Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nemierõszak-dzsihádról beszélnek Svédországban


Skandinávoknál mĂ»ködik a geci-donorság, ha akarja a viking liberálbornyĂş, ha nem. Stefan Löfven svĂ©d szociáldemokrata kormányfõ Budapesten a bevándorlásban rejlõ lehetõsĂ©gekrõl beszĂ©lt, Ă©s azzal indokolta ennek szĂĽksĂ©gessĂ©gĂ©t, hogy „a menekĂĽltek nĂ©lkĂĽl nehĂ©z lenne fenntartani a jĂłlĂ©ti rendszert”. Eközben a Malmö kĂĽlvárosában, JägersrĂłban Ă©lõ, templomba járĂł átlagpolgár egyre inkább csak a bĂ»nözĂ©s Ă©s az erõszak terjedĂ©sĂ©t látja az Ăşjonnan Ă©rkezõkben. Egyesek Ăşgy vĂ©lik, a bevándorlĂłknak közĂĽk van a hĂ©tvĂ©gĂ©n holtan talált tizenĂ©ves lány halálához, Ă©s összefĂĽggĂ©sbe hozzák õket a szervkereskedelemmel Ă©s a bĂ»nbandák közti vĂ©res leszámolásokkal is.

Az erõ szerintem azt jelenti, hogy egy svĂ©d a földre borul elõttem, Ă©s megcsĂłkolja a lábaimat – idĂ©z egy 15 Ă©ves arab fiĂşt a lundi egyetem szerkesztĂ©sĂ©ben megjelent, HáborĂş a svĂ©dek ellen cĂ­mĂ», a Malmõt rettegĂ©sben tartĂł muzulmán tinĂ©dzserbandákrĂłl szĂłlĂł Petra Åkesson-tanulmány. Sokak szerint SvĂ©dországban a bevándorlĂłk agresszĂ­v viselkedĂ©se számos bĂ»ncselekmĂ©ny eredõje, Ă©s sokszor sajnos ez be is igazolĂłdik. A Malmö kĂĽlvárosában, JägersrĂłban Ă©lõk körĂ©ben járva határozottan az lett az Ă©rzĂ©sĂĽnk, az átlagpolgár egyre inkább csak a bĂ»nözĂ©s Ă©s az erõszak terjedĂ©sĂ©t látja a bevándorlás hátterĂ©ben.

A legutĂłbb Lisa Holm esete borzolta fel a kedĂ©lyeket; a lány egy blombergi kávĂ©zĂłbĂłl jĂşnius 8-án, szombaton este, munka után indult haza, de soha nem Ă©rkezett meg. Egy hĂ©tig kutatott utána a hatĂłság Ă©s csaknem ezer önkĂ©ntes, aprĂłlĂ©kosan átfĂ©sĂĽlve a környĂ©ket. Amikor mĂ©g nem derĂĽlt ki, mi törtĂ©nt, egy baloldali ismerõsĂĽnk az Ăşgynevezett eltĂ»nt fehĂ©r lány szindrĂłma tipikus esetĂ©nek nevezte a törtĂ©nteket. A szociáldemokrata Ă©rzelmĂ», ötven Ă©v körĂĽli szociolĂłgus, Alexander az amerikai politikailag korrekt sajtĂł által terjesztett frázisra utalt, amelynek az a lĂ©nyege, hogy a mĂ©dia fokozottabban Ă©rzĂ©keny a felsõ-közĂ©posztálybeli, fehĂ©r bõrĂ» lányok eltĂ»nĂ©sĂ©re, mint a más etnicitásĂş polgárokĂ©ra, kĂĽlönösen a szĂ­nes bõrĂ» fĂ©rfiakĂ©ra. Alexander pĂ©ldakĂ©nt hozza a kĂ©t, 9 Ă©s 12 Ă©ves arab gyerek törtĂ©netĂ©t, akik februárban tĂ»ntek el a malmöi pályaudvarrĂłl, Ă©s – teljes hĂ­rzárlat mellett – csak az egyikĂĽket találták meg kĂ©sõbb, Dániában. Alexander beszĂ©lgetĂ©sĂĽnkkor mĂ©g nem tudta – mert a rendõrsĂ©g csak kĂ©sõbb hozta nyilvánosságra – hogy a hĂ©tvĂ©gĂ©n megtalálták Lisa Holm holttestĂ©t. A Lidköping telepĂĽlĂ©s melletti Blomberg falubĂłl eltĂ»nt, 17 Ă©ves, szõkĂ©sbarna, skövdei lányt a hatĂłságok mellett több mint 900 önkĂ©ntes kereste hĂ©t napon át. A rendõrsĂ©g a mĂşlt hĂ©t vĂ©gĂ©n a bĂ»ncselekmĂ©nnyel összefĂĽggĂ©sben letartĂłztatott három embert, kĂ©t fĂ©rfit Ă©s egy nõt, akikrõl semmilyen informáciĂłt nem adnak ki. Azt a szĂ©les körben terjedõ hĂ­rt sem erõsĂ­tettĂ©k meg, hogy a lányt halála elõtt többször megerõszakolták. Az online közvĂ©lemĂ©ny egy rĂ©sze muzulmán bevándorlĂłkat gyanĂşsĂ­t, abbĂłl kiindulva, hogy SvĂ©dországban a nemi erõszakĂ©rt elĂ­tĂ©lt fĂ©rfiak több mint 80 százalĂ©ka bevándorlĂł, javarĂ©szt iszlám országbĂłl Ă©rkezõ migráns.

