Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Facebook-katonákat vetnek be tavasztól


Na bax, √©n meg csak √ļgy "ingy√©" katon√°skodom most is! √Āt k√©k igazolnom. Mennyi a fizu MI-6? Standartenf√ľhrer sz√∂veget kell nyomatni, vagy mehet az Igazs√°g is? Az FSZB √∂l√©g sz@rul fizet, az NBH-r√≥l nem is besz√©lve, de legal√°bb m√©g nem ny√≠rattak ki. Ez is valami. Facebook-katon√°kat k√©pez ki a brit hadsereg. A k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ra szakosodott egys√©g tagjai a k√∂z√∂ss√©gi oldalt pszichol√≥giai hadvisel√©shez haszn√°lj√°k majd. Az osztag √°prilisban kezdi meg m√Ľk√∂d√©s√©t, √©s mintegy 1500 katona alkotja. Az elit egys√©gbe a tavasszal kezd√Ķd√Ķ toborz√°s sor√°n els√Ķsorban √ļjs√°g√≠r√≥i v√©gzetts√©ggel rendelkez√Ķ, vagy a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°t j√≥l ismer√Ķ katon√°kat keresnek.
√öj egys√©get hoz l√©tre a brit katonas√°g, amely a pszichol√≥giai hadvisel√©st √©s a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°t haszn√°lja majd, hogy seg√≠tse a h√°bor√ļk megv√≠v√°s√°t az inform√°ci√≥s korban. A hadsereg vezet√Ķje, Nick Carter szerint ez√°ltal okosabban √©s hat√©konyabban m√Ľk√∂dhetnek majd.

A k√∂z√∂ss√©gi egys√©g a 77. brig√°d nevet kapta, tartal√©kosokb√≥l √©s sorkaton√°kb√≥l √°ll, √©s hivatalosan √°prilist√≥l m√Ľk√∂dik majd. L√©tsz√°ma v√°rhat√≥an 1500 f√Ķ k√∂r√ľl alakul. Az √ļj egys√©get Chinditsnek nevezt√©k el – a csindit a brit indiai hadsereg k√ľl√∂nleges erej√©t alkot√≥ irregul√°ris alakulat tagjainak beceneve volt. A csinditeket a burmai hadj√°ratban vetettek be a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ idej√©n, a brit √ļgynevezett nagy hat√≥t√°vols√°g√ļ behatol√≥ csoportok egyik √°g√°t k√©pezt√©k.

Facebook-egység a brit hadseregben - Szombat reggel

A huszonn√©gy √≥r√°s h√≠rek, az okostelefonok √©s k√∂z√∂ss√©gi m√©dia kor√°ban, a Facebook √©s Twitter vil√°g√°ban, ez a brit speci√°lis egys√©g √ľgyel majd arra, hogy – hivatalos zsargon szerint – „a hadsereg kontroll√°lja a narrat√≠v√°t”, magyarul: odafigyeljenek arra, mit gondol r√≥luk a k√∂zv√©lem√©ny. Egy m√°sik kedvelt brit fr√°zis szerint a feladat, hogy megnyerj√©k az emberek sz√≠v√©t √©s lelk√©t is, vagyis, hogy adott esetben r√°mutassanak a sz√©ls√Ķs√©gesek ideol√≥gi√°j√°nak ellentmond√°saira, megakad√°lyozz√°k a fiatalok radikaliz√°l√≥d√°s√°t, p√©ld√°ul, hogy az Iszl√°m √Āllam brit tin√©dzserek k√∂z√ľl toborozhasson ut√°np√≥tl√°st.

A 77. brig√°d feladata lesz az is, hogy a modern inform√°ci√≥s t√°rsadalom k√∂z√∂ss√©gi tereit figyelve, √©szrevegy√©k √©s kisz√Ľrj√©k a biztons√°got vesz√©lyeztet√Ķ egy√©neket, inform√°ci√≥kat √©s tendenci√°kat. √Črthet√Ķ h√°t, hogy f√Ķk√©nt √ļjs√°g√≠r√≥kat √©s a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia ir√°nt fog√©kony egy√©neket keresnek √©s v√°rnak az √ļj egys√©g soraiba.

A hadsereg sz√≥viv√Ķje szerint „a 77. brig√°d ez√©rt j√∂tt l√©tre, hogy egyes√≠tsen sz√°mos m√°r l√©tez√Ķ √©s m√©g csak most kifejl√Ķd√Ķ k√©pess√©get, amelyek l√©tfontoss√°g√ļak a modern konfliktuskezel√©shez √©s hadvisel√©shez. Az egys√©g fel√°ll√≠t√°sa annak felismer√©s√©t jelenti, hogy a modern csatat√©ren m√°sok tetteit nem csak er√Ķszakos eszk√∂z√∂kkel lehet befoly√°solni.

