Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jåsdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tovĂĄbbiakban szakmai oldalkĂ©nt mĂŒködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjåtok - elérhetö.)

Klikkelj rĂĄ: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ha sĂŒrgĂ”sen nem lĂ©pĂŒnk, ezek fognak helyettĂŒnk


Demokratikus Polgåri Ellenzék
MĂĄr nincsen mit vesztenĂŒnk, csak mi nyerhetĂŒnk! Azonnal megalakĂ­tjuk az Ășj ellenzĂ©ki kerekasztalt – csak demokratĂĄknak – Ă©s mindent visszaveszĂŒnk a tolvaj, fĂ©lfasiszta örĂŒlttĂ”l Ă©s bandĂĄjĂĄtĂłl ami a mienk!
Ideiglenesen visszaĂĄllĂ­tjuk a ’89-es AlkotmĂĄnyt Ă©s alkotmĂĄnyozĂł nemzetgyĂ»lĂ©st hĂ­vunk össze, melyet nĂ©pszavazĂĄsnak kell megerĂ”sĂ­tenie! ÁllamformĂĄnk ismĂ©t KöztĂĄrsasĂĄg lesz – a ner nevĂ» orbĂĄni agyszĂŒlemĂ©nyt nyilvĂĄnosan Ă©getjĂŒk el Ă©s azonnal hatĂĄlyon kĂ­vĂŒl helyezzĂŒk!
A hatalmi ĂĄgak ismĂ©telt szĂ©tvĂĄlasztĂĄsĂĄval megteremtjĂŒk a most regnĂĄlĂł bĂ»nözĂ”k bĂ­rĂłsĂĄg elĂ”tti felelĂ”ssĂ©gre vonĂĄsĂĄnak lehetĂ”sĂ©gĂ©t, teljes renomĂ©juk vagyonĂĄt addig is zĂĄr alĂĄ vesszĂŒk!
Azonnal gyökeresen ĂĄtszervezzĂŒk a rabszolgasorba alĂĄzĂł közmunkĂĄkat! (Terveink kĂ©szek rĂĄ)
Minden presztĂ­zsberuhĂĄzĂĄst azonnal leĂĄllĂ­tunk Ă©s az ezekre elkĂŒlönĂ­tett összegekbĂ”l megoldjuk a gyermekĂ©hezĂ©s, a kitaszĂ­tottak legsĂŒrgetĂ”bb problĂ©mĂĄit! Az ĂĄllam Ă©s az egyhĂĄz szĂ©tvĂĄlasztĂĄsa elkerĂŒlhetetlen, Ă­gy megszĂŒntetjĂŒk az egyhĂĄzak kiemelt tĂĄmogatĂĄsĂĄt, viszont a karitatĂ­v tevĂ©kenysĂ©geiket – szigorĂșan ellenĂ”rzött keretek között – kiemelten tĂĄmogatjuk!
Azonnal minden tĂĄmogatĂĄst megvonunk a most regnĂĄlĂł rezsim lakĂĄjmĂ©diĂĄjĂĄtĂłl Ă©s az Ă­gy felszabadult összegekbĂ”l rendezzĂŒk a kĂłrhĂĄzak adĂłssĂĄgĂĄt!
MegszĂŒntetjĂŒk a sportegyesĂŒletek lopott adĂłkbĂłl valĂł tĂĄmogatĂĄsĂĄt, a stadion Ă©pĂ­tĂ©seket Ă©s az Ă­gy felszabadulĂł szĂĄzmilliĂĄrdokat az oktatĂĄsba fordĂ­tjuk vissza!
HosszĂș tĂĄvĂș EurĂłpai felzĂĄrkĂłztatĂĄsi programot dolgozunk ki – 20 -25 Ă©vest – melyet minden kormĂĄnyon fĂ©lĂ©vente szĂĄmon-kĂ©rĂŒnk! Amennyiben letĂ©rt bĂĄrmelyik a kijelölt ĂștrĂłl, azonnal Ășj menedzser kormĂĄny veszi ĂĄt a szerepĂ©t!
Megvizsgåljuk a még az unokåinkat is adósrabszolgasågba taszító Paksi szerzÔdés felbontåsånak lehetÔségét és mindent el fogunk követni, hogy az orszåg szåmåra legkedvezÔbb módon az oroszok ålljanak el a szerzÔdéstÔl!
Azonnal felĂŒlvizsgĂĄljuk Ă©s igen jelentĂ”s rĂ©szĂ©t hatĂĄlyon kĂ­vĂŒl helyezzĂŒk eme rezsim Ă©s bĂĄbjai ĂĄltal összetĂĄkolt törvĂ©nyek jelentĂ”s rĂ©szĂ©t!
EurĂłpa legszigorĂșbb gyĂ»löletbeszĂ©d elleni törvĂ©nyĂ©t alkotjuk meg, mely alapjaiban rengeti meg a magyar neofasisztĂĄk – orbĂĄni segĂ©dlettel kiĂ©pĂŒlt – bĂĄzisait!
Nemzetközi szakĂ©rtĂ”i csoportot kĂ©rĂŒnk fel az orszĂĄg valĂłs gazdasĂĄgi Ă©s vagyoni helyzetĂ©nek felmĂ©rĂ©sĂ©re! IsmĂ©t a legszorosabb kapcsolat kiĂ©pĂ­tĂ©sĂ©re törekszĂŒnk az EU szervezeteivel Ă©s velĂŒk egyĂŒttmĂ»ködve tesszĂŒk le egy valĂłban visszafordĂ­thatatlanul EurĂłpai orszĂĄg alapjait!
Feloldjuk az Ă©letfogytig titkosĂ­tott ĂŒgynök, olaj, Grippen Ă©s egyĂ©b egyetlen adĂłforintot is Ă©rintĂ” összes aktĂĄt! A felelĂ”söket ĂĄtadjuk a mĂĄr fĂŒggetlen igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄsnak!
Rabszolgamunka alapĂș helyett tudĂĄs alapĂș tĂĄrsadalom Ă©pĂ­tĂ©sĂ©re fordĂ­tjuk a legnagyobb energiĂĄnkat! Visszaadjuk az egyetemek fĂŒggetlensĂ©gĂ©t, azonnal felszĂĄmoljuk az oktatĂĄs központi vezĂ©rlĂ©sĂ©t!
A minimĂĄlbĂ©rt – a visszavett lopott pĂ©nzekbĂ”l, felszabadulĂł lĂĄtszat beruhĂĄzĂĄsoktĂłl elvont összegekbĂ”l – közelĂ­tjĂŒk a lĂ©tminimum összegĂ©hez!
Olyan – tĂĄrsadalmi szolidaritĂĄssal megtĂĄmogatott – nyugdĂ­jrendszert prĂłbĂĄlunk alkotni, mely kizĂĄrja, hogy orszĂĄgunkban bĂĄrki Ă©h, vagy fagyhalĂĄlt szenvedhessen!
SzociĂĄlis bĂ©rlakĂĄs programot indĂ­tunk, melyhez ha szĂŒksĂ©ges, akĂĄr az IMF -el is felvesszĂŒk Ășjra a kapcsolatot! FelmĂ©rjĂŒk a kihasznĂĄlatlan ingatlanokat Ă©s amely erre a cĂ©lra megfelelĂ” – vagy hamar olyan ĂĄllapotba hozhatĂł – oda rĂĄszorultsĂĄgi alapon lakĂłkat jelölĂŒnk ki, akiknek a rezsijĂŒket karitatĂ­v tevĂ©kenysĂ©ggel kell elĂ”teremteniĂŒk!
Most röviden ennyi – van mĂ©g bĂ”ven – minden kĂ©rdĂ©sre szĂ­vesen vĂĄlaszolunk, valamint vĂĄrjuk – bejegyzett Demokratikus pĂĄrtoktĂłl, civilektĂ”l – a tovĂĄbbi ötleteket, esetlegesen kĂ©sz elkĂ©pzelĂ©seket! Az arra Ă©rdemesek a mĂĄr februĂĄrban megalakulĂł Demokratikus EllenzĂ©ki Kerekasztal elĂ© kerĂŒl megvitatĂĄsra!
Az ĂŒgydöntĂ” nĂ©pfelkelĂ©s – egyenlĂ”re – tervezett dĂĄtuma, a Kerekasztal lĂ©trejöttĂ©vel egy-idĂ”ben 2015. FebruĂĄr 20., 21., 22., Budapest
KĂ©rĂŒnk minden velĂŒnk egyĂŒtt gondolkodni hajlandĂł egyĂ©nt, csoportot, civil szervezĂ”dĂ©st, demokratikus pĂĄrtot, hogy erre az idĂ”pontra vidĂ©ki szimpatizĂĄnsainkat is valahogyan juttassuk el Budapestre, hogy aktĂ­van beleszĂłlhassanak közös dolgainkba! Valamint szintĂ©n kĂ©rnĂ©k minden ellenzĂ©ki megmozdulĂĄst tervezĂ”/szervezĂ” csoportot/pĂĄrtot, hogy erre az idĂ”pontra senki mĂĄs ne szervezzen semmilyen megmozdulĂĄst, hanem egyĂŒtt mutassuk meg, hogy mi milyen orszĂĄgban akarunk Ă©lni Ă©s ezĂ©rt mi mindenre vagyunk kĂ©pesek!
Köszönettel: DPE
(ForrĂĄs: FB)

