Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Nagy Honvédõ Akcióterv


Már majdnem, csak nem nevezi néven egyik "oldali" zsidó patkányokat sem! Segítsünk kormányunknak. Vajon mitõl vannak ezek a tiltakozások? Készül az Országvédelmi Akcióterv, közmegelégedésre. Tényleg itt az idõ, hogy felmérjük a hazánkat fenyegetõ veszélyeket, és megpróbáljuk elhárítani õket.

Az illetékes már meg is jelölte a legfõbb feladatot: megtudni, hogy mitõl vannak tüntetések meg elégedetlenség. Ehhez szeretnék hozzájárulni, és egyben segíteni a tervezést. Nem is értem, errõl miért nem konzultál a nemzet.

Magyarországot számos csapás sújtja jelenleg is, és ezek ellen valóban védekezni kell. Bizonyos erõk például a magyar munkahelyeknek üzentek hadat annyira értelmetlen indokkal, hogy kénytelenek vagyunk a puszta rosszindulatot feltételezni mögötte.

Más, a háttĂ©rben megbĂşvĂł szereplõk a közvagyon fosztogatására vetemedtek. Ilyen pĂ©ldául, amikor valamelyik polgármester ismert maffiĂłzĂłknak szuperakciĂłs áron ad el kerĂĽleti ingatlant, vagy a saját aranyhörcsögĂ©nek ad közbeszerzĂ©si megbĂ­zást. Ezek ellen fel kell lĂ©pni, talán mĂ©g az is megfontolandĂł, amit – hoppá, mi a fene, nicsak, ki beszĂ©l! – pont Rogán Antal mond: hogy szarunk az adatvĂ©delemre, Ă©s lebuktatjuk õket mindenáron. ValĂłban nem állapot, hogy egyenkĂ©nt kelljen kiperelni minden egyes papĂ­rlapot az effĂ©le szerzõdĂ©sekbõl, Ă©s aztán se kattanjon senkin a bilincs.

Van olyan gyanús alak, aki szemmel láthatóan Magyarország nemzetközi lejáratásán dolgozik. Erre számtalan példa akad, de elég két napot visszatekerni. Kimegy mondjuk a szólásszabadságért rendezett tüntetésre Párizsba, ahol eleve kiköpnek tõle, majd még ott helyben igazolja, hogy tényleg nem holmi gúnyolódó rajzolók érdeklik õket ebbõl a témából, hanem hogy a bevándorlás rossz, ahogy van. Erre természetesen udvariasan kinevetik, úgy is mint annak az országnak a miniszterelnökét, amelybõl százezrek mentek Nyugatra szerencsét próbálni.

Világos, hogy aki így cselekszik, az Magyarországnak ártani akar, és ezért tõle is meg kell védenünk a hazát.

És ha végignézünk az országon, iskoláin, kórházain, szegényein és persze gazdagjain, akik egyre inkább ugyanazok, akik ezt az egészet mûködtetik, akkor egyszer csak világossá válik, mitõl is vannak tüntetések. Hogy kik húzódnak meg azok mögött.

Pont azok, akik most buzgón körmölik az akciótervet, és egyre azon jár az eszük, még milyen piszkos trükköket lehet eladni az országvédelem jelszavával. És hogyan oldható meg egy füst alatt, hogy a saját számon kérésüket megússzák. Õk készen lesznek a saját tervükkel, és bele is kezdenek. Azt a tervet, amely tõlük próbálná megvédeni az országot, még nem kezdtük el írni.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. január 14. 11:12:32
Hatalmas bukta lett a katonai rádiók cseréjébõl

A 2003-ban megrendelt készülékekrõl kiderült: nincs is szükség csaknem tízezer új rádióra, ráadásul a leszállított rádiók sem feleltek meg a követelményeknek. A szállító ellen közben vesztegetés miatt nyomoznak.
http://www.hir24....c6ccda446a

Gyanús üzletek a Belvárosban: felfüggesztik az eladásokat

A nyomozóhatóság vizsgálatának lezárultáig, illetve az új elidegenítési rendelet megalkotásáig az V. kerületi önkormányzat nem ad el további ingatlanokat - közölte a kerület pénzügyi bizottságának szocialista elnöke kedd este az MTI-vel.
http://www.hir24....ladasokat/

Nem gyilkoltak, "csak" jeleztek!
Mint legyek a tisztátalan úri hölgyek testén, zúgtak, dongtak az interpellációs szólamok. Nem fogta vissza gyávaság. 57 képviselõ vélte úgy, hogy megmentheti a romlástól az országot. 118 alkalommal hívták tetemre a kormány becses, vagy kevésbé becsesnek minõsített jeleseit.
http://www.gondol...ztek_.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.