Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraeli katonák jöttek 2006 õszén Budapestre


FrissĂ­tsĂĽk fel a memoárunkat! SzázhĂşsz izraeli katona Ă©rkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. oktĂłber 23-i összecsapások elõtt, hogy "rutin terrorelhárĂ­tási gyakorlatokat vĂ©gezzen" – derĂĽl ki a Stratfor amerikai hĂ­rszerzĂ©si cĂ©g elemzõinek összeeskĂĽvĂ©selmĂ©let-szerĂ» elemekben gazdag levelezĂ©sĂ©bõl, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmilliĂł straforos e-mail publikálását.

"2006 õszĂ©n, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idejĂ©n egy izraeli gĂ©p szállt le a budapesti reptĂ©ren, 120 izraeli katonával a fedĂ©lzetĂ©n. A katonák azĂ©rt Ă©rkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárĂ­tási gyakorlatokat vĂ©gezzenek. A magyar mĂ©dia nem adott hĂ­rt a gĂ©p távozásárĂłl. Ugyanakkor figyelemre mĂ©ltĂł, hogy Ă©ppen ebben az idõben az 1956-os forradalom 50. Ă©vfordulĂłján tartott bĂ©kĂ©s megemlĂ©kezĂ©st azonosĂ­tĂł szám nĂ©lkĂĽli, fekete maszkos rendõrök brutálisan szĂ©tvertĂ©k" – Ă­rta 2010 márciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintĂ©n stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli kĂ©mgĂ©pek magyarországi berepĂĽlĂ©se kapcsán elevenĂ­tette fel a magyar-izraeli titkosszolgálati kapcsolatokat.
DBELO20061023057
Lovasrendõrök az Erzsébet körúton 2006 október 23-án
Fotó: Beliczay László / MTI

Az amerikai titkosszolgálatok legfontosabb alvállalkozójának számító Stratfor munkatársai a kiszivárogtatott levelezésben arról értekeznek, hogy mi lehetett az izraeli kémrepülõk feltûnésének az oka, illetve, hogy mit csináltak a magyar légtérben.
Mi a Stratfor?

A hírszerzésre szakosodott austini vállalatot 1996-ban alapították. Wikipédia-oldala szerint stratégiai, taktikai és a megrendelõ igényeire szabott hírszerzéssel foglalkozik, továbbá az írott és az elektronikus sajtóról szóló elemzéseket, céges biztonsági valamit geopolitikai elemzéseket készít.

A berepülést annak a szíriai-magyar férfinak a meggyilkolásával hozták összefüggésbe, aki a 2010-es e-mailezésben az "évszázad pénzügyi csalásaként" emelgetett Kulcsár-ügyben segítette a rendõrséget (lásd keretes írásunkat alul). A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült.

A stratforosok szerint Gyurcsány segített eltussolni "az országból óriási pénzösszegeket eltüntetõ" brókerbotrányt, amihez bankárként szerintük Medgyessynek is köze volt. Ennek a mûveletnek a része lehetett a befolyásos pénzváltóként ismert szíriai-magyar férfi meggyilkolása is.
Csak egy feltételezés volt

Az origĂłnak sikerĂĽlt elĂ©rnie az e-mailt kĂĽldõ Kiss Klárát, aki azt mondta: „a magyar sajtĂłban olvasta, hogy megĂ©rkeztek az izraeliek 2006 tavaszán, hogy biztonsági kĂ­sĂ©rleteket vĂ©gezzenek [...] csak egy feltĂ©telezĂ©s volt olyan szempontbĂłl, hogy talán valami közĂĽk volt a magyar rendõrök kikĂ©pzĂ©sĂ©hez”.

„MiĂłta bizonyossá vált, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) április 11-i választásokat, Ă©s a párt világossá tette, hogy az elmĂşlt idõszak összes korrupciĂłs ĂĽgyĂ©t ki fogja vizsgálni, bárkit, aki a szĂ­riai-magyar fĂ©rfihoz hasonlĂłan informáciĂłt szolgáltathat a rendõrsĂ©gnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumenĂ» korrupciĂłs ĂĽgyekrõl, likvidálni fognak” – áll a Stratfor-szakĂ©rtõk e-mailjeiben.