Hozzászólások


#11 | mormota1968 - 2015. január 14. 20:13:07
MĂ©g egy hĂŒlye gyerek szabadvakolĂł banda, akiket kĂŒlföldrĂ”l tĂĄmogatnak Ă©s uszĂ­tanak? Több olyan pontja is van a szövegnek, ami miatt mĂĄris unszimpatikusak szĂĄmomra, nem is beszĂ©lve arrĂłl, hogy hogyan lehet mĂ©g Judapestet BudapestkĂ©nt emlĂ­teni? Ha az USA-nak New York a zsidĂł fĂ”vĂĄrosa, akkor Ma-gyarmatorszĂĄgnak Judapest, ahol mĂĄr a rĂ©gebbi idĂ”kben is minden ötödik emberfĂ©le zsidĂł volt.
DemokrĂĄcia, EU-hoz valĂł visszatĂ©rĂ©s, Ășjabb IMF hitel felvĂ©tele, stb... Könyörgöm, csapjuk Ă”ket agyon mĂ©g idĂ”ben! Ez az egĂ©sz szöveg olyan GyurcsĂłtĂĄnyos, DK-s.
Csak kavarjåtok a trutyit, majd meg lesztek benne fÔzve!
Minden titkosĂ­tĂĄs azonnali feloldĂĄsa! AbbĂłl azonnali Ă©lve nyĂșzĂĄs lenne, azt meg az illetĂ©kesek Ășgy se hagynĂĄk.
ÍgĂ©rni Ă©n is sok mindent tudnĂĄk, betartani bĂĄrmit is, na azzal mĂĄr lenne nĂ©mi gondom. No meg ez a nĂĄcizĂĄs megint!
ElĂ”ször is a fogalmakat kellene tisztĂĄzni. Ha nĂĄcikat keres valaki Izraelt ajĂĄnlanĂĄm elsĂ”nek, ott Ășgy nyĂŒzsögnek, mint a fĂ©rgek. s_*_ezt

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.