Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A f√Ķrabbi felfegyverezn√© az eur√≥pai zsid√≥s√°got!!


Elj√∂tt a cselekv√©s ideje" - A f√Ķrabbi felfegyverezn√© az eur√≥pai zsid√≥s√°got

A European Jewish Association felsz√≥l√≠totta az Eur√≥pai Uni√≥t, hogy enged√©lyezze az eur√≥pai zsid√≥knak a fegyvertart√°st "k√∂z√∂ss√©geik v√©delme √©rdek√©ben". Menachem Margolin rabbi, a szervezet f√Ķigazgat√≥ja cs√ľt√∂rt√∂k√∂n k√ľld√∂tt levelet az Eur√≥pai Uni√≥ vezet√Ķinek, amiben k√∂veteli, hogy v√°ltoztass√°k meg a fegyvertart√°st szab√°lyoz√≥ t√∂rv√©nyeket, hogy a zsid√≥k k√∂nny√≠tett √ļton fegyverhez juthassanak.

A Washington Free Bacon szerint a rabbi azzal indokolja a k√∂vetel√©s√©t, hogy Franciaorsz√°gban t√°mad√°sokat k√∂vettek el zsid√≥k ellen, vagyis a Charlie Hebdo elleni t√°mad√°sra, √©s a k√≥serboltban t√∂rt√©nt t√ļszejt√©sre hivatkozva akarja felfegyverezni az eur√≥pai zsid√≥s√°got. "A p√°rizsi t√°mad√°s, valamint sz√°mos egy√©b fenyeget√©s, ami az ut√≥bbi √©vekben √©rte az eur√≥pai zsid√≥ k√∂z√∂ss√©get, r√°mutatott, hogy el√©g volt a besz√©db√Ķl, elj√∂tt a cselekv√©s ideje."

H√≠df√Ķ.net.ru | Menachem rabbi"Elj√∂tt a cselekv√©s ideje"

A f√Ķrabbi level√©ben b√Ľntudatot pr√≥b√°lt kelteni az Eur√≥pai Uni√≥ vezet√Ķiben, visszahivatkozott arra, hogy szervezete "r√©g√≥ta figyelmezteti az Eur√≥pai Uni√≥t az egyre fokoz√≥d√≥ antiszemitizmus vesz√©lyeire, ami mostanra k√∂zvetlen vesz√©lyt jelent az eur√≥pai zsid√≥s√°gra." Margolin hozz√°teszi, hogy szervezete m√°r r√©g√≥ta k√∂veteli a hat√°rozottabb fell√©p√©st az eur√≥pai korm√°nyokt√≥l, √©s egy√°ltal√°n nincs meglepve a P√°rizsban t√∂rt√©nteken.

A rabbi azzal indokolja k√∂vetel√©seit, hogy sok zsid√≥ nem meri l√°togatni a k√∂z√∂ss√©gi l√©tes√≠tm√©nyeket - bele√©rtve a zsinag√≥g√°t √©s a k√≥serboltot is -, mert f√©lnek, hogy a P√°rizsban t√∂rt√©nt t√°mad√°s megism√©tl√Ķdhet. "Sokan nem j√∂nnek el a zsinag√≥g√°ba, mert f√©lnek, √©s nagyobb biztons√°gban √©rezn√©k magukat azzal a tudattal, ha a k√∂z√∂ss√©g megfelel√Ķ kik√©pz√©ssel √©s fegyverrel rendelkezne egy esetleges v√©szhelyzet eset√©re."

Margolin szerint a fegyvertart√°si enged√©lyt a lehet√Ķ leggyorsabb √ļton kell biztos√≠tani a zsid√≥knak, ami azt jelenti, hogy szerinte a pszichol√≥giai alkalmass√°gi vizsg√°latot is ki kell hagyni. "Ne legyenek k√©ts√©gek afel√Ķl, a fegyvereket term√©szetesen csak √∂nv√©delmi c√©lra k√©rj√ľk, egy meghat√°rozott szem√©lyzetnek, ami a helyi hat√≥s√°gokt√≥l kapna kik√©pz√©st."

A f√Ķrabbi szerint az eur√≥pai uni√≥ban "sokan nem akarj√°k enyh√≠teni a fegyvertart√°s felt√©teleit a zsid√≥k sz√°m√°ra" (???), de a tag√°llamok korm√°nyaival err√Ķl m√°r folyamatban vannak a t√°rgyal√°sok.

