Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ferenc pápa: Miért nem bombázták az Auschwitzba vezetõ utakat?


Ajvé! Még a végén kiderül a holomicsoda valódi mocskos zsidó háttere a mai zizrael és szabadkõmûves buziparittyások összeesküvõdése? Ferenc pápa torinói látogatása során a város történelmi központjában lévõ Vittorio Veneto téren 90 ezer fiatal elõtt mondott beszédet.

Ferenc pápa vasárnapi beszĂ©dĂ©ben kritizálta a világ nagyhatalmait a második világháborĂşs szerepvállalásuk miatt. Szerinte a szövetsĂ©gesek nem tettek meg mindent annak Ă©rdekĂ©ben, hogy megakadályozzák a holokausztot. A pápa feltette a kĂ©rdĂ©st: „miĂ©rt nem bombázták a vasĂştvonalakat, amelyeken szállĂ­tották a fogvatartottakat?”

„A nagyhatalmak rendelkeztek fĂ©nykĂ©pekkel azokrĂłl a vasĂştĂştvonalakrĂłl, amelyeken a vonatok a halálba szállĂ­tották a zsidĂłkat, keresztĂ©nyeket, romákat Ă©s homoszexuálisokat” – mondta a pápa. „Mondják meg nekem, miĂ©rt nem bombázták le ezeket a vasĂşti utakat?”

A katolikus egyházfõ a sztálini „koncentráciĂłs táborokban” szenvedõkrõl is megemlĂ©kezett, melyeket a világháborĂşt követõen állĂ­tották fel, valamint az örmĂ©nyek tömeges lemĂ©szárlását is kiemelte az elsõ világháborĂş idejĂ©n a tragĂ©diák sorában. A pápa a 30-as, 40-es Ă©vek világhatalmi játszmáit illetõen Ăşgy fogalmazott, hogy a nagyhatalmak felosztották EurĂłpát, mint egy tortát.

A pápa beszédében kiemelte, hogy a mai világban egyesek a pénzért csinálnak mindent, valamint elítélte azokat az embereket, akik nyilvánosan a béke szószólói, miközben fegyverekkel kereskednek.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. június 23. 17:30:37
Jó a kérdés: Azért, mert akkor nem lehetett volna az érintett vasúttársaságokat 70 év múlva beperelni.
Egyre bátrabban feszeget kínos kérdéseket a pápa, csak nehogy megöngyilkolja magát!
#2 | kontroll88 - 2015. június 23. 17:47:28
Amikor bombáztak, azonnal éhínség és tífuszjárvány tört ki a munkatáborokban.
Csak azért.
#3 | csillagosvenyen - 2015. június 23. 17:54:56
Bombáztak, csak éppen magyar városokat... több százezer áldozattal.......
#4 | Gutai Zub - 2015. június 23. 17:58:13
Mégis akkor kiket, bombáztak a szövetségesek?

Drezdát? Berlint? Hirosimát, Nagaszakit?

Nem spóroltak a bombákkal, százezrek ártatlanul haltak meg másodpercek alatt.,

Hát akkor mégis miért? A mai demográfiai helyzetet is figyelembe véve, talán azért mert ezeken a vasútvonalakon a gonosz és a már büntetendõ híresztelések ellenére, vagy még ellenébbre, ezeken tulajdonképpen kimenekültek a porig bombázott városokból az "áldozatok".

Persze az se ártana, ha az egyházfõnek valaki megsúgná, hogy a sztálini, lenini koncentrációs táborok jóval a világháború elõtt is léteztek, és nem csak az örményeket mészárolták le tömegesen.......
#5 | postaimre - 2015. június 23. 18:12:27
Bombázták ezek a gyõri vasútvonalat is, így csak egy vonat jutott el és az se teljesen a zsidótranszporttal. Eleget írtunk róla, nem?
#6 | keepfargo - 2015. június 23. 20:12:06
A táborokban az éhség azért vitt el sok embert, mert az élelmiszerellátás épp a bombázások miatt vált tarthatatlanná. Nem a nemlétezö "zuhanyban elgázosítás" tizedelte meg a foglyokat, hanem az éhség. Ez a holokamu kevés igazságának egyike.

A fényképek tanúsága szerint sokan csonttá-börré soványodtak, és ezért is nehéz elképzelni, amit eli wiesel álmodott meg; hogy a "saját zsírjukban fözték" a szerencsétlen zsidókat....

Ez a holokamu sok hazugságának egyike.
#7 | postaimre - 2015. június 23. 20:48:51
Világkormányt állítana fel Ferenc pápa sztártudósa
Ă­rta: eisen64
A klímakutató szerint a Földön 1 milliárd ember számára van hely

“Ferenc, a renitens pápa” - ezzel a cĂ­mmel gyĂ»jtötte össze a GĂ©pnarancs blog a katolikus egyházfõ utĂłbbi idõben tett “rendszerkritikus” nyilatkozatait, a bevándorlástĂłl a hajlĂ©ktalankĂ©rdĂ©sig. Nos, a pápa legradikálisabb választása elkerĂĽlte a szerzõ figyelmĂ©t: Ferenc ugyanis egy olyan sztártudĂłsra bĂ­zta teremtĂ©svĂ©delmi enciklikájának a bemutatását, aki az ENSZ helyett egy “Globális Tanács” felállĂ­tását sĂĽrgeti, amelynek kĂ©pviselõit beĂĽltetnĂ© a nemzeti parlamentekbe.

Hans Joachim Schellnhuber ennél meredekebb kijelentést is tett a 2009-es koppenhágai klímacsúcson: szerinte a hõmérséklet-emelkedés miatt Földön hatmilliárd ember pusztulhat el.

“Nagyon cinikusan azt mondhatnám, hogy ez a tudomány sikere lehet, mert ezzel legalább sikerĂĽl stabilizálnunk valamit...http://bankkino.r...anmen.html
#8 | Vizilo - 2015. június 24. 10:09:31
Lehet hogy a Papa be volt kabitozva hogy ilyen "antiszemita " kerdest tett föl ( miert nem bombaztak a szövetsegesek a vasut vonalakat ahol a fogjokat szalitottak ) meg a vegenn kiderül hogy a gazdag zsidok igy akartak szabadulni a szegeny fajtarsaiktol vagy tevedek ...?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.