Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eidmanovscsina


Ki tudja, mire gondolhatott a frissen megvacsizott Borja Nyemcov, amikor a luxuslakosztálya felé grasszálva a hídon nem vette észre, hogy kijevi származású szíve választottja, Anna Durická valahogy le-lemaradozik tõle. Abban, hogy megkérdezze tartózkodó viselkedésének okát megakadályozta a mellkasába röppenõ négy golyó. A nyomozók azonban megkérdezik. Már csak, hogy ne legyen olyan könnyû dolguk, Kijevbõl már jön is a hisztérikus vonyítás, hogy az Orosz Föderáció azon nyomban engedélyezze Durická kisasszony Ukrajnába távozását.

Borisz Nyemcov meggyilkolásának fõ tanúja, a 23 éves ukrán fotómodell és az 55 éves Nyemcov három évvel ezelõtt jöttek össze és azóta gyakorlatilag le nem vette róla a szemét. Amíg a saját szerepét a bérgyilkosságban elmagyarázza a nyomozóknak, tegyünk egy idõutazást.

Történetünk néhány évtizeddel korábban, az akkor még Gorkij nevet viselõ Nyizsnij Novgorod városában kezdõdik. A helyi egyetemen tanít egy bizonyos Vilen Jakovlevics Eidman. Már a szülei is fanatikus bolsevikok voltak és fiacskájuk - aki a Vilen nevet is V.I.Lenin tiszteletére kapta - átvette a stafétát. És ez megérte neki. Nyilván semmi különös nincs abban, hogy ugyanezen az egyetemen végzett az unokaöccse - nõvérének, Nyemcovovának, szül. Eidman fia, a szocsi származású Borisz Nyemcov is. Nyemcov apuka, a tekintetes Eidman asszony férjeura abban a minisztériumban volt fejes, amely Oroszország ásványkincseinek gondját viselte. Ezt jegyezzük meg...

A gorkij-i egyetemi tanulmányokban Boriszt maga Vilen Jakovlevics fia, Igor Eidman követte. Más szóval Borisz Nyemcov unokatestvére. Aki most kicsit elveszettnek érzi magát a klánkapcsolatok szövevényében, ismételjük át a pókháló fõbb csomópontjait:

Vilen Jakovlevics Eidman -------- Dina Jakovlevics Eidmanova (Vilen nõvére) + Nyemcov úr (Dina asszony férje)
fia, Igor Eidman (sz. 1968) ----- fiuk, Borisz Nyemcov (sz. 1959)

A majd' tíz éves korkülönbség ellenére a Nyemcov - Ejdman unokatestvérek rendkívül közel álltak egymáshoz. Még pontosabban, Borisz Nyemcov (egész haláláig - jegyezzük meg kétértelmûen) Igor Eidman erõs hatása alatt állt.

nadhlad.com/sites/default/files/igor.jpg
Igor Eidman, ezidõ szerint Németország lakosa

Éppen Igor Eidman volt az, aki unokaöcsikéjét, Borisz Nyemcovot a törzsi maffiózó hálózatokon keresztül a legmagasabb politikába tolta. Már csak, hogy a pórnép számára hitelesebb legyen, Nyemcov nyilvánosan azt állította, hogy a nagyanyja - apja édesanyja - elrabolta és titokban megkeresztelte egy pravoszláv templomban. Hogy miért érezte szükségét, hogy errõl a nyilvánosság elõtt kotkodákoljon, az amatõrök számára könnyû spekulációkra, tapasztaltabbaknak összeesküvés-elméletek gyártására, a tökhülyéknek pedig az antiszemitizmusról való vonyításra lehetne alkalmas.

Míg a butuskább és élvhajhász Borisz a politikai színház reflektorainak fényében kellette magát, Eidmanból "szociológus" lett és az internet szkértõje, különös tekintettel a szociális hálózatokra. Mindemellett arra is kerített idõt, hogy miniszteri nagybátyja, Nyemcov apukája által zsíros falatokhoz juttassa maffiózó barátait az orosz ásványkincsekbõl. Mindenekelõtt a Jukoszt Hodorkovszkijnak. De nem ez volt az egyetlen adag az orosz privatizációs husiból és minden adagból jutott valamicske Borisznak is, aki a politikai vonalat vitte. Amikor Hodorkovszkijt lecsukták, Igor Eidmanból Vlagyimir Putyin véresszemû õsellensége lett - és természetesen szintúgy Borisz Nyemcovból is. Formátumukat "ellenzékire" cserélték, amelynek a maffia-hálózatuk nyugati központja fedezte (és fedezi) a hátát. Eidman 2011-ben a cion-pozitív Németországba ment, hogy onnan irányítsa az oroszországi "ellenzéki" tevékenységet. Csak ennek köszönhetõen produkálhatott annyira fröcsögõen pravoszlávia-ellenes traktátusokat, amilyenek miatt az Orosz Föderációban gyûlöletbeszéd miatt már börtön dukált volna. Ezek után senkit sem lep meg, hogy ez, a "public relations" mágusának tartott "szociológus" áll a csirke-rajongó Pussy Riot vagy a FEMEN csöcsibabái mögött. És, hogy az "ellenzéki ügy" terén a legközelebbi haverjai és munkatársai között - Hodorkovszkij mellett - találunk még egy fura figurát: Kaszparovot.

