Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kik ezek?


HozzŠszůlŠsok


#1 | HER - 2015. januŠr 26. 10:13:11
Köszönöm, és gratulálok!s_*_gt

Nekem tetszik a gondolkod√°sod, tov√°bb gondolkod√°sra visz!
#2 | osmagyar - 2015. januŠr 26. 10:33:22
45:29-n√©l van a vide√≥ felv√©telen egy v√°g√°s. Ott valami fontos dolog hangzott el Imre sz√°j√°b√≥l √©s az√©rt nem ker√ľlhetett ad√°sba?
#3 | miskolcilaci - 2015. januŠr 26. 17:17:53
√Āder J√°nos k√∂z√∂s eml√©kez√©sre k√©ri a m√©diumokat.

A köztársasági elnök arra kéri a magyar rádiókat és televíziókat, hogy a holokauszt nemzetközi emléknapján este 7 órakor egyperces néma megemlékezéssel adjanak tiszteletet az áldozatoknak.
kepfeltoltes.hu/150126/2012-11-20-egy-gazai-megnemult-lany_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/150126/2012-11-22izraeli-atrocitasok-gazai-civil-lakossaga-ellen-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/150126/Kivel_baxt_l_ki_a_legjobban..._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/121024/603466_121674031312807_175644155_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal felh√≠v√°sa szerint az √°llamf√Ķ az√©rt k√©ri a tavalyihoz hasonl√≥ gesztusra a m√©diumokat, mert hiszi, "a 21. sz√°zad szabad Magyarorsz√°g√°nak minden felel√Ķs polg√°ra egyet√©rt abban, hogy a b√Ľn√∂s politik√°t folytat√≥k akkori embertelens√©g√©t nem szabad a felejt√©s vagy a k√∂z√∂mb√∂ss√©g b√Ľn√©vel tet√©zni".

√Āder J√°nos k√∂sz√∂net√©t √©s tisztelet√©t fejezte ki a magyar r√°di√≥k √©s telev√≠zi√≥k mindazon szerkeszt√Ķs√©geinek, vezet√Ķinek √©s tulajdonosainak, akik 2014. janu√°r 27-√©n, a holokauszt nemzetk√∂zi eml√©knapj√°n Eur√≥p√°ban is p√©lda√©rt√©k√Ľ √∂sszefog√°ssal megteremtett√©k a k√∂z√∂s eml√©kez√©s lehet√Ķs√©g√©t. Akkor azzal a k√©r√©ssel fordult hozz√°juk, hogy az auschwitz-birkenaui hal√°lt√°bor felszabad√≠t√°s√°nak √©vfordul√≥j√°n este 7 √≥rakor n√©ma gy√°sszal eml√©kezzenek meg a magyar √°ldozatokr√≥l.

Testvérként vigyázni egymásra

A k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k hangs√ļlyozta: "a politikai nemzet√ľnknek okozott vesztes√©g mindig j√≥v√°tehetetlen √©s p√≥tolhatatlan", azok a v√©szterhes id√Ķk t√∂rt√©nelm√ľnk legs√∂t√©tebb fejezetei k√∂z√© tartoznak. A hal√°lt√°borok √°rtatlan √°ldozat√°v√° lett honfit√°rsaink eml√©ke arra figyelmeztet, hogy a ma √©l√Ķ magyaroknak √©s minden ut√°nunk j√∂v√Ķ nemzed√©knek √∂r√∂k id√Ķkre sz√≥l√≥ erk√∂lcsi feladat testv√©rk√©nt vigy√°zni egym√°sra. Soha t√∂bb√© nem j√∂het olyan id√Ķ, amikor magyar a magyar ellen fordul: ez haz√°nk 20. sz√°zadi t√∂rt√©nelm√©nek egyik legfontosabb tanuls√°ga - mutatott r√°.


"Legyen a k√∂z√∂s csend, a k√∂z√∂s eml√©kez√©s a k√∂z√∂sen megadott tisztelet gesztusa, mely nemzet√ľnk minden tagj√°nak √∂sszetartoz√°s√°t er√Ķs√≠ti"

- emelte ki. Hozz√°tette: t√∂rt√©nelm√ľnk a legjobb p√©lda arra, hogy ennek hi√°ny√°ban mindig nagy k√°rt szenvedett az orsz√°g.