A levĂ©lbõl az is kiderĂĽl, hogy a kĂ©mgĂ©pek azon a napon jártak a magyar lĂ©gtĂ©rben, amikor a szĂ­riai fĂ©rfit megöltĂ©k. Az eset elõtt kĂ©t hĂłnappal Gyurcsány Izraelben járt, ahol nem tudni mirõl tárgyalt. "Mivel a pártja nagy bajban van, engem egyáltalán nem lepett meg a kĂ©mrepĂĽlõk feltĂ»nĂ©se" – Ă­rta az elemzõ.
DVETT20100317007
A szíriai pénzváltót autójában lõtték le
FotĂł: Lakatos Peter / MTI

A Magyaroszágra érkezõ, Gulfstream V-ös típusú izraeli gépek a legmodernebb hírszerzési eszközökkel voltak felszerelve. A zsidó állam direkt titkosszolgálati akciók végrehajtására vásárolt ilyen gyártmányû gépeket. A Honvédelmi Minisztérium álláspontja szerint a gépek diplomáciai szolgálatot teljesítettek.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük Gyurcsány Ferencet is. A volt miniszterelnök reakcióját itt olvashatja.
Egy rendõr alezredes is véginézte Bassam meggyilkolását
Az 52 éves Trache Bassamot 2010. március 17-én reggel lõtték le Rákosszentmihályon, amikor autójával egy piros lámpánál várakozott. A támadó a lövések leadása után egy táskát vett ki az autóból, majd gyalog menekült el. Az eset érdekessége, hogy a gyilkosságot egy rendõr alezredes is végignézte, aki semmit sem tett a gyilkosság megakadályozásáért. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) késõbb megerõsítette, hogy egy rendõrtisztet tanúként hallgattak ki az ügyben.

A kettõs állampolgárságĂş szĂ­r fĂ©rfi hĂşsz Ă©ve Ă©lt Magyarországon, állatorvosi diplomát szerzett, de egyĂ©b vállalkozásokbĂłl, feltehetõen pĂ©nzváltásbĂłl tartotta fenn magát. Akkori sajtĂłhĂ­rek szerint a Doki becenĂ©vre hallgatĂł fĂ©rfi a brĂłkerbotrány egyik szĂ­r szereplõjĂ©nek megtalálásában segĂ­tett a rendõröknek. A fĂ©rfi ellen 1997-ben a X. kerĂĽleti GyakorlĂł utcában követtek el hasonlĂł támadást, de akkor nem sĂ©rĂĽlt meg. Ezen kĂ­vĂĽl egy 2006-ban törtĂ©nt önbĂ­ráskodási ĂĽgyben is Ă©rintett volt.
Link

Hozzászólások


#1 | mindannyiunknak - 2015. március 06. 07:15:17
kep.index.hu/1/0/417/4177/41774/4177484_a0474b0275428d65b2dc8aa65e9a463d_wm.jpg


Honnan lehetett azt elõre tudni, hogy itt meg fog állni?

http://kep.index....63d_wm.jpg

S miért így keresztben áll az úton az autó?

S ki az a pirosnadrágos "CIVIL", aki oly' közel lehetett a tett helyszínéhez, miközben a teljes terület le van zárva? Több fotón is feltûnik az illetõ.
#2 | Ro-zsola - 2015. március 06. 11:56:00
Már az Index.hu is " antiszemita " lett ?
Már megint a békés izraelieket bántják , megfeledkezve hogy milyen hõsiesen védik Európát a néhány éves palesztin " terroristáktól ". Erre meg az index.hu lehoz egy ilyen " antiszemita rágalmat ".
#3 | csillagosvenyen - 2015. március 07. 18:36:54
Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat.


2015. március 01

A Hír Tv két nappal a zavargások elõtt már szerzõdött a közvetítésre
Wikileaks sokat számára kellemetlen pillanatokat szerez, fõképp annak, akinek van takargatni valója. Ez a hírcsatorna tisztességes, avagy maffiás úton hozzájut titkos dokumentumokhoz, és nyilvánosságra hozzák. Sok politikus szeretné eltüntetni a Wikileaks-et. A fentiekben bemutattam röviden a Wikileaks tevékenységét, melynek magyarországi anyaga is van.
Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.
"A táviratot Budapestrõl kĂĽldtĂ©k Washingtonba, Ă©s bizony elĂ©g világosan kitĂ»nik belõle, hogy a budapesti amerikai követsĂ©g informáciĂłja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erõszakos tiltakozĂłkkal”. Sõt, a táviratbĂłl arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráciĂł helyszĂ­nĂ©nek kiválasztásában is látott a követsĂ©g valamifĂ©le kapcsolatot a molotovkoktĂ©lokat dobálĂł csõcselĂ©k Ă©s Orbán Viktor pártja között. Majd a követsĂ©gi jelentĂ©s Ă­gy folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrĂ©g tartott találkozĂłn Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetĂ©sei a szĂ©lsõsĂ©ges demonstrálĂłkkal] azt bizonyĂ­tja számunkra, hogy Orbán mĂ©g mindig hajlandĂł a tĂ»zzel játszani." galamuscsoport.hu
Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az õszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?
Kis magyarázat a fidesz és a Hír Tv kapcsolatára: Feltehetõen fidesz befolyáltsága és pénze alatt mûködik a csatorna és csak is fidesz fényezésével foglalatoskodnak. Olykor meghívnak bal oldali politikusokat, melyeket a porba akarnak alázni a riportjukkal.
De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erõszakos megdöntésére tett kísérletben való közremûködés bûncselekményét?;)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.