Oroszország leszívásából Eidmannak és kompániájának, több, mint elég pénze folyt be, csakhogy Borisz Nyemcov nem állta ki a gazdaságtól való elvakultság és a hatalom illúziójának próbáját. Elõtört élvhajhász gyenge jelleme. Pia, drogok, kurvák. A legutóbbi években gyakorlatilag használhatatlan volt és az eidman-féle PR kampányokban Navalnij-nak kellett helyettesítenie. Amikor belegabalyodott az akkor 20 éves ukrán fotómodellbe (és tudjuk, milyenek az ukrán fotómodellek...), az elsõ évben el lehetett varázsolva a kis tyúk az 50 éves bõkezû mecénástól. De csak az abortuszig. A következõ két évben, amelyek során "elválaszthatatlan kettõst alkottak" (Anyicska Duricka barátnõjétõl idézvén), már tulajdonképpen stand-by rezsimben volt.

És akkor eljött 2015 február 27-e, amikor kevéssel éjfél elõtt Anyicskát lekapja egy kamera Moszkva közepén, amint éppen elmaradozik Nyemcovtól, majd meglehetõsen sajátos módon pánikol a gyilkosság után. Az orosz televízió is leadta, bárki megnézheti. Saker is konstatálta, hogy még az "ellenzék" sorai között is igen vékonykák ill. alig vannak a Putyin vétkességét hangoztató vélemények.

Na ja. A kellõ lelkesedés és motiváció nélkül végzett harci feladatokat nem végzik jól, pláne azzal a tudattal, hogy a nyugati forradalmi cion-centrum a céljai érdekében egy szemrebbenés nélkül beáldozza bármelyik csahos kutyájának életét.

------------
A szlovák eredeti:
http://nadhlad.co...manovscina

Hozzászólások


#11 | SZM - 2015. március 02. 20:18:26
Itt ez a kép:
static.origos.hu/s/img/i/1502/20150228the-body-of-russian-opposition.jpg

Akkor ez az a hely:
https://maps.goog...66,,0,5.56

Jól látom gyerekek?
s_*_help
Bazdki! Hát ott a kamera pont azon a helyszínen amit belinkeltem!
s_*_hol
Biztos ez a helyszín mert a háttér teljesen stimmel, de mintha a lámpák nem ugyanazok lennének!
Viszont még a toronydaruk is ottvannak a háttérben!
s_*_(
Mondjuk a gugli képek 2014.szeptember-ben készültek.
(Húú de kurvajó vagyok! Ránéztem a fényképre és egybõl kiszúrtam a helyszínt a mûholdképen. Jó lehetnék az ilyen munkában. Hold végeznek ilyen jellegû munkát? Valaki nem akar alkalmazni?)
s_*_kukk
#12 | kontroll88 - 2015. március 02. 20:35:26
Köszönöm a cikket Balu, nagyon jól sikerült !
#13 | SZM - 2015. március 02. 20:51:38
Nah, kicsit körbefutottam!
Továvbbi 5-6 kamerát számoltam a közvetlen közelben azon a 4-en kívül, ami közvetlenül a gyílkosság melletti lámpaoszlopon van.
Látva a helyszínt elhiszem azt, amit Imre forrása állít, vagyis hogy még a gyilkos arca is megvan a felvételeken.
s_*_kukk
#14 | postaimre - 2015. március 02. 20:57:51
SZM remekül kiválasztott hely, háttérrel, mindennel! Ezt "szakrális áldozatnak" szánták, legalábbis látszólag. El alarták tüntetni a rohadt zsidót és ezzel üzenni a többienek is (5. hadosz-lop), miközben azért nyilvánvalóvá tették, hogy nem Putyin érdekében történt, ami igaz is. Meg nem is, persze, de ez téneg már egészen más dimenzió. Itt nem egy "politikust" vagy mit lõttek le, hanem egyet lapoztak a forgatókönyvben. Hamarosan többet is fognak.
#15 | SZM - 2015. március 02. 23:53:31
Azért ez egy igazi róka fogta csuka!
Putyin tudja, hogy kik tették, és hogy kik a megrendelõk. Mégis kussol!
Nem õ ölette meg ugyan, csak hát levette róla a kezét, és hagyta, hogy kilyuggassák.
Moszkva közepén, a kamerák kereszttüzében, csak úgy nem lehet lövöldözni a Kreml oldalában, az FSZB legalább hallgatólagos beleeggyezése nélkül.
Most meg megy a nagy kussolás?
Lehet, hogy ez a Nyemcov egy patkány volt, de ebben akkor is benne voltak az oroszok is, meg mások is.
Mindenkinek Ăştban volt. Pont.
Kurva világ van!
:|
#16 | Balu - 2015. március 03. 07:29:59
Gondolom több oldalúan megfontolgatták, melyik szarráró legyen az, Nyemcov mindenkinek megfelelt. Az egyik félrenéz, a másik megrendeli, a harmadik realizálja. Amúgy pont ezt írtam a minap, hogy lehet, hogy Vologya csak "hagyta", de azért neki se jött rosszul. Nem is Nyemcov miatt, hanem mert most a többi patkány is talán kicsit összébb húzza magát, esetleg elhúzza a belit kenyéradóihoz nyugatra. Aztán onnan már vonyíthat, amennyi a torkán kifér, már nemcsak Vologyát, de a nyugatot se fogja érdekelni, mert tevõlegesen nem tud részt venni a felforgatásban. Nem tud pénzáramlásokat felügyelni, lánglelkû beszédeket tartani a Krasznaja Ploscsagyon, kockakõ-felszedõ meg molotov-koktél töltögetõ brigádokat koordinálni, sztrájkot szervezni stb. Ez a festõi háttérkiválasztás meg annyira egyértelmûen hollywoodi-szellemû, hogy egyértelmûvé teszi, hogy NEM Vologya a megrendelõ. Persze, hogy kussol. Volna valami elõnye belõle, ha elmondaná, ki volt az? Nyerne vele valamit? Szerintem nem.

