Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Böjte Csaba: Nagyon 'leült' a mi népünk sok szempontból


Csaba, melyikre gondolsz? A cigányra? nem elég már elrebegni egy imát? Mi történt? Lesz beszéd a zsinagógában is? Már szánalmas minden ilyen mézes-mázos szófosás! 5 évvel ezelõtt is késõ volt. Adománygyûjtõ váltófutás indult a dévai gyerekekért

„Ha nem találod az utad, akkor keresd” - ezzel a mottĂłval indult ma reggel adománygyĂ»jtõ váltĂłfutás DĂ©várĂłl Budapestre Böjte Csaba „gyermekeiĂ©rt”. A bolyhoz a dĂ©vai Szent Ferenc AlapĂ­tvány 16 neveltje is csatlakozott. A futĂłk jĂşnius 27-Ă©n 21 Ăłrára, a Mozgás Éjszakája nyitĂłesemĂ©nyĂ©re Ă©rkeznek a budapesti Városligetbe.
Hirdetés

A váltófutás fõvédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki június 25-án frissítõt kínál azoknak a futóknak, akik az 500 km-es táv Turnu és Battonya közötti szakaszán a román-magyar határt átlépve magyar földre lépnek.

A váltĂłfutás cĂ©lja Csaba testvĂ©r szerint az adománynyĂ»jtĂ©s mellett „elsõsorban az, hogy meggyõzzĂĽk magunkat: jĂł dolog mozogni, jĂł dolog lendĂĽletbe lenni. Nagyon „leĂĽlt” a mi nĂ©pĂĽnk sok szempontbĂłl, fizikailag is, lelkileg is - ideje, hogy lendĂĽletbe jöjjĂĽnk.” A futĂłkat a dĂ©vai gyerekek „Kitartás” - himnuszukkal buzdĂ­tják, ami meghallgathatĂł Csaba TestvĂ©r facebook-oldalán.

Az adománygyûjtéshez telefonhívással, illetve egyéb módokon is lehet csatlakozni, részletek itt.
Link

Hozzászólások


#1 | Gutai Zub - 2015. június 23. 17:13:25
Csaba testvér, "megtaláltam neked"

Jézus szavait (Máté 6- 1) :

"Vigyázzatok: a jó cselekedeteket ne az emberek elõtt gyakoroljátok, hogy mutogassátok nekik magatokat, mert így nem kaptok jutalmat......."

A mi népünknek, hogy "lendületbe" jöjjön nem futni kellene (fut ez a nép egy félezrede), végre határozottan kiegyenesedve megállni, felállni kellene.............
#2 | Detonator - 2015. június 23. 19:08:15
Csaba "testvér" !

Herczegh Anitával, meg a "többivel" fussatok el együtt a ...csába ! Múlkor a Gój Motorosok vitték az "adományt", most meg már ide futtok érte ? Mert ugye az "adományokból" soha nem elég ?
Csaba "testvér", hányan súgnak neked hátulról, és kicsodák, hogy folyamatosan ájtatos hülyeségeket beszélsz ?
#3 | postaimre - 2015. június 23. 19:26:18
Detonátor a "Gójós motorosok" feje Mészáros Imre CIA-NBH-s aktív tiszt. Ezek solgálati személyek operációja, hogy legyen mirõl írni és a birkák benyalják. Csaba tesó simán csak naiv, de lehet imbecil. De kellenek ilyenek is, hogy úgy tûnjön, van még "jó ebben a ganédombbá tett" világban. Pedig tényleg van, csak nem úgy, nem ott és nem akkor és azoknak, ahogy azt a hirdetés mondja.
#4 | keepfargo - 2015. június 23. 20:03:25
Trianon után "ült le" a mi népünk, és a Horthy-rendszerben kapott mesterséges légzés (meg zsizsik nagyvállalatok) óta sem tért magához. Ahogy Fiala Ferenc fogalmazott, zavaros idök voltak azok (is). Akkor tünt el talán legnagyobb, legalábbis legöszintébb költönk is - mai napig tisztázatlan módon.
Aztán jött "a legjobb apa", akinek minden dolgozó a fia lett, meg péter gábor, farkas mihály és a többi akkori gengszter
Mégis mit vár Csaba restvér egy ilyen AVH terrorban tartott, évtizedek óta legjobbjaitól megfosztott, elnémított, elhülyített, félrevezetett néptöl? Azt hogy hirtelen megjavul a mozgáskultúrája? Elöbb az egészséges életmódot, a saját javainak saját földön megtermelését kellene biztosítani neki, de ez az, amit a leggyorsabban és leghatékonyabban elvettek töle. (müködö magángazdaságok után/helyett Tsz-ek, majd amikor azok kezdtek müködni, az új privatizálás)
A városi proletariátus még úgy-ahogy mozgott, volt is sportélet a szocializmus alatt. Ma már ez is kihalóban, mint minden más értelmes emberi tevékenység: Mi marad; az agymosó készülék elött lehorgonyozni a sörrel...és sajnálkozni történelmünk felett.
#5 | postaimre - 2015. június 23. 20:11:30
Képfaragó, le lett az ültetve Rákóczi után rendesen, de 1848-ban még "portyázott" egyet, majd game ower.
#6 | keepfargo - 2015. június 23. 20:29:26
Hát igen, odáig is vssza lehet menni, de talán az I.vh elöttig még lett volna valami esélyünk valahogy kiszabadulni a Habsburg uralom alól. (Hogyan; azt senki nem tudja..)

A moszkovita kazár-lenin-fiúk aztán ezt más irányba vitték el: a nyílt magyarirtás felé, ami azóta is folyik.
#7 | gurka - 2015. június 23. 21:07:11
Valaki látta, hogy nevelik azokat a gyerekeket? Gurka
#8 | Detonator - 2015. június 23. 21:10:26
Imre, szándékosan írtam a Gój Motorosokról, mint "adomány vivõkrõl". Én nem ismerem õket név szerint, nem is lényeges, ( talán ?) de hogy kik, vagy kik lehetnek jól tudható. A puszta létük pont olyan mint a "Magyarok Nyilai"-é, létrehozták, hogy lehessen ugatni ! Olyan kis gagyi, falusi, made in hungary szeptember 11 ! Értsd, mint " Üvegtigris" ! Ki az Úristent jegyeznének be, mint "Gój Motorosok Szövetsége", ha nem beépített, küldött, embereket, az meg hogy melyik "szervezet, szervezi" lényegtelen, mert, hogy miért, az a lényeg, azt meg tudjuk.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.