Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ha s√ľrg√Ķsen nem l√©p√ľnk, ezek fognak helyett√ľnk


Demokratikus Polgári Ellenzék
M√°r nincsen mit veszten√ľnk, csak mi nyerhet√ľnk! Azonnal megalak√≠tjuk az √ļj ellenz√©ki kerekasztalt – csak demokrat√°knak – √©s mindent visszavesz√ľnk a tolvaj, f√©lfasiszta √∂r√ľltt√Ķl √©s band√°j√°t√≥l ami a mienk!
Ideiglenesen vissza√°ll√≠tjuk a ’89-es Alkotm√°nyt √©s alkotm√°nyoz√≥ nemzetgy√Ľl√©st h√≠vunk √∂ssze, melyet n√©pszavaz√°snak kell meger√Ķs√≠tenie! √Āllamform√°nk ism√©t K√∂zt√°rsas√°g lesz – a ner nev√Ľ orb√°ni agysz√ľlem√©nyt nyilv√°nosan √©getj√ľk el √©s azonnal hat√°lyon k√≠v√ľl helyezz√ľk!
A hatalmi √°gak ism√©telt sz√©tv√°laszt√°s√°val megteremtj√ľk a most regn√°l√≥ b√Ľn√∂z√Ķk b√≠r√≥s√°g el√Ķtti felel√Ķss√©gre von√°s√°nak lehet√Ķs√©g√©t, teljes renom√©juk vagyon√°t addig is z√°r al√° vessz√ľk!
Azonnal gy√∂keresen √°tszervezz√ľk a rabszolgasorba al√°z√≥ k√∂zmunk√°kat! (Terveink k√©szek r√°)
Minden preszt√≠zsberuh√°z√°st azonnal le√°ll√≠tunk √©s az ezekre elk√ľl√∂n√≠tett √∂sszegekb√Ķl megoldjuk a gyermek√©hez√©s, a kitasz√≠tottak legs√ľrget√Ķbb probl√©m√°it! Az √°llam √©s az egyh√°z sz√©tv√°laszt√°sa elker√ľlhetetlen, √≠gy megsz√ľntetj√ľk az egyh√°zak kiemelt t√°mogat√°s√°t, viszont a karitat√≠v tev√©kenys√©geiket – szigor√ļan ellen√Ķrz√∂tt keretek k√∂z√∂tt – kiemelten t√°mogatjuk!
Azonnal minden t√°mogat√°st megvonunk a most regn√°l√≥ rezsim lak√°jm√©di√°j√°t√≥l √©s az √≠gy felszabadult √∂sszegekb√Ķl rendezz√ľk a k√≥rh√°zak ad√≥ss√°g√°t!
Megsz√ľntetj√ľk a sportegyes√ľletek lopott ad√≥kb√≥l val√≥ t√°mogat√°s√°t, a stadion √©p√≠t√©seket √©s az √≠gy felszabadul√≥ sz√°zmilli√°rdokat az oktat√°sba ford√≠tjuk vissza!
Hossz√ļ t√°v√ļ Eur√≥pai felz√°rk√≥ztat√°si programot dolgozunk ki – 20 -25 √©vest – melyet minden korm√°nyon f√©l√©vente sz√°mon-k√©r√ľnk! Amennyiben let√©rt b√°rmelyik a kijel√∂lt √ļtr√≥l, azonnal √ļj menedzser korm√°ny veszi √°t a szerep√©t!
Megvizsg√°ljuk a m√©g az unok√°inkat is ad√≥srabszolgas√°gba tasz√≠t√≥ Paksi szerz√Ķd√©s felbont√°s√°nak lehet√Ķs√©g√©t √©s mindent el fogunk k√∂vetni, hogy az orsz√°g sz√°m√°ra legkedvez√Ķbb m√≥don az oroszok √°lljanak el a szerz√Ķd√©st√Ķl!
Azonnal fel√ľlvizsg√°ljuk √©s igen jelent√Ķs r√©sz√©t hat√°lyon k√≠v√ľl helyezz√ľk eme rezsim √©s b√°bjai √°ltal √∂sszet√°kolt t√∂rv√©nyek jelent√Ķs r√©sz√©t!
Eur√≥pa legszigor√ļbb gy√Ľl√∂letbesz√©d elleni t√∂rv√©ny√©t alkotjuk meg, mely alapjaiban rengeti meg a magyar neofasiszt√°k – orb√°ni seg√©dlettel ki√©p√ľlt – b√°zisait!
Nemzetk√∂zi szak√©rt√Ķi csoportot k√©r√ľnk fel az orsz√°g val√≥s gazdas√°gi √©s vagyoni helyzet√©nek felm√©r√©s√©re! Ism√©t a legszorosabb kapcsolat ki√©p√≠t√©s√©re t√∂reksz√ľnk az EU szervezeteivel √©s vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂dve tessz√ľk le egy val√≥ban visszaford√≠thatatlanul Eur√≥pai orsz√°g alapjait!
Feloldjuk az √©letfogytig titkos√≠tott √ľgyn√∂k, olaj, Grippen √©s egy√©b egyetlen ad√≥forintot is √©rint√Ķ √∂sszes akt√°t! A felel√Ķs√∂ket √°tadjuk a m√°r f√ľggetlen igazs√°gszolg√°ltat√°snak!
Rabszolgamunka alap√ļ helyett tud√°s alap√ļ t√°rsadalom √©p√≠t√©s√©re ford√≠tjuk a legnagyobb energi√°nkat! Visszaadjuk az egyetemek f√ľggetlens√©g√©t, azonnal felsz√°moljuk az oktat√°s k√∂zponti vez√©rl√©s√©t!
A minim√°lb√©rt – a visszavett lopott p√©nzekb√Ķl, felszabadul√≥ l√°tszat beruh√°z√°sokt√≥l elvont √∂sszegekb√Ķl – k√∂zel√≠tj√ľk a l√©tminimum √∂sszeg√©hez!
Olyan Рtársadalmi szolidaritással megtámogatott Рnyugdíjrendszert próbálunk alkotni, mely kizárja, hogy országunkban bárki éh, vagy fagyhalált szenvedhessen!
Szoci√°lis b√©rlak√°s programot ind√≠tunk, melyhez ha sz√ľks√©ges, ak√°r az IMF -el is felvessz√ľk √ļjra a kapcsolatot! Felm√©rj√ľk a kihaszn√°latlan ingatlanokat √©s amely erre a c√©lra megfelel√Ķ – vagy hamar olyan √°llapotba hozhat√≥ – oda r√°szorults√°gi alapon lak√≥kat jel√∂l√ľnk ki, akiknek a rezsij√ľket karitat√≠v tev√©kenys√©ggel kell el√Ķteremteni√ľk!
Most r√∂viden ennyi – van m√©g b√Ķven – minden k√©rd√©sre sz√≠vesen v√°laszolunk, valamint v√°rjuk – bejegyzett Demokratikus p√°rtokt√≥l, civilekt√Ķl – a tov√°bbi √∂tleteket, esetlegesen k√©sz elk√©pzel√©seket! Az arra √©rdemesek a m√°r febru√°rban megalakul√≥ Demokratikus Ellenz√©ki Kerekasztal el√© ker√ľl megvitat√°sra!
Az √ľgyd√∂nt√Ķ n√©pfelkel√©s – egyenl√Ķre – tervezett d√°tuma, a Kerekasztal l√©trej√∂tt√©vel egy-id√Ķben 2015. Febru√°r 20., 21., 22., Budapest
K√©r√ľnk minden vel√ľnk egy√ľtt gondolkodni hajland√≥ egy√©nt, csoportot, civil szervez√Ķd√©st, demokratikus p√°rtot, hogy erre az id√Ķpontra vid√©ki szimpatiz√°nsainkat is valahogyan juttassuk el Budapestre, hogy akt√≠van belesz√≥lhassanak k√∂z√∂s dolgainkba! Valamint szint√©n k√©rn√©k minden ellenz√©ki megmozdul√°st tervez√Ķ/szervez√Ķ csoportot/p√°rtot, hogy erre az id√Ķpontra senki m√°s ne szervezzen semmilyen megmozdul√°st, hanem egy√ľtt mutassuk meg, hogy mi milyen orsz√°gban akarunk √©lni √©s ez√©rt mi mindenre vagyunk k√©pesek!
Köszönettel: DPE
(Forr√°s: FB)