A cikket azért fordítottam le, hogy még egy lehetséges szállal meggabalyítsam a csomót. Nyemcov egyszerûen sokakat zavart már, a maffiózó unokatesójától az elégedetlen nyugati szponzorokon át Vologyáig. Ahogy mondani szokás: "aki hülye, haljon meg" - hát meghalt. Sose fog egyértelmûen kiderülni, ki volt a tettes, de két hét múlva a kutya se fog emlékezni Borisz Jefremovicsra, epizódszereplõ volt...
#17 | kukackac - 2015. március 03. 10:18:43
vss_vintorez "" ma, 03:20 #
FONTOS !!!
"Anonymous" felfedeztek egy hálózatot 30.000 titkos Moszad-ügynökök: kiszámítja az izraeli terroristák most már mindenki tudja.


Hacker szervezet Anonymous feltörte információs rendszer "izraeli" "Moszad."
Néhány nappal ezelõtt a hacker szervezet "Anonymous", amely felhasználja az annak jelét a híres "maszk Guy Fawkes csapkodott információs rendszer" izraeli "" Moszad ", felfedve egy hálózati 30.000 titka szereket, amelyek közül néhány, melyek a "gyilkosok". Ezen kívül, a hackerek megjelent több ezer név, azonosító-szám, e-mail címét és útlevél adatait az izraeli politikusok és IDF tiszteket.

Nem sokkal azután hacker "izraeli" rendszerváltás elárasztották az internetet fenyegetõ «Anonymous» Ă­gĂ©retes bĂĽntetĂ©s szivárgás esetĂ©n informáciĂłcsere a terrorista sejtek cionisták. ZsidĂł terrorszervezet 30.000 szĂ©tszĂłrva a világban elsõsorban etnikai ĂĽgynökök nem csak azzal a kĂ©szsĂ©ggel, hogy csapkod, dolgozĂł robbanĂłanyagok, bányászati jármĂ»vek, emberrablás Ă©s gyilkosság, de mostanáig, Ă©s minden bizonnyal menekĂĽlni felelõssĂ©get bĂ»neikĂ©rt.

Számolja ki izraeli kém, és jelentse be az FSB Most mindenki a következõ listát: http://cryptome.o...israel.pdf vagy http://cryptome.o...-opisrael. fütyülés

Annak ellenére, hogy a héber ez könnyen kiszámítható felhasználók Yandex és más e-maileket, mint például: Leonid Semeshov (), Yuri Kraytsman (), Mark SEIMAN (), Anna Makarenko (), Angelica Gitman (), Anna Dovzhenko (), stabil2 @ yandex.ru, sergey02 @ yandex.ru, és egyéb "kedves emberek" kirabolni Oroszország és alkalmanként felrobbantani a metróban terminál Domodedovo vagy csak kibír egy kést a hátsó ...

Lehet csemegézni!
Na ki találja meg elõbb a szomszédját! s_*_kac

http://cryptome.o...israel.pdf
#18 | satu - 2015. március 03. 12:42:21
Még jó, hogy az oroszoknál az autókban van fedélzeti kamera....
#19 | Perje - 2015. március 03. 19:31:33
icdn.lenta.ru/images/2015/03/03/18/20150303182313045/feature_0badf0e1347fab4181db16805923a9cc.jpg
s_*_huha
Ilyen kereszt jár egy bicskával kereszteltnek?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.