[url]
http://www.hidfo....-zsidosago [/url]

HozzŠszůlŠsok


#1 | GERRY - 2015. jķnius 25. 08:22:08
Any√°tokat irts√°tok ki vele! Mindegyik k√©t goly√≥t kaphat... a m√°sodik a saj√°t fej√ľlbe!
#2 | enid - 2015. jķnius 25. 09:31:47
Margolin szerint a fegyvertart√°si enged√©lyt a lehet√Ķ leggyorsabb √ļton kell biztos√≠tani a zsid√≥knak, ami azt jelenti, hogy szerinte a pszichol√≥giai alkalmass√°gi vizsg√°latot is ki kell hagyni.


Ra se baxsz rabbi, nem log ki a lolab!
Egyebkent is MAR regota csak pszihopataknak utaltok ki "vedo"eszkozt...
#3 | Ionerai - 2015. jķnius 25. 10:13:10
Legnagyobb tisztelettel, de ez 2014-es hír, ha emlékezetem nem csal meg.
#4 | enid - 2015. jķnius 25. 10:52:29
Mar nem is tudom hova irjam - de mindegy is -, hisz mindig pajesz lesz a vege. Aszongyahogy: a charlestoni "gyilkos" tudjatok az a 21 eves fiu, aki lelott 9 szinesborut... stb.
Na, tanaloskerdes: milyen dilibogyot szedett?
Suboxone-t. masodik generacionos pirula.
#5 | postaimre - 2015. jķnius 25. 11:08:03
#6 | Perje - 2015. jķnius 25. 14:17:29
Paranoi√°s vagyok, ez√©rt szinte mindenben az √Ķ v√©delm√ľkre val√≥ felk√©sz√ľl√©st l√°tom, az amerikai katonai jelenl√©tben Eur√≥p√°ban, az EU rend√Ķr akad√©mia Budapestre val√≥ telep√≠t√©s√©ben, az antiszemitizmus ellen hozott t√∂rv√©nyek sorozat√°ban, az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, a korm√°nyban k√∂z√ľl√ľk kiker√ľl√Ķk t√ļlzott ar√°ny√°ban, stb. De ott van minden orsz√°gban a saj√°t v√©delmi lig√°juk is.

Az v√©gtelen√ľl igazs√°gtalan lenne, ha egyeseknek megengedn√©k, m√≠g m√°soknak, a legr√°szorultabbaknak megtiltan√°k a fegyver visel√©si jogot. Azoknak, akik m√©g √°rammal sem v√©dhetik h√°zukat, v√°rukat , term√©ny√ľket.

Van egy sanda gyan√ļm, hogy a " jobbak" mun√≠ci√≥val val√≥ ell√°t√°sa m√°r megt√∂rt√©nt, de nincs m√©g ehhez ut√°ngy√°rtott t√∂rv√©ny. Ami k√©sik, nem m√ļlik. s_*_mai
#7 | enid - 2015. jķnius 25. 16:56:38
Most lehet, hogy megent hall-uccinalok itt ossze-vissza, de tapasztalatom szerint az allergiat kezelo gyogy****tol is elkapja a "haraphatnek" a pacienst.

Es ugye mennyi alletgiassal tobb van ma, mint regen!
Es ugye minden Natorologiai elore"jelzes" utan a tv hanyszor, de hanyszor allergia ellenes szereket reklamoz. Veletlenul...s_*_ezt
#8 | lalapapa - 2015. jķnius 26. 13:55:26
meg jo hogy a botnak ket vege van
osi Magyar mondas
de kell is hogy
uzemeljen,
nem beszelni kell hanem
csondben tenni,
a legjobb fegyver
mogyoro bot
mi konnyu es gyors,
legyen legalabb
szafolade vastagsagu
70 cm hosszu
a vegetal husz centire at furva
gele fuzve egy hat milimeter vastag
jo eros muanyag zsinor, mit a valadra
tekerve nem tudjak elvenni toleg
ollan hosszu legyen es akkor
azzal hangtalanul lehet
hasznalatba venni
evekig szaradva nagyon hasznos
mindenre
meg tamaszkodasra is,

fegyverrel cask
fingot lehet loni

bizonyara ertheto hogy mert fosnak
a szakik
ok es okozat van ra boven,

bekesseg legyen
de a bekesseg szo a legrondabb mit
valaha lehet hallatni,

nem jo az senkinek,

leallnak az gyilok uzemek es akkor
vege a sok ember jo letenek,

bekesseget adjon az ur
de melyik ez a kerdes
#9 | UltiMate - 2015. jķnius 28. 14:27:09
H√°t akkor haza kell menni az √∂sszes Eur√≥p√°ban fetreng√Ķ zsid√≥ diszn√≥nak √©s a fegyverk√©rd√©s√ľk azzal meg is van oldva! K√ľl√∂nben az adott orsz√°gok n√©pei megalapozottan fogj√°k ezek likvid√°l√°s√°t meg√©rezni.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.