába sorolta a "természet rendje ellen való nemi érintkezést", köztük a homoszexuálisok közötti kapcsolatot. A törvény megsértõit akár 10 év börtönnel is büntethetik.

Az Ăšjdelhiben tartĂłzkodĂł ENSZ-fõtitkár, Ban Ki Mun eközben leszögezte, hogy õ "rendĂ­thetetlenĂĽl ellenzi a homoszexualitás kriminalizálását". "BĂĽszkĂ©n állok ki minden ember egyenlõsĂ©ge mellett, legyen szĂł leszbikusokrĂłl, melegekrõl, biszexuálisokrĂłl Ă©s transznemĂ»ekrõl" – hangsĂşlyozta a világszervezet vezetõje.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. január 13. 21:27:09
A kis butha még nem tudja, hogy sziszifuszi munkába kezd.
Reménytelen, amit vállal.

A briteknél más probléma van. A naturalisták szeretnék elérni a nudista esküvõk engedélyezést bárhol, bármilyen környezetben.
http://www.huffin...61474.html

Nem okozna váratlan meglepetést a násznépnek, ha rögtön látnák: Töke van a menyasszonynak. Is.
#2 | Perje - 2015. január 18. 15:15:48
A britek azt tervezik, hogy külön iskolát nyitnának, egyenlõre Manchesterben a más szexuális orientációval rendelkezõ gyerekeknek.
http://www.indepe...81822.html

Milyen veszélyes dolog ez. Sok gyereknél még kis em alakulhatott, kihez vonzódik még. Már értelmet nyeretnek a gyerekkori barátsággal.:o

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.