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kormos - 2015. januŠr 13. 21:29:18
A tartalomból kiindulva szinte semmi esélyuk-ez a nézetem. Ezek szintén=CIONzsidók....
#2 | miskolcilaci - 2015. januŠr 13. 22:20:50
Magyarorsz√°g √Ėsszefog. -Meg any√°d!-
YouTube Videů
#3 | keepfargo - 2015. januŠr 13. 22:23:40
M√°r a c√≠m elgondolkoztat√≥: Ha s√ľrg√∂sen nem l√©p√ľnk, ezek "l√©pnek" helyett√ľnk.


Ezek nem most fognak "l√©pni", hanem √©vtizedek, s√∂t √©vsz√°zadok √≥ta menetelnek m√°r - ellen√ľnk.
#4 | keepfargo - 2015. januŠr 13. 22:33:02
miskolcilaci
Most már van, megmondóemberek mintájára, megmondógyerek is.
Mi jöhet még; megmondócsecsemö?
#5 | Stejszbib - 2015. januŠr 13. 22:51:10
Nem kellene er√∂ltetni! Ez nem a j√≥ ir√°ny! √Čreztem olvas√°s k√∂zbe, ahogy lehuzz√°k a b√∂rt r√≥lam! A sorok k√∂z√∂tt ott van, az elhagyott h√°zak privatiz√°ci√≥ja is! Ja meg az alkotm√°ny vissza? Persze akkor volt m√©g tal√°n t√∂bb kiskapu a met√©lteknek! Nekem a 1944 es kell!
#6 | nyilasfergeteg - 2015. januŠr 13. 23:46:18
Beleolvastam, azt√°n felel√Ķtlen√ľl megn√©ztem a vide√≥t is. √Čs a " h√°t mag√°t ki szarta ide fiam" k√©rd√©s jutott az eszembe. Tudom, hogy kicsit √Ķrmesteres, de passzol. Ez nem any√°t√≥l sz√ľletett. Ezeket valahol inkub√°torban teny√©sztik... :)

Stejszbib !

Igen, az 1944-es rendben volt.
#7 | enid - 2015. januŠr 14. 09:05:25
Miskolcilaci! Ez maximum Magyarorszag osszeFROG...

Pfff... ez is meg csak nyaralni volt kulfoldon...
#8 | ipafai - 2015. januŠr 14. 09:30:08
√°√°√°√°√°√°√°√°.........!!!!!!
fogjatok le !!!!!
:-D
#9 | 104 - 2015. januŠr 14. 11:25:11
A vide√≥t az 50. mp-n√©l le√°ll√≠tottam, mondv√°n, rendes magyar embernek NINCS roma bar√°tja! √Čs itt a hangs√ļly a bar√°ton van.
huje buzi kötsög!
#10 | skhyta - 2015. januŠr 14. 12:17:46
Nagyon szexi gyerek! Nincs rajta melltartó!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.