Több mint hĂ©tezer, fõkĂ©nt fiatalkorĂş ember tĂ»nik el Ă©vente SvĂ©dországban, de Lisa Holm esete kĂĽlönösen heves indulatokat kavart fel Ă©s fokozott mĂ©diafigyelmet váltott ki. – Azt hiszem, az Aftonbladet nevĂ» lapban olvastam egy cikket, amiben elõre temettĂ©k a tizenĂ©ves lányt, azt sugallva, hogy az eltĂ»nĂ©sĂ©nek köze lehet a szervkereskedõ bandák svĂ©dországi jelenlĂ©tĂ©hez. SvĂ©dország ugyanis már nemcsak tranzit- Ă©s cĂ©lország, hanem kibocsátĂł ország is a nemzetközi ember- Ă©s szervkereskedelem terĂĽletĂ©n. Ez döbbenetes! – mondta Alexander, miután kiderĂĽlt, a lány meghalt.

MĂ­g korábban OroszországbĂłl, NigĂ©riábĂłl, AlbániábĂłl, TanzániábĂłl Ă©s Thaiföldrõl Ă©rkezett a nagyjábĂłl Ă©vi 600 fõs, fõleg szexuálisan kizsákmányolt nõkbõl állĂł, egyirányĂş „tranzit”, mostanában sokat hallani SvĂ©dországbĂłl eltĂ»nt fiatalokrĂłl Ă©s kisebb gyerekekrõl, akiket soha nem találtak meg. A velĂĽnk szĂłba állĂłk világnĂ©zetre tekintet nĂ©lkĂĽl mind ismertek valakit, akinek gyermekkorĂş rokona városi legenda Ă­zĂ» körĂĽlmĂ©nyek között tĂ»nt el Ă©s soha nem kerĂĽlt elõ.

