Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eddig tartott az Európai Unió csodája?


Ez a "magyar" is egy zsidó és ha mondja, akkor így van! Látjátok, hogy a zsidó tolja a jóbik szekerét, mert a ratyikális "nemzeti" zsidó, nem sz@r cionista, hanem sunyi görény..."anticionista"... Borús jövõt jósol az EU-nak George Friedman, az amerikai Stratfor kutatóintézet magyar származású vezetõje, aki Budapesten tartott elõadást a politikai és gazdasági kihívásokról.
Eddig tartott az Európai Unió csodája?

George Friedman a Napi Gazdaság szerdai számában megjelent interjúban úgy fogalmazott, Európa jövõje tündöklõ, de az Európai Unióé katasztrofális:


az EU jelenleg ismert felépítése nem fenntartható.

A unió gazdasági megosztottsága a NATO-ban is megosztottságot eredményez, így Amerikának jelenleg az a meglátása, hogy nincs igazi partnere Európában.

Magyarországról szólva azon a véleményen van, hogy Orbán Viktor miniszterelnök feladata Magyarország jólétének, biztonságának fenntartása, ahogy minden állam vezetõje saját országára koncentrál. Az egyes országoknak teljesen mások az érdekeik, más történelmi hátterük van, más pozíciójuk - vélekedett.

"Ha Franciaország kijelenti, hogy márpedig õt nem érdekli a maastrichti szerzõdés, és olyan deficitet fog felhalmozni az év végére, amekkorát akar, akkor vajon Magyarország miért kösse magát az említett szerzõdéshez? Lássuk be, csak azok követik az EU-diktátumokat, akik jól élnek" - fogalmazott a Stratfor kutatóintézet vezetõje a lapnak.
Link

Hozzászólások


#1 | monguzking - 2015. június 24. 10:08:00
de ha jol meggondoljuk ez már nem is számit mert ugyis háboru lesz s világégés
#2 | kakas - 2015. június 24. 11:07:36
Magyar gyõz-elem!YouTube Videó
#3 | keepfargo - 2015. június 24. 12:56:10
Egy rövid pillanatig nem értettem, miért kell különbözö nyelvü és kultúrájú, különféleképpen gondolkodó embereket egyetlen gigantikus egységbe megpróbálni beleolvasztani. Ki nyer ezen? kérdeztem magamtól, de már jött is a válasz: a nemzetközi nagytöke.

Itt tartunk ma: az embereknek nem kell az únió, a pénzarisztokráciának igen. Ki fog nyerni? Ha az emberek, országok, kultúrák akkor a pénzarisztokrácia kevesebb nyereséggel fog élni, de nem kell elpusztuljon. Ha a pénzarisztokrácia nyer, akkor az emberek, országok, kultúrák lassú kipusztulásra lesznek ítélve.
#4 | Perje - 2015. június 24. 22:27:15
#5 | Perje - 2015. június 24. 23:54:09
A Karib térség országai , volt gyarmatok kárpótlást kérnek az európai országoktól a leigázásukért.
http://regnum.ru/...36689.html

Nekem tetszik.
#6 | Detonator - 2015. június 25. 22:32:15
Az Európai unió létrehozása erõszakos módon történt, minden önszándék nélküli volt, hogy kik álmodták meg és hogyan az megint csak egy hazugság. 1980.-ra , de inkább 84.-re a "kapitalizmus" megroggyant, és hogy puhára essen, rendszerváltás címén rádöntötték a "szocializmusra". Az meg alatta maradt, ott is hever a hullája mai napig. Már ami még megmaradt belõle. Ezt a temetetlen, elbomlott emberi maradványt nevezik mikor hogy, demokráciának, piacgazdaságnak, meg pluralizmusnak, meg aminek még akarjátok. Csak néven nem nevezik, a megölt Kelet-és Közép Európa hullájának.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.