A k√∂z√∂ss√©gi inform√°ci√≥s hadvisel√©sben egy√©bk√©nt az izraeli hadsereg az √ļtt√∂r√Ķ, √Ķk m√°r a 2008-as g√°zai h√°bor√ļ √≥ta haszn√°lj√°k p√©ld√°ul a Facebookot, de az amerikai katonas√°g sem veti meg a pszichol√≥giai √©s inform√°ci√≥technol√≥giai eszk√∂z√∂ket. Az izraeli v√©der√Ķ mintegy harminc platformon akt√≠v, a Twittert√Ķl a YouTube-ig √©s az Instagramig, hat k√ľl√∂nb√∂z√Ķ nyelven. A zsid√≥ √°llam hadsereg√©nek sz√≥viv√Ķje szerint √≠gy olyan k√∂z√∂ns√©get √©rhetnek el, akiket egy√©bk√©nt nem tudn√°nak. A tavalyi, √ļjabb g√°zai harcok idej√©n a harct√©r mellett a Twitteren is zajlott az izraeli hadsereg √©s a palesztin Ham√°sz szervezet katonai sz√°rnya k√∂z√∂tti p√°rbaj – igaz, ut√≥bbi legal√°bb v√©r n√©lk√ľl.

A brit egys√©g l√©trehoz√°sa reag√°l√°s az afganiszt√°ni esem√©nyekre, az orosz felkel√Ķk ukrajnai tev√©kenys√©g√©re √©s az Iszl√°m √Āllam nev√Ľ csoport sz√≠riai √©s iraki brut√°lis akci√≥ira. A NATO mindeddig nem tudott igaz√°n hat√©kony megold√°st tal√°lni az Oroszorsz√°g √°ltal t√°mogatott ukrajnai mil√≠ci√°k √©s a sz√©ls√Ķs√©ges Iszl√°m √Āllam toborz√°sai ellen sem. A brit hadvezet√©s rem√©nyei szerint az √ļj k√ľl√∂nleges egys√©g hozz√°j√°rulhat ahhoz, hogy hat√©konyan birk√≥zzanak meg az ilyen kih√≠v√°sokkal is.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Ro-zsola - 2015. februŠr 08. 12:52:54
M√°r r√©gen elvesztett√©k ezt a h√°bor√ļt. J√∂hetnek fel√Ķlem 1,500 katon√°val vagy ak√°r 6 , 000 , 000 k√∂cs√∂ggel.
Kiv√©gezz√ľk √Ķket az internet vil√°g√°ban.
#2 | kukackac - 2015. februŠr 08. 13:05:05
77. brig√°d

theuglytruth.files.wordpress.com/2013/12/rabbitelevision1.jpg
#3 | miskolcilaci - 2015. februŠr 08. 20:55:44
Ja igen. 2X2=5!
#4 | Perje - 2015. februŠr 08. 22:48:30
#5 | 1 hazafele - 2015. februŠr 09. 02:23:26
H√° √©n nem √©rtem hogy gy√ľn ide bele ez az Orwel......
De valamiér fosok hogy NATO seggnyalok lettek nemes
VEZETöink.....
http://youtu.be/K...
#6 | Detonator - 2015. februŠr 09. 12:11:00
1 hazafele !

Nemes "vezet√Ķink" nem lettek NATO seggnyal√≥k, √Ķk √ļgy √°ltal√°ban seggnyal√≥k, amolyan genetikai m√≥don, mivel apuk√°ik, meg anyuk√°ik is m√°r seggnyal√≥k voltak. A seggnyal√≥ mint foglalkoz√°s a magyarnak hazudott hatalom bitorl√≥ elit √©letp√°ly√°ja. Fed√Ķ foglalkoz√°sok is vannak, mint jog√°sz, orvos, t√∂rt√©n√©sz, m√Ľv√©sz, stb., de ez csak √°lca. N√©zz√©tek meg a f√Ķ seggnyal√≥ retkes pof√°j√°t, az √Āder√©t, "dics√Ķ tettei" m√©g a legvadabb R√°kosi kor seggnyal√≥it is elhom√°lyos√≠tja, vagy Orb√°n a "Kedves Vezet√Ķ", akinek √Ķsei, val√≥sz√≠n√Ľleg az el√Ķszob√°ban eg√©sz alakos Lenint tartottak bronzb√≥l, bizony√≠tva nyelv√ľk, √©s h√Ľs√©g√ľk nagys√°g√°t. NATO ? Az csak egy hasznos segg a sok k√∂z√ľl, √©s j√≥l j√∂vedelmez.
#7 | Perje - 2015. februŠr 09. 12:50:45
Nem seggnyal√≥k √Ķk, csak f√©l√©nkek. Ha nem tenn√©k azt, amit a pasa parancsol, elvesz√≠ten√©k az √°ll√°sukat. Tal√°n m√©g a fej√ľket is. Nem t√ļl b√°trak, √°mb√°tor aki n√©ha megmondja k√∂z√ľl√ľk a tutit , annak annyi. R√°sz√°ll a f√©l (al)vil√°g.
#8 | Fidel - 2015. februŠr 09. 13:44:14
Detonator! Nagy jol osszefoglalva az igazsagot!!!!!!!!!s_*_gratss_*_yuppy
#9 | Vizilo - 2015. februŠr 09. 15:31:01
Na vegre jönnek a f@xbox katonak gondolom nevelni akarjak a nacikat fszistakat...)))s_*_kac
#10 | kukackac - 2015. februŠr 09. 20:15:56
és még ez is!

Miut√°n a terrorizmus, anticionista honlapok hamarosan sodort n√©lk√ľl a b√≠r√≥?

http://www.numera...-juge.html

só val aki nem jól ugat, azt lekapcsolják!
Hamarosan a kedvelt oldalak megnyit√°sakor ez fogad:

i0.wp.com/www.numerama.com/media/attach/accessinterdit.jpg

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.