– Szerintem a rendõrsĂ©g sok esetben eltitkolja egy-egy gyerek eltĂ»nĂ©sĂ©t, hogy ne keltsen pánikot – halljuk immár sokadszor a pánikkeltĂ©s elkerĂĽlĂ©sĂ©re tett lĂ©pĂ©sek mindenhatĂłnak tĂ»nõ Ă©rvĂ©t HakantĂłl, aki nõi felsõruhát árul hĂ©tvĂ©gente, mobil mĂłdon, autĂłbĂłl kipakolva, kĂĽlönbözõ Malmö környĂ©ki Ă©s Smaland tartományi kis- Ă©s nagyváros fõterĂ©n. – Ez ugyanolyan, mint a nemi erõszaktevõk esete, vajon miĂ©rt most tudjuk meg a 2013-as statisztikákat? FĂ©lnek, rettegnek a felháborodástĂłl, a hatĂłság Ă©s a mĂ©dia önmagát cenzĂşrázza – fogalmaz Hakan, hozzátĂ©ve, az elkövetõk származását politikailag korrekt mĂłdon a sajtĂł Ăşgy Ă­rja le: „nem eurĂłpai hátterĂ»” bevándorlĂłk. – Én Ăşgy tudom, az Ă©v elsõ felĂ©ben 1000-1500 nõt erõszakoltak meg a fiatal bevándorlĂłk, az áldozatok harmada 15 Ă©v alatti. Valamelyik politikus nemierõszak-dzsihádrĂłl beszĂ©lt, Ă©s igaza van! – jelenti ki a fĂ©rfi. – Ismerek olyan malmöi lányokat, akik estefelĂ© az utcán eltakarják az arcukat, vagy sötĂ©tre festik a hajukat, csak hogy kevĂ©sbĂ© keltsĂ©k fel a helyi szomáliai vagy szĂ­r fiĂşk Ă©rdeklõdĂ©sĂ©t. Azt ugyanis mindenki tudja, a fiatal lányok is, hogy a nemi erõszak miatt elĂ­tĂ©lt tettesek 85 százalĂ©ka kĂĽlföldön vagy kĂĽlföldi szĂĽlõktõl szĂĽletett, szĂ­riaiak, marokkĂłiak, algĂ©riaiak, tunĂ©ziaiak, lĂ­biaiak – fejtegeti dĂĽhösen Hakan. – Persze a baloldali kormány vĂ©di õket, hiszen az állampolgárrá válĂł bevándorlĂłk általában a szociáldemokratákra szavaznak – teszi hozzá.

A svĂ©dek többsĂ©ge a hĂ­radások nyomán a mĂşlt pĂ©nteki, göteborgi robbantást is a bevándorlĂłkkal hozza összefĂĽggĂ©sbe. Az autĂłba rejtett pokolgĂ©p a jármĂ»ben ĂĽlõ három fĂ©rfit azonnal megölte, a negyedik utas, egy kislány kĂ©sõbb a kĂłrházban vesztette Ă©letĂ©t. Az esetnek feltehetõen köze van a Göteborgban Ă©lõ, kĂĽlföldi eredetĂ» bandák közti leszámolásokhoz, ahogyan a márciusi lövöldözĂ©snek is, amelyben kĂ©t gĂ©pfegyveres fĂ©rfi tĂ»z alá vette a Var Krog Ă©ttermet, ahol Ă©ppen focimeccset nĂ©ztek a helyi fiatalok. A gĂłlyĂłzáporban ketten meghaltak Ă©s tizenketten megsebesĂĽltek. Az esetnek voltak elõzmĂ©nyei – közölte Ulla Brehm rendõrsĂ©gi szĂłvivõ arra utalva, hogy a támadás elõtt a göteborgi peremvilághoz tartozĂł Hisingen-szigeten több erõszakos cselekmĂ©ny, köztĂĽk filmbe illõ tĂ»zharc is törtĂ©nt.Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. június 21. 16:51:14
Beengedjük de nem engedjük tovább a bevándorlókat:
http://irodalmila...rlas-ellen
#2 | monguzking - 2015. június 21. 19:27:28
**** meg önmagukat a svédek--volt idö mikkor hoditok voltak most pedig gyáva kis férged ocska jis köcsögök kik haggyák hogy lányaikat,asszonyaikat meggyalázzák,megöljék---fenébe miért nem ragadnak fegyvert s ölik halomra nemcsak nigger s arab iszlamistákat hanem büdös zsido férgeiket,parazitáikat is --elvileg kontrolnak van igaza de gyakorlatilag jano modszerére teszem garasomat--öld a rohadékokat ahhol éred...
#3 | postaimre - 2015. június 21. 19:30:14
Monguz Ă©s a magyarokkal mi a helyzet?
#4 | monguzking - 2015. június 21. 22:33:16
P.I miért még vannak magyarok?Nincsenek csak ocska hamisitványok----ha lenne csak egyetlen magyar kies hazánkban akkor olyam férgek mint gyurcsány vagy orbán nem létezhetne mert egy magyar tenné a kötelességét s elpusztitaná a férgeket....

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.