Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lengyelországot nem fenyegeti orosz támadás


Se a lengyel zsidó autonóm területet, amely momentán egybe esik Lengyelország területével? Biztos, vagy már túl is vagytok rajta? Persze ez inkább önvédelem, így ha támadás is, semmis. Mondta szerdán Tomasz Siemoniak lengyel nemzetvédelmi miniszter a TVN24 lengyel hírtelevízióban, Andrej Illarionovnak, az orosz elnök volt tanácsadójának kijelentésére reagálva, miszerint egy ilyen támadás elkerülhetetlen.

A Rzeczpospolita címû lengyel napilap szombaton közölt egy Illarionovval készített interjút. A volt elnöki tanácsadó ebben úgy fogalmazott, hogy "elkerülhetetlen" egy orosz támadás, s hozzátette, hogy feltételezései szerint két éven belül tetõzni fognak a megválasztott országok destabilizálását célzó mûveletek.

Szavaira reagálva a lengyel nemzetvédelmi miniszter TVN24-nek leszögezte, hogy Lengyelországban nem áll fenn az orosz támadás veszélye. Mint hangsúlyozta, az ország biztonságát a NATO-tagság szavatolja. "Tennünk kell a magunk dolgát, s gondoskodnunk kell védelmünkrõl és szövetségeinkrõl" - húzta alá Siemoniak.

Philip Breedlove keddi lengyelországi tárgyalásaira utalva Siemoniak elmondta, hogy a NATO európai fõparancsnoka a Balti-tenger térségében tartandó hadgyakorlatok fokozásáról biztosította õt. Siemoniak szerint idén a tavalyinál még sûrûbb lesz a NATO-haderõkkel folytatott mûveletek programja.

Breedlove kedden Lengyelországban kilátásba helyezte a NATO-hadgyakorlatok terveinek módosítását. A változtatásokat "a létezõ és lehetséges fenyegetésektõl" tette függõvé, hangsúlyosan utalva az ukrajnai helyzetre.

A TVN24 úgy értelmezte, hogy a Breedlove által felvázolt módosítás válasz lehetett Valerij Geraszimov orosz vezérkari fõnök keddi bejelentésére, amely szerint Oroszország több térségben is megerõsíti harci képességeit.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. január 14. 12:35:37
Újabb mozgósítást rendel el az ukrán elnök

Az ukrán államfõ a donyecki szakadár fegyvereseket tette felelõssé a busz elleni keddi támadásért, és bejelentette, hogy újabb mozgósítást rendel el. Petro Porosenko kedden késõ este mondott tévébeszédet a kelet-ukrajnai buszos támadással kapcsolatban.
http://hvg.hu/vil...n_elno#rss
#2 | Perje - 2015. január 15. 22:51:12
topwar.ru/uploads/posts/2015-01/thumbs/1421205239_v-2v8qdadgy.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.