Az auschwitz-birkeanui n√°ci koncentr√°ci√≥s t√°bort 1945. janu√°r 27-√©n a V√∂r√∂s Hadsereg katon√°i szabad√≠tott√°k fel. Janu√°r 27-√©t 2005-ben az ENSZ-k√∂zgy√Ľl√©s a holokauszt √°ldozatainak nemzetk√∂zi eml√©knapj√°v√° nyilv√°n√≠totta.

http://www.hir24....umokat/#sl
#4 | kukackac - 2015. januŠr 26. 17:29:17
Ma este 7 órakor Wc-re kell menjek és nem lesz néma! s_*_kac
#5 | Kameleon - 2015. januŠr 26. 18:06:04
#17 | Kameleon - 2014. m√°rcius 05. 18:57:45
"Igaz√°b√≥l ezt a papi t√°rsas√°gok, lovag rendeket, p√°holyokat, gy√ľlekezeteket kell apr√≥ elemire bontani. Mindegyikbe megtal√°lhat√≥ az √∂sszes p√°rtvezet√©s, int√©zm√©nyek vezet√Ķi stb. √Čs onnan bel√ľlr√Ķl koordin√°lnak minden manipul√°ci√≥t, felforgat√°st, k√°oszt... Van egy kedvenc mond√°som: Nem a l√°bhoz kell menni, hanem a fejhez!

Teh√°t ezeket kell k√Ķkem√©nyen bontogatni! A t√∂bbi csak "alv√°llalkoz√≥" az ill√ļzi√≥ mestereinek kezeiben!"

link: http://magyarnemz...=10#c68494

#14 | Kameleon - 2014. m√°jus 08. 19:47:48
"Ugyanannak a hitelez√Ķnek tartozik Magyarorsz√°g √©s Ukrajna

A Franklin Templeton Investments, az egyik legnagyobb amerikai befektetési alap folyamatosan növeli az ukrán államadósság felvásárlását, jelenleg mintegy 43 százalékát birtokolja.

A Franklin Templeton 7,6 milli√°rd eur√≥nyi ukr√°n √°llamad√≥ss√°got tartott a kez√©ben √°prilis v√©g√©n - k√∂z√∂lte a Bloomberg h√≠r√ľgyn√∂ks√©g.

Az amerikai befektet√©si alap r√©szben azzal a strat√©gi√°j√°val szerzett ismerets√©get, hogy felv√°s√°rolja a probl√©m√°s akt√≠v√°kat. √ćgy p√©ld√°ul a legut√≥bbi p√©nz√ľgyi v√°ls√°g idej√©n a Franklin Templeton 6 milli√°rd doll√°r√©rt felv√°s√°rolta √ćrorsz√°g √°llampap√≠rjainak csaknem 10 sz√°zal√©k√°t, √©s ezzel stabiliz√°lta az orsz√°g p√©nz√ľgyi piac√°t, ami v√©geredm√©nyben nyeres√©get hozott az amerikai befektet√Ķnek.

A Napi Gazdaság január végén közölt információi szerint a magyar költségvetés adósságának 12,2 százaléka felett rendelkezett december végén a Templeton."

link: http://magyarnemz...209#c74210

#23 | Kameleon - 2014. febru√°r 28. 10:37:24
"A magyar embereknek egyszer√Ľen, r√∂viden, nem j√≥gi cs√Ľr√©s csavar√°sokkal, sok inform√°ci√≥t r√°juk z√ļd√≠tva kell felr√°zni! Egysz√≥val: hat√°rozottan-egyenesen-tiszt√°n! M√°r kivannak a sok hazugs√°gt√≥l...

