Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'S√≠r√°sra k√©nyszer√≠t, hogy √°ruk√©nt b√°nnak vel√ľk'


Magyar √°llam t√Ķzsd√©re bejegyzett c√©g? Link Ha s√≠rnod kel, s√≠rj√° bammeg! A maffi√°r√≥l, a korrupci√≥r√≥l √©s a migr√°nsok seg√©lyki√°lt√°s√°r√≥l is sz√≥lt Ferenc p√°pa Torin√≥ban. A katolikus egyh√°zf√Ķ a torin√≥i lepel el√Ķtt im√°dkozott a seg√≠ts√©gre szorul√≥ migr√°nsok√©rt. Olaszorsz√°gban ma is t√∂bb sz√°z l√©lekveszt√Ķn h√°nykol√≥d√≥ menek√ľltet mentettek ki √©s sz√°ll√≠tottak partra.

√Čszak-Olaszorsz√°gban sz√≥lt a p√°pa a vil√°gi korm√°nyokra, k√ľl√∂n√∂sen az olasz kabinetre nehezed√Ķ probl√©m√°kr√≥l. Ferenc p√°pa √ļgy fogalmazott, a korrupci√≥ olyannyira elterjedt, hogy szinte m√°r norm√°lis magatart√°snak sz√°m√≠t, de ennek ellen√©re is nemet kell mondani a csal√°sokra, a ken√Ķp√©nzekre √©s a maffi√°ra. A menek√ľltekr√Ķl sz√≥lva pedig azt mondta: az egyenl√Ķtlens√©g √©s a h√°bor√ļk √°ldozatai √Ķk, √©s s√≠rva fakad az ember, ha l√°tja, √ļgy b√°nnak vel√ľk, mintha √°ruk lenn√©nek.

Az embercsemp√©szek j√≥l j√∂vedelmez√Ķ term√©ket l√°tnak a menek√ľltekben, akikb√Ķl nem sz√Ľnik az ut√°np√≥tl√°s. A cal√°briai Crotone kik√∂t√Ķj√©be egy luxemburgi haj√≥ sz√°ll√≠tott 738 menek√ľltet. Partra sz√°ll√°suk ut√°n √©lelmiszert √©s vizet osztottak ki k√∂z√∂tt√ľk, majd orvosi ellen√Ķrz√©snek vetett√©k al√° √Ķket az olasz hat√≥s√°gok. Sz√°zan maradnak Cal√°bri√°ban, m√≠g a t√∂bbieket az olasz tartom√°nyokban fogj√°k sz√©tosztani.

Hasonl√≥ eloszt√°st, azaz kv√≥tarendszert szeretne bevezetni az olasz minisztereln√∂k, Matteo Renzi az uni√≥s tag√°llamok k√∂z√∂tt. Az olasz korm√°nyf√Ķ szerint a kontinensen a szolidarit√°snak, nem a „hiszt√©ri√°nak √©s az egoizmusnak” kell fel√ľlkerekednie.

Berlinben a kancell√°ri hivatal mellett t√ľntettek a menek√ľltek √©rdek√©ben baloldali szervezetek felh√≠v√°s√°ra. „Az√©rt vagyok itt, mert nem tudom elfogadni √©s nem tudom elviselni, hogy az EU hat√°rain√°l minden h√≥napban ezrek halnak meg. Kelet-N√©metorsz√°gban n√Ķttem fel, ahol szint√©n volt egy fal, ahol t√∂bb ezren haltak meg. De most ugyanennyien halnak meg minden egyes h√≥napban” – mondta egy baloldali √ļjs√°g√≠r√≥.

A t√ľntet√Ķk egy feh√©r kopors√≥t is magukkal vittek, √≠gy eml√©kezve az √©let√ľket vesz√≠t√Ķ menek√ľltekr√Ķl. K√©s√Ķbb megpr√≥b√°lt√°k √°tt√∂rni a kancell√°ri hivatalt v√©d√Ķ rend√Ķr√∂k sorfal√°t √©s dulakodtak az egyenruh√°sokkal. 2015-ben eddig 90 ezer migr√°ns jutott be az uni√≥ ter√ľlet√©re a F√∂ldk√∂zi-tengeren kereszt√ľl. Az ENSZ 1850 bizonyosan v√≠zbe fulladt vagy elt√Ľnt menek√ľltr√Ķl tud.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | monguzking - 2015. jķnius 22. 12:48:49
berlin még judapestnél is zsidosabb hely--pápa pedig talán szolhatna jezsuita testvéreihez hogy megnyithatnák arany ládikáikat s véget vethetnének szegénységnek....
#2 | csillagosvenyen - 2015. jķnius 22. 17:30:19
P√°pua j√°rj√°l el√Ķl j√≥ p√©ld√°val, √©s fogadj be kb 100.000menek√ľltet a vatik√°n √©s k√∂rny√©k√©re azt√°n
etesd itasd √Ķket, az √∂ssze lopott,rablott vagyonb√≥l..
dr√°ga jezsuita t√°zsvirek.....s_*_:el
#3 | keepfargo - 2015. jķnius 23. 04:27:31
Az a luxemburgi haj√≥ v√©letlen√ľl arra j√°rt, ahol a migr√°nsok lap√°toltak, √©s felszedte √∂ket?

Vagy miután Luxemburg bocsánatot kért a holokamu-ért, most öket is engedik egy kis maszek pénzt csinálni a tengeren?
#4 | postaimre - 2015. jķnius 23. 18:13:59
Ezrével kaptak el pedifilokat

Gyerekekkel szembeni nemi b√Ľncselekm√©nyek gyan√ļj√°val letart√≥ztattak 1140 embert az Egyes√ľlt √Āllamokban egy orsz√°gos gyermekv√©delmi akci√≥sorozat keret√©ben – jelentette be h√©tf√Ķ este az igazs√°g√ľgyi miniszt√©rium.


Az √°prilisban kezd√Ķd√∂tt k√©th√≥napos nyomoz√°s sor√°n olyan b√Ľn√∂z√Ķket kutattak fel a hat√≥s√°gok, akik az interneten kereszt√ľl vettek r√° fiatalkor√ļakat arra, hogy hagyj√°k magukat szexu√°lisan kizs√°km√°nyolni: vegyenek r√©szt pornogr√°fi√°ban, utazzanak k√ľlf√∂ldi orsz√°gokba, ahol a szexturizmus √°ldozatai lesznek.

Tavaly is volt hasonl√≥ hat√≥s√°gi akci√≥sorozat, abban az √©vben 275 embert tart√≥ztattak le hasonl√≥ gyan√ļval.http://www.globop...difilokat/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.