Magyarorsz√°g Kft akinek volt egy str√≥man √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja, m√≥dosult Magyar Rt-re ami Amerik√°ba van c√©gk√©nt bejegyezve. http://jogossagot...nt_usa_ceg Minden egyes "alkotm√°nynak mondott elnevez√©s" m√∂g√∂tt val√≥j√°ban sanyargat√≥ t√∂rv√©nyek vannak, ami csak a n√©pre vonatkoznak az RT-ben dolgoz√≥kra nem. √ēk ezt √ļgy ker√ľlik ki hogy k√ľl√∂nb√∂z√Ķ "rendekbe" vannak bel√©pve, regisztr√°lva amik egy k√ľls√Ķ szuven√≠r √°llamnak sz√°m√≠tanak (k√ľlf√∂ldi RT) √≠gy semmilyen ad√≥t nem fizetnek! http://magyarnemz...dmore=2498

Maga az orsz√°g kft-ben(RT-ben) szerepl√Ķ rendfenntart√≥ int√©zm√©nyek stb "alv√°llalkoz√≥ c√©geknek" sz√°m√≠tanak. Ergo az eg√©sz egy c√©girodalom str√≥manokkal! Aminek a v√©ge Vatik√°n(R√≥mai birodalom). R√°juk a r√≥mai-jog vonatkozik √©s nem az, amit az orsz√°g kft, rt-re r√°er√Ķltetnek! ( UCC, tengerjog stb ) http://magyarnemz...279#c63025

Na ez a nagy vil√°gbiznisz!

Üdv, Kaméleon"

link: http://magyarnemz...=20#c67730

UCC UNIFORM COMMERCIAL CODE, CANON LAW CORPORATE LAW COMMERCE UK and worldwide

YouTube Videů

#6 | enid - 2015. januŠr 26. 19:37:18
Ah, jut eszembe: mafia, Mazzini, jakobinusok, szt. Jakab, Jakab, Santiago ,voladores, csillaghullas...


Hat j√≥ kis √ľzlet ez.M√°r kihalofelben volt a dolog, de m√°sodik J√°nos P√°l p√°pa tett r√≥la, hogy tov√°bbra is legyen sok pilgrim.

V√©letlen√ľl, de tenleg csak v√©letlen√ľl pont J√°kob csal√°dj√°t kapta anno JHW is mondjuk √ļgy adomanyba.
#7 | kukackac - 2015. januŠr 26. 21:10:22
nagyoon jóó! s_*_olle Kik ezek?!

ezen meg besz√§rtam a r√∂h√∂g√©st√Ķl! Im√°dom a j√≥zan paraszti √©szt.

Egy nem keresztény értékrend körvonalai.

Jézus?


http://www.szesza...szteny.htm
#8 | miskolcilaci - 2015. januŠr 26. 22:48:36
Kukac! Honlapp lesz, de zubog alule. Az utols√≥ k√©pet m√°' t√∂rt√©k v√©gleg. S√©rti a t√∂bb ezer √©ves m√ļlt-lyukat. s_*_olle
#9 | Gutai Zub - 2015. januŠr 27. 11:40:51
Kik ezek?

Sokan mutogatnak: erre, arra, milyen hossz√ļ a sor.
Azt√°n vannak, akik √©szreveszik a nagy √∂sszeesk√ľv√©st, l√°tj√°k amint a m√©reg cs√∂p√∂g "fentr√Ķl" √©s megrontja az alj√°t is.

De ebben a mutogatásban van azért valami nagy hiba is.

L√°tnunk kellene egy "viszonyt" is. Mert van viszony a parazita, √©s az √Ķt hordoz√≥, fenntart√≥ l√©ny k√∂z√∂tt.
Van viszony a rabszolga √©s a gazd√°ja k√∂z√∂tt. Az nem lehet v√©letlen, hogy egy birkacsord√°t, t√∂rv√©nyszer√ľen √©s folyamatosan mindig megtal√°lj√°k a farkasok.

Elk√©pzelhet√Ķ, hogy a t√∂megember ink√°bb v√°llalja a k√ľls√Ķ elnyom√°st, mint a bels√Ķ szuver√©n emberrel j√°r√≥ felel√Ķss√©geket?

Kik ezek? - és kik vagyunk mi?
#10 | postaimre - 2015. januŠr 27. 12:14:13
√Ėr√ľl√∂k, hogy Imr√©vel csak siker√ľlt a besz√©lget√©s. √Čn m√°r visszautas√≠tottam, mikor kerestek. Nem nekem val√≥ m√°r ez. "Kik ezek?" Pontosabban: Mik ezek? Mi pedig kik vagyunk, hogy ezek ennyire mik